Προς το περιεχόμενο

Cyta στο Ηράκλειο Κρήτης(Εμπειρίες)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:mrgreen:

Πάντως οσους εχω ακουσει ειναι πολυ ευριστημενοι με τη CΥTA.

Οι Υπηρεσιες της CYTA ειναι πολυ πιο καλες και πιο φτηνες απο τα υπολοιπα.

Εδω θα δεις τις προσφορες τους, .

http://www.cyta.gr/

http://www.cyta.gr/gr/2PlayCompany.html

Ειναι εντυπωσιακες σε σχεσει με αλλες εταιρίες,

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

ναι ναι ο gherudos είναι καραενθουσιασμένος δεν τον βλέπεις?!

25 μέρες χωρίς τηλέφωνο/internet είναι...

Δημοσ.

Και ναι σήμερα είναι η 25η ημέρα χωρίς.Απο χτές βέβαια όταν καλώ το σταθερό καλεί ενώ πριν δεν καλούσε,αλλά το τηλέφωνό μας δεν χτυπάει και δεν έχουμε και ίντερνετ.

Δημοσ.

μου φαινεται οτι θα τι σκεφτω τριπλα για να μεταπηδησω στην cyta ειμαι σε ενα χωριο της καστοριας αλλα απ οτι διαβασα πολλοι απο καστορια με cyta χανανε εισερχομενες κλησεις! βεβαια εγω ενδαιφερομαι μονο για ιντερνετ. βεβαια απο την αλλη φοβαμαι μην καταρευσει και αυτη οπως και αλλοι εναλλακτικοι και ψαχνομαι διαβασατε φανταζομαι τι γραφτηκε για την ON.

Δημοσ.

Και εγώ από Ηράκλειο είμαι και μια φίλη μου έβαλε την τσίτα και τώρα το τηλέφωνο της δεν κάνει ντριινννννννν.

Δουλεύει η γραμμή αλλά δεν κάνει ντριιιινννννννννν.

Το internet δούλεψε γρήγορα.

Δημοσ.
Και εγώ από Ηράκλειο είμαι και μια φίλη μου έβαλε την τσίτα και τώρα το τηλέφωνο της δεν κάνει ντριινννννννν.

Δουλεύει η γραμμή αλλά δεν κάνει ντριιιινννννννννν.

Το internet δούλεψε γρήγορα.

Με τι ταχύτητες;

Δημοσ.

Από τη Δευτέρα έχουμε και τηλέφωνο.Αμήν.Από ταχύτητες μια χαρά,το pirelli που δίνουν είναι κλώνος του SAGEM δεν θυμάμαι μοντέλο απλά έχει και ένα tab με VOIP settings κάτι που δεν έχει το sagem.Συγχρονίζουμε στα 2048/512 και μπορώ να πώ ότι είναι αξιοπρεπέστατο.Αν δεν ήταν η τόσο μεγάλη καθυστέρηση θα έλεγα καλά λόγια,ας μη μας έκοβαν τον ΟΤΕ τέλος πάντων,αλλά απ ότι έμαθα ο ΟΤΕ έφταιγε για όλα κι επίσης πέρασε ένας υπάλληλος του ΟΤΕ και σχεδόν μας απείλησε,ήταν η αδερφή μου σπίτι και τρόμαξε άρχισε και τις έλεγε ότι με τη cyta θα μας υπερχρεώσουν 300Ε και ότι το έχουν κάνει και σε άλλους κι ένα σωρό ασυναρτησίες.

Δημοσ.
Συγχρονίζουμε στα 2048/512,δεν διαβάζεις τι γράφω :P

Όχι, δεν διαβάζω τι γράφεις γιατί απλούστατα δεν απευθύνθηκα σ' εσένα. Και προτρέχεις να απαντήσεις χωρίς να δεις τι εννοεί ο άλλος. Τέλος πάντων. Επί της ουσίας: θες να μας πεις δηλαδή ότι η σύνδεσή σου έχει απόδοση 100% ;

Δημοσ.

Ναι έχει απόδοση 100% και φυσικά διάβασα τι έγραψες και δεν έτρεξα απλά να απαντήσω.Ο φίλος είπε ότι ενεργοποιήθηκε γρήγορα το ίντερνετ αλλά τηλέφωνο γιόκ,εσύ άλλα κατάλαβες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...