Daemonos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Εγω σκεύτομαι να κάνω cyta... γιατί η forthnet με έχει σκίσει...
harris19 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 παιδια να σας ρωτησω κατι..πριν απο 1 χρονο ειχα κανει αιτηση στην forthnet για ιντερνετ κλπ και ενω ολα πηγαιναν μια χαρα στο τελικο σταδειο η αιτηση μου απορριφθηκε γιατι μου ειπαν οτι οτε μου εχει βαλει οπτικες ινες και η forthnet δν μπορει με οπτικες ινες..και αφου το εψαξα για αρκετο καιρο το πηρα αποφαση οτι προκοπη δν προκειτε να δω και εβαλα ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ουστιαστικα φοιτιτικο connex με αποτελεσμα ο λογοριασμος καθε μηνα να ερχετε τεραστιος..πριν λιγες μερες μου προτειναν να βαλω cyta αλλα δν θα γινει παλι το ιδιο οπως στην forthnet η η cyta εχει αποκλειστικα δικο της δικτυο και γραμμες..επισης σκεφτομαι αν και εφοσον βαλω να επιλεξω την 24αρα ταχυτητα..μπορει καποιος να μου πει περιπου ποσο θα ειναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ταχυτητα??σας ευχαριστω..
lak10 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 θελω τα φωτα σας παιδια κολλητα με το σπιτι μου ειναι το γραφειο του πατερα μου. Απο αυτο το γραφειο εχω φερει τηλεφωνικο καλωδιο ωστε να γινει duplex το τηλεφνο του πατερα μου στο γραφειο και να μπορω να το σηκωνω και απο το σπιτι. τωρα θελω να βαλω cyta στο γραφειο του πατερα μου αλλα θελω να εχω το ρουτερ στο σπιτι μου και να μπαινω μονο απο το σπιτι. στο σπιτι εχω conn-x η ερωτηση μου ειναι η εξης εφοσον μιλαμε για αλλη τηλεφωνικη γραμμη θα μπορω να εχω και cyta θα υπαρξει καποιο προβλημα? στο σπιτι εχω isdn
wre2wre Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Βρηκα τις καλυτερες υπηρεσιες στις καλυτερες τιμες Για δες εδω: http://www.cyta.gr
parisb Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Βρηκα τις καλυτερες υπηρεσιες στις καλυτερες τιμες Για δες εδω: http://www.cyta.gr Η cyta μπορει να ειναι καλη, ομως η αποψη σου δεν μετρα γιατι εισαι funboy, τα μισα σου post ειναι γλειψιμο της cyta.
kurkosdr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Καλα, υπαρχουν τετοιες εταιριες; Ελεος! Ειπαμε, δεν απαιτουμε να εχετε και ακριβεια Mbit στις ταχυτητες (α, πα-πα τι λογια ειναι αυτα...) αλλα υπαρχει μεγαλη διαφορα απο το να εχεις λιγο πιο αργες υπηρεσιες απο το να μην εχεις καθολου υπηρεσιες. Ερωτηση: Σας βαλανε και προπληρωσατε; Αν ναι, ποσο;
manolakos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 κι εγω έκανα σύνδεση cyta και περιμένω να ερθει ο τεχνικός.ολο το πακέτο που πήρα είναι 25 ευρο και ειναι μέσα απεριόριστες αστκές υπερ/κες, internet 8mbps και 60΄λεπτα προς κινητά.Ηράκλειο
gglyko Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δεν ξέρω παιδιά... προς το παρόν εκεί που έχω cyta δουλεύει μιά χαρά... στο πατρικό μου (Κοκκίνη Χάνι) έχουν 2mbps+απεριόριστα αστικά/υπεραστικά+20' κινητά+2 τηλεφωνικές γραμμές και δεν μου έχουν αναφέρει κανένα παράπονο... ενώ σπίτι μου(Ηράκλειο κέντρο) έχω 8mbps+απεριόριστα αστικά/υπεραστικά+20' κινητά και δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα... ---------- Προσθήκη στις 11:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:15 ---------- κι εγω έκανα σύνδεση cyta και περιμένω να ερθει ο τεχνικός.ολο το πακέτο που πήρα είναι 25 ευρο και ειναι μέσα απεριόριστες αστκές υπερ/κες, internet 8mbps και 60΄λεπτα προς κινητά.Ηράκλειο δεν έρχεται τεχνικός... το router σου έρχεται με courier και από κει και πέρα κάνεις εγκατάσταση μόνος σου...
bobidis Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δεν ξέρω παιδιά... προς το παρόν εκεί που έχω cyta δουλεύει μιά χαρά... στο πατρικό μου (Κοκκίνη Χάνι) έχουν 2mbps+απεριόριστα αστικά/υπεραστικά+20' κινητά+2 τηλεφωνικές γραμμές και δεν μου έχουν αναφέρει κανένα παράπονο... ενώ σπίτι μου(Ηράκλειο κέντρο) έχω 8mbps+απεριόριστα αστικά/υπεραστικά+20' κινητά και δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα... ---------- Προσθήκη στις 11:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:15 ---------- δεν έρχεται τεχνικός... το router σου έρχεται με courier και από κει και πέρα κάνεις εγκατάσταση μόνος σου... Λέγοντας κέντρο, που ακριβώς; Επίσης, γνωρίζεις να μας πεις την πραγματική απόδοση (στα πόσο τρέχει); Εγώ μένω στο 3ο λύκειο (λ. Δημοκρατίας) και κλειδώνω στα 10 με τον ΟΤΕ. Λέω να βάλω τη 12αρα της Cyta που με τη τωρινή προσφορά γλιτώνω 20€ και δεν ξέρω τί απώλεια θα έχω.
vasman15 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 gglyko οταν κατεβαζεις αρχεια,δεν εχεις διακοπες στην ομιλια?
gglyko Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Λέγοντας κέντρο, που ακριβώς; Επίσης, γνωρίζεις να μας πεις την πραγματική απόδοση (στα πόσο τρέχει); Εγώ μένω στο 3ο λύκειο (λ. Δημοκρατίας) και κλειδώνω στα 10 με τον ΟΤΕ. Λέω να βάλω τη 12αρα της Cyta που με τη τωρινή προσφορά γλιτώνω 20€ και δεν ξέρω τί απώλεια θα έχω. Στο http://speedtest.net μου βγάζει ανάμεσα στα 6.8 με 7.2 κάθε φορά (αποτέλεσμα που το θεωρώ καλό-προσωπική άποψη πάντα). Μένω κοντά Χάνδακος gglyko οταν κατεβαζεις αρχεια,δεν εχεις διακοπες στην ομιλια? Προς το παρόν δε μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Αν και δεν μιλάω πολύ, όσα τηλεφωνήματα έχω κάνει(και έχω λάβει) μέχρι τώρα είναι άψογα κι ας έχω το uTorrent ανοιχτό όλη μέρα. Αν μου εμφανιστεί καμιά επιπλοκή θα ενημερώσω...
androu Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 με πήραν τώρα απο cyta, αλλά επειδή απο δίπλα έχει 8mbit και έχει της τρελής τις αποσυνδέσεις με αποτέλεσμα να έχει πρόβλημα με το τηλέφωνο, της τα είπα λίγο. Αυτή να επιμένει (απο την Αθήνα) πως δέν έχει ακούσει κάτι για την περιοχή μου. Μετά στο τέλος λέει να ξαναπάρει, λέω αστο και αμα είναι θα καλέσω εγώ στην CYTA, και λέει, οχι είμαστε ξεχωριστό γραφείο (μεταπωλητές) ... καλά κρασία!! 18,5 τελική με τηλέφωνο ίντερνετ 2mbit και 20' προς κινητά τόσο πάει ή τα κινητά τα βάζει έξτρα?
lak10 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 τοσο παει και με 21,5 εχεις 8mbps αντι για 2 για ενα χρονο
dermitzos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Έχει κανείς σας Cyta στο Ηράκλειο; Οι γνώμες σας ποιες είναι; Αξίζει; Μιλάω για Internet μάλλον την 8άρα και για τηλέφωνο.
Haldol Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Γενικότερα έχει καλές κριτικές. Αξιόπιστη εταιρεία και οικονομική. Πρόσεξε όμως ότι έχει VoIP τηλεφωνία και όχι POTS, που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχεις τη συσκευή σου πάνω στο router που σου δίνουν. Και φυσικά μέχρι μία συσκευή, αν θέλεις περισσότερες τα πράγματα περιπλέκονται (ως προς την καλωδίωση). Ο εξοπλισμός σου παρέχεται με χρησιδάνειο, δηλαδή άμα φύγεις, μετά επιστρέφεται σε αυτούς. Δε τον κρατάς όπως συμβαίνει με άλλους παρόχους. Κι επίσης σε «κλειδώνουν» στο δικό τους εξοπλισμό. Ούτε σου δίνουν τις ρυθμίσεις του internet για να χρησιμοποιήσεις δικό σου VoIP router ούτε τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.