gherudos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μετά από 2 μήνες λάβαμε την προηγούμενη Κυριακή μήνυμα στο κινητό ότι από την Δευτέρα 19/01/2009 θα ολοκληρωθεί η μεταφορά μας από τον ΟΤΕ προς τη cyta.Μέχρι την Κυριακή βράδυ είχα γραμμή από την Altec και συγχρόνιζα στα 22ΜΒΙΤ.Από τη Δευτέρα το πρωί και μέχρι και σήμερα δεν έχουμε ούτε τηλέφωνο ούτε ίντερνετ.Το τηλέφωνο λειτουργεί μόνο μέσω Voip και αφού συνδεθεί πάνω στο router.Άρα αν δεν έχεις internet δεν έχεις και τηλέφωνο.Τα λεφτά μας τα πήραν προκαταβολικά γύρω στα 120Ε για 1 χρόνο για 2Mbit ADSL και απεριόριστα αστικά/υπεραστικά/διεθνείς/60' σε κινητά με έξτρα 10Ε το μήνα. Εδώ και 9 ημέρες τους παίρνουμε τηλέφωνο και δεν το σηκώνουν,βγαίνει τηλεφωνητής και μας ζητάει τηλέφωνο επικοινωνίας για να μας καλέσουν αυτοί.Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Έχει φύγει ήδη καταγγελία προς την ΕΕΤΤ και θα κινηθούμε και δικαστικά αν δεν επιλυθεί άμεσα το θέμα μας.Το σταθερό τηλέφωνο είναι κάτι πολύ σημαντικό για μια ώρα ανάγκης ειδικά αν υπάρχει άρρωστος άνθρωπος στο σπίτι σκεφτείτε το καλά πριν γραφτείτε συνδρομητές εκεί.
gherudos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μετά από 2 μήνες λάβαμε την προηγούμενη Κυριακή μήνυμα στο κινητό ότι από την Δευτέρα 19/01/2009 θα ολοκληρωθεί η μεταφορά μας από τον ΟΤΕ προς τη cyta.Μέχρι την Κυριακή βράδυ είχα γραμμή από την Altec και συγχρόνιζα στα 22ΜΒΙΤ.Από τη Δευτέρα το πρωί και μέχρι και σήμερα δεν έχουμε ούτε τηλέφωνο ούτε ίντερνετ.Το τηλέφωνο λειτουργεί μόνο μέσω Voip και αφού συνδεθεί πάνω στο router.Άρα αν δεν έχεις internet δεν έχεις και τηλέφωνο.Τα λεφτά μας τα πήραν προκαταβολικά γύρω στα 120Ε για 1 χρόνο για 2Mbit ADSL και απεριόριστα αστικά/υπεραστικά/διεθνείς/60' σε κινητά με έξτρα 10Ε το μήνα. Εδώ και 9 ημέρες τους παίρνουμε τηλέφωνο και δεν το σηκώνουν,βγαίνει τηλεφωνητής και μας ζητάει τηλέφωνο επικοινωνίας για να μας καλέσουν αυτοί.Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Έχει φύγει ήδη καταγγελία προς την ΕΕΤΤ και θα κινηθούμε και δικαστικά αν δεν επιλυθεί άμεσα το θέμα μας.Το σταθερό τηλέφωνο είναι κάτι πολύ σημαντικό για μια ώρα ανάγκης ειδικά αν υπάρχει άρρωστος άνθρωπος στο σπίτι σκεφτείτε το καλά πριν γραφτείτε συνδρομητές εκεί.
.†.MikeL.†. Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μετά από 2 μήνες λάβαμε την προηγούμενη Κυριακή μήνυμα στο κινητό ότι από την Δευτέρα 19/01/2009θα ολοκληρωθεί η μεταφορά μας από τον ΟΤΕ προς τη cyta.Μέχρι την Κυριακή βράδυ είχα γραμμή από την Altec και συγχρόνιζα στα 22ΜΒΙΤ.Από τη Δευτέρα το πρωί και μέχρι και σήμερα δεν έχουμε ούτε τηλέφωνο ούτε ίντερνετ.Το τηλέφωνο λειτουργεί μόνο μέσω Voip και αφού συνδεθεί πάνω στο router.Άρα αν δεν έχεις internet δεν έχεις και τηλέφωνο.Τα λεφτά μας τα πήραν προκαταβολικά γύρω στα 120Ε για 1 χρόνο για 2Mbit ADSL και απεριόριστα αστικά/υπεραστικά/διεθνείς/60' σε κινητά με έξτρα 10Ε το μήνα. Εδώ και 9 ημέρες τους παίρνουμε τηλέφωνο και δεν το σηκώνουν,βγαίνει τηλεφωνητής και μας ζητάει τηλέφωνο επικοινωνίας για να μας καλέσουν αυτοί.Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Έχει φύγει ήδη καταγγελία προς την ΕΕΤΤ και θα κινηθούμε και δικαστικά αν δεν επιλυθεί άμεσα το θέμα μας.Το σταθερό τηλέφωνο είναι κάτι πολύ σημαντικό για μια ώρα ανάγκης ειδικά αν υπάρχει άρρωστος άνθρωπος στο σπίτι σκεφτείτε το καλά πριν γραφτείτε συνδρομητές εκεί. Ποοοο ρε φυλε τωρα μου τα λες αυτα και εχω κανει ιδι την ετηση..... ψυχολογια = 0 τωρα... Και εγω απο Ηρακλειο ειμαι, λες να την παθω;
.†.MikeL.†. Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μετά από 2 μήνες λάβαμε την προηγούμενη Κυριακή μήνυμα στο κινητό ότι από την Δευτέρα 19/01/2009θα ολοκληρωθεί η μεταφορά μας από τον ΟΤΕ προς τη cyta.Μέχρι την Κυριακή βράδυ είχα γραμμή από την Altec και συγχρόνιζα στα 22ΜΒΙΤ.Από τη Δευτέρα το πρωί και μέχρι και σήμερα δεν έχουμε ούτε τηλέφωνο ούτε ίντερνετ.Το τηλέφωνο λειτουργεί μόνο μέσω Voip και αφού συνδεθεί πάνω στο router.Άρα αν δεν έχεις internet δεν έχεις και τηλέφωνο.Τα λεφτά μας τα πήραν προκαταβολικά γύρω στα 120Ε για 1 χρόνο για 2Mbit ADSL και απεριόριστα αστικά/υπεραστικά/διεθνείς/60' σε κινητά με έξτρα 10Ε το μήνα. Εδώ και 9 ημέρες τους παίρνουμε τηλέφωνο και δεν το σηκώνουν,βγαίνει τηλεφωνητής και μας ζητάει τηλέφωνο επικοινωνίας για να μας καλέσουν αυτοί.Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Έχει φύγει ήδη καταγγελία προς την ΕΕΤΤ και θα κινηθούμε και δικαστικά αν δεν επιλυθεί άμεσα το θέμα μας.Το σταθερό τηλέφωνο είναι κάτι πολύ σημαντικό για μια ώρα ανάγκης ειδικά αν υπάρχει άρρωστος άνθρωπος στο σπίτι σκεφτείτε το καλά πριν γραφτείτε συνδρομητές εκεί. Ποοοο ρε φυλε τωρα μου τα λες αυτα και εχω κανει ιδι την ετηση..... ψυχολογια = 0 τωρα... Και εγω απο Ηρακλειο ειμαι, λες να την παθω;
gherudos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Τι να σου πω ρε φίλε,και δεν είμαι και Ηράκλειο,αν ήμουν θα περνούσα από τα γραφεία τους και θα τα έκανα μπουρδέλο!!!Έχουν αφήσει τους γονείς μου 10 ημέρες χωρίς σταθερό,αν είναι δυνατόν δηλαδή.
gherudos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Τι να σου πω ρε φίλε,και δεν είμαι και Ηράκλειο,αν ήμουν θα περνούσα από τα γραφεία τους και θα τα έκανα μπουρδέλο!!!Έχουν αφήσει τους γονείς μου 10 ημέρες χωρίς σταθερό,αν είναι δυνατόν δηλαδή.
bobidis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Και υπήρχε βρε παιδί μου η αίσθηση ότι είναι σοβαρή εταιρεία.
bobidis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Και υπήρχε βρε παιδί μου η αίσθηση ότι είναι σοβαρή εταιρεία.
gherudos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 12η ημέρα σήμερα χωρίς τηλέφωνο/ίντερνετ.Άντε να δούμε που θα πάει αυτή η κατάσταση...
gherudos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 12η ημέρα σήμερα χωρίς τηλέφωνο/ίντερνετ.Άντε να δούμε που θα πάει αυτή η κατάσταση...
mavroulis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 gherudos για πια περιοχή στο Ηράκλειο λες;
mavroulis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 gherudos για πια περιοχή στο Ηράκλειο λες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.