Erunildo Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Φτου,μολις ξαναειδα το thread αρχικη σελιδα λεω νατο,εχουμε και 3η σεζον Ειδα προχτες τον Murray τυχαια σε μια ταινια και γελουσα μονος μου:Ρ Τρομερη σειρα,ευκαιρια να ξαναδω τον 1ο κυκλο..
tzinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 και εγω θα την ξαναρχισο μιας και δεν παιζουν και πολλες κομωδιες, το office και το how i met your mother εχουν πεσει πολυ. Ξερω οτι ειχαν καποιους ρολους σε ενα θριλλερακι το Diagnosis: Death, αλλα δεν το εχω δει ακομα, δεν φαινεται και σπουδαιο. Άλλωστε εχουν συμμετοχή λίγων λεπτόν μονο. http://www.imdb.com/title/tt1441259/
tzinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 και εγω θα την ξαναρχισο μιας και δεν παιζουν και πολλες κομωδιες, το office και το how i met your mother εχουν πεσει πολυ. Ξερω οτι ειχαν καποιους ρολους σε ενα θριλλερακι το Diagnosis: Death, αλλα δεν το εχω δει ακομα, δεν φαινεται και σπουδαιο. Άλλωστε εχουν συμμετοχή λίγων λεπτόν μονο. http://www.imdb.com/title/tt1441259/
Timour21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 3η σεζόν δεν θα παίξει δυστυχώς. Το diagnosis death, απλά δεν βλέπεται.... Και οι FOTC κάνουν αυτή τη στιγμή τουρ στην Ευρώπη, οπου ξεκίνησαν παίζοντας πριν 2 βδομάδες περίπου στο Melkweg του Amsterdam (3-4/5/2010) οπου πραγματικά ήταν απίθανοι παρόλα τα προβλήματα ήχου που είχαν, και το γεγονός οτι "έδειχναν" να παίζουν για πρώτη φορά μαζί, δυστυχώς γάμησαν τελείως το "She's so hot Boom", αλλα γενικότερα ήταν μια πολύ καλή εμπειρία! Τα live συνεχίζονται, αλλά οι πλειοψηφία αυτών είναι ήδη sold out.
alex_000 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Υπαρχουν comedy shows που ειναι καλα εως φοβερα τα βλεπω ανελειπως και καραγουσταρω (the office , how i met your mother, big bang theory, entourage, californication κτλ) Υπαρχουν και αλλες σειρες που προχωρανε το ειδος σε νεα επίπεδα και με αφήνουν αφωνο (οπως το It crowd πχ). Μια απο αυτες ειναι και το flight of the conchords. Εχω δει μονο 7 επισοδεια αλλα ειμαι speechless. Masterpiece!
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Την σειρα την βρηκα συμπαθητικη. Εχει καποια καλα σημεια αλλα δεν ειναι απο τις αγαπημενες μου. Τελος παντων ο λογος που ποσταρω ειναι για να σας ενημερωσω για το reference που εχει το πρωτο επεισοδιο της νεας season των simpsons στην συγκεκριμενη σειρα
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Την είχα υπόψιν μου εδώ και καιρό, αλλά λόγω αναβλητικότητας δεν την έχω δει. Τώρα που είδα και το επεισόδιο των Simpsons, πορώθηκα και θα την αρχίσω συντομότατα! "But they can't bottle your genius"! Πολύ ωραία τα τραγουδάκια που γράψανε για το επεισόδιο. Βασικά για όσους δεν καταλάβανε, το Duo πρωταγωνιστεί στο επεισόδιο ως χαρακτήρες.
tzinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 thx for the nfo ειχα καιρο να δω simpsons, πολυ καλο και το τραγουδακι των conchords.
tzinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 μιας και τους θυμηθηκα στο τοπικ της σειρας the league (τους ανεφερα σαν κατι παρομοιο σε στυλ), ειπα να δω αν υπαρχει κανα νεο τους. Βρηκα ενα βιντεο που κανανε για φιλανθρωπικο σκοπο για αρωστα παιδια. ΕΙναι λιγο αργο στην αρχη, αλλα μετα με τα παιδια και το τραγουδι που φτιαξανε με τις ατακες τους ειναι απολαυστικο. what rhymes with bettaahh (μαλλον το better σε νεοζηλανδεζικη προφορα λολ) και το παιδακι λεει feta,...feta cheese! που θα βρουμε λεει λεφτα για τα αρρωστα παιδια? να ποιανουμε τους ληστες και να τους κλεβουμε τα λεφτα που κλεψανε λοολ
Sellers Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Kαταπληκτική σειρά. Κάψιμο όσο πάει. http://www.youtube.com/watch?v=WGOohBytKTU&feature=g-vrec
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Kαταπληκτική σειρά. Κάψιμο όσο πάει. Χαχαχα! Λοιπόν, άκου τι συνέβη. Φορτώνει ο browser τη σελίδα, βλέπω λοιπόν το σχόλιό σου και ένα κενό πλαίσιο όπου φαίνεται ότι θα βγει βίντεο από το youtube, αλλά τίποτε παραπάνω και σκέφτομαι "να δεις που θα έχει βάλει το business time, να δεις που θα έχει βάλει το business time!", περιμένω, περιμένωωωω και... ΙΔΟΥ! Χα.
Sellers Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Aν και το αγαπημένο μου είναι το The most beatiful girl... Ohhhh you're a legend Dave
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα