Προς το περιεχόμενο

Flight of the Conchords, TV COMEDY/PARODY/MUSICAL....στο HBO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα ρε αλητες την ξερατε την σειρα και δεν λεγατε τιποτα? εκανα ενα search πριν ποσταρο και δεν βρηκε ουτε την παραμικρη αναφορα στο φορουμ!

σιγουρα εχει φανς και πηγε καλα για να βγει 2ρη σεζον, αλλα ξερει κανεις τι ελεγε απο ratings και hype? Πως και μου ειχε ξεφυγει τοσο πολυ? Μιλαμε πρωτη φορα την ακουσα προχθες στο talk show toy craig ferguson που ελεγα. εχω δει μονο 4 επεισοδια μεχρι τωρα, αλλα σιγουρα μεχρι αυριο/μεθαυριο θα εχω τελειωσει την 1τη σεζον

Το binary solo ηταν γαματο!

επσιης οταν λεει we no longer say yes, just afermative. και απανταει ο αλλος yes, affermative!

I poked one he was dead! επικο λολ

Οντως η φαση με τον μανατζερ θυμιζει πολυ extras. αν και οι δυο εχουν πλακα στο extras το παλικαρι δεν παιζοτανε

Ξεκινω 5το επεισοδειο

010101010001 all together now

ααα και οσοι βλεπουν night talk shows, pleaaaassseeee τσεκαρετε τον craig ferguson, δεν ειναι τοσο γνωστος σαν jay leno h conan, αλλα τους ριχνει στα αυτια απο χιλιομετρα σε θεμα χιουμορ, σκετς και καυστικου σχολιασμου.

Δημοσ.

καλα ρε αλητες την ξερατε την σειρα και δεν λεγατε τιποτα? εκανα ενα search πριν ποσταρο και δεν βρηκε ουτε την παραμικρη αναφορα στο φορουμ!

σιγουρα εχει φανς και πηγε καλα για να βγει 2ρη σεζον, αλλα ξερει κανεις τι ελεγε απο ratings και hype? Πως και μου ειχε ξεφυγει τοσο πολυ? Μιλαμε πρωτη φορα την ακουσα προχθες στο talk show toy craig ferguson που ελεγα. εχω δει μονο 4 επεισοδια μεχρι τωρα, αλλα σιγουρα μεχρι αυριο/μεθαυριο θα εχω τελειωσει την 1τη σεζον

Το binary solo ηταν γαματο!

επσιης οταν λεει we no longer say yes, just afermative. και απανταει ο αλλος yes, affermative!

I poked one he was dead! επικο λολ

Οντως η φαση με τον μανατζερ θυμιζει πολυ extras. αν και οι δυο εχουν πλακα στο extras το παλικαρι δεν παιζοτανε

Ξεκινω 5το επεισοδειο

010101010001 all together now

ααα και οσοι βλεπουν night talk shows, pleaaaassseeee τσεκαρετε τον craig ferguson, δεν ειναι τοσο γνωστος σαν jay leno h conan, αλλα τους ριχνει στα αυτια απο χιλιομετρα σε θεμα χιουμορ, σκετς και καυστικου σχολιασμου.

Δημοσ.

Καλά είχαν πάει, είχαν πάρει κι ένα grammy (για το δίσκο). Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι τους ζήτησαν στα καπάκια 2η σεζόν κι αυτοί δε μπόρεσαν, πολύ απλά γιατί τα τραγούδια ήταν υλικό που το μάζευαν χρόνια (πριν έκαναν stand-up με αυτά τα κομμάτια ενώ είχαν βγάλει και μια σειρά για το bbc radio). Οπότε είμαι πολύ περίεργος να δω τι υλικό έχουν για τη δεύτερη σεζόν :-)

Ευχαριστώ και για το heads-up κιόλας γιατί έχουν βγει ήδη δυο επεισόδια και δεν είχα πάρει χαμπάρι!

Δημοσ.

Καλά είχαν πάει, είχαν πάρει κι ένα grammy (για το δίσκο). Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι τους ζήτησαν στα καπάκια 2η σεζόν κι αυτοί δε μπόρεσαν, πολύ απλά γιατί τα τραγούδια ήταν υλικό που το μάζευαν χρόνια (πριν έκαναν stand-up με αυτά τα κομμάτια ενώ είχαν βγάλει και μια σειρά για το bbc radio). Οπότε είμαι πολύ περίεργος να δω τι υλικό έχουν για τη δεύτερη σεζόν :-)

Ευχαριστώ και για το heads-up κιόλας γιατί έχουν βγει ήδη δυο επεισόδια και δεν είχα πάρει χαμπάρι!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δεν παει πολυ καλα η δευτερη σεζον μου φαινετε, πολυ πεσμενη, μετρια τραγουδια, λιγο γελιο, λιγη εμπνευση στους διαλογους και τις ιστοριες, κριμα.....

Βασικα νομιζω οτι τα κοματια της πρωτης σεζον τα ειχαν γραμενα πολυ καιρο και κατα καποιο τροπο κανανε το επεισοδειο και την ιστορια του να κολαει με το τραγουδι, ενω τωρα κανουν το τραγουδι να ταριαζει με το επεισοδειο αν καταλαβενετε τι ενοω. Εποισης πριν ειχανε γαματο ρεπερτοριο, ενω τωρα ειναι απλα κλισεδακια τραγουδακια λες και γυριζουν το any the musical.

Εχει καποιες καλες στγμες ακομα, το sugar lumps ειχε πλακα, μερικες αστειες σκηνες (κορυφη το χαστουκι του κινεζου στον τζερμειν μεσα απο το ντουλαπι χεχε) αλλα πρεπει να ανεβει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ευτυχως το 5το ηταν κορυφη και τα τραγουδακια πολυ καλα, back in style! Περιμενω να βγουν στο youtube να βαλω λινκς

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αργησα λιγο, τα ξεχασα, αλλα δειτε τα, ειναι απο τα καλυτερα της σειρας και τα 2 κλιπακια του 2χ05.

Too Many Dicks on the Dance Floor

επικο, χορευτικο, ξεκαρδιστικο

Carol Brown" (Choir of Ex Girlfriends)

pure bliss, ισως το αγαπημενο μου ολης της σειρας. Πολυ δημιουργικο με ωραιες εικονες να προβαλονται στον τοιχο, και bret/jermaine να κανουν αστεια χορευτικα. Εχουν και κατι φοβερα κιθαροαρμονια που τα χρησιμοποιουν σαν βιντεο εντιτινγκ εργαλεια. Η μελωδια και τα λογια ειναι too damn cute ( i sound like al ittle girl lol).

2x06 kai 2x07 δεν ειχαν κανα κοματι να ξεχωριζει αλλα ηταν καλουτσικα επεισοδεια. Μπορουν και καλυτερα ομως.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

πάνω που έψαχνα μισάωρη καλή κωμωδία να βλέπω τα βράδια... ελπίζω να είναι τόσο καμμένο όσο φαίνεται...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

grigas θα σε αρεσει απο οτι εχω κοψει τα γουστα σου. Η 1τη σεζον ειναι κορυφη, η 2ρη ειναι μετρια δυστηχως, αλλα εχει αρκετες καλες στιγμες. Η σειρα τελειωσε παντος και νομιζω καλα κανανε, δεν επρεπε να το παρατραβηξουνε αφου ειδαν οτι ειχαν ξεμεινει λιγο απο ιδεες (κυριως στα τραγουδια).

Περιμενω εντυπωσεις. Αντε και οι υπολοιποι να περνουνε σειρα να την αρχιζουνε!

Ενδιαφερον, μολις διαβασα οτι το βιντεακι του carol brown (choir of ex girlfriends) το σκηνοθετησε ο Michel Gondry (ολο το επεισοδιο βασικα, οποτε και το too many dicks)! Ο τυπος ειναι ο σκηνοθετης του αριστουργηματος, etternal sunshine of the spotless mind. Δικο του και το science of sleep καθος και πολλες πρωτοποριακες διαφημισεις και βιντεο κλιπς.

Επεξ/σία από tzinos
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

ηθελα να ξαναδω μερικα βιντεακια και ειπα να το κανω και ενα bump το τοπικ διοτι αισθανομαι οτι πολλοι δεν την εχουν ανακαλυψει την σειρα. Και ειναι και οτι πρεπει για καλοκαιρακι.

Ρε σεις ξερει κανεις τι κανουν οι τυποι? εχουν κανα νεο προτζεκτ, καμια σειρα, τραγουδια καινουρια?

Δημοσ.

ηθελα να ξαναδω μερικα βιντεακια και ειπα να το κανω και ενα bump το τοπικ διοτι αισθανομαι οτι πολλοι δεν την εχουν ανακαλυψει την σειρα. Και ειναι και οτι πρεπει για καλοκαιρακι.

Ρε σεις ξερει κανεις τι κανουν οι τυποι? εχουν κανα νεο προτζεκτ, καμια σειρα, τραγουδια καινουρια?

Δημοσ.

Φτου,μολις ξαναειδα το thread αρχικη σελιδα λεω νατο,εχουμε και 3η σεζον :( Ειδα προχτες τον Murray τυχαια σε μια ταινια και γελουσα μονος μου:Ρ Τρομερη σειρα,ευκαιρια να ξαναδω τον 1ο κυκλο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...