Προς το περιεχόμενο

Ηtpc...

yanc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το DVD-ROM που βλέπω παραπάνω ΔΕΝ κάνει εγγραφή δίσκων!

Υ.Γ. Το "κουτάκι" μου αρέσει (αφού τα έχει ας τα σκάσει) πάντως αν έφτιαχνα (κατά σύμπτωση αυτή τη στιγμή συναρμολογώ μια ενδιαφέρουσα αθόρυβη κατασκευή για την πάρτη μου) ένα μεσαίας δυναμικής workstation θα φρόντιζα να το κάνω τελείως αθόρυβο. Θα γουστάρεις ησυχία μετά και αξίζει τον κόπο όταν προορίζεται για δουλειά στο σπίτι (ανέφερε κάτι για Photoshop).

Δημοσ.

Να πεις στον φίλο σου να μην τολμήσει καν να κάνει το λάθος να πάρει το συγκεκριμένο κουτί, σε αυτά τα λεφτά κάνεις παπάδες...

Lian Li PC-X500B Black Case (ταιριάζει απόλυτα σε HTPC σύστημα, αν έχεις τον χώρο)

Silverstone Grandia GD02B-MT

OrigenAE Aluminum S16V Black

Δημοσ.

Να πεις στον φίλο σου να μην τολμήσει καν να κάνει το λάθος να πάρει το συγκεκριμένο κουτί, σε αυτά τα λεφτά κάνεις παπάδες...

Lian Li PC-X500B Black Case (ταιριάζει απόλυτα σε HTPC σύστημα, αν έχεις τον χώρο)

Silverstone Grandia GD02B-MT

OrigenAE Aluminum S16V Black

Δημοσ.
σε αυτά τα λεφτά κάνεις παπάδες...

Όντως, αλλά μάλλον ο φίλος του έχει κολλήσει με την οθόνη που έχει πάνω το κουτί, οπότε μάλλον πάμε πάσο. :X

(δεν είναι κι άσχημο κουτάκι για το είδος του πάντως)

Δημοσ.
σε αυτά τα λεφτά κάνεις παπάδες...

Όντως, αλλά μάλλον ο φίλος του έχει κολλήσει με την οθόνη που έχει πάνω το κουτί, οπότε μάλλον πάμε πάσο. :X

(δεν είναι κι άσχημο κουτάκι για το είδος του πάντως)

Δημοσ.

Too late dante:-D Ηταν ερως τρελλος μιλαμε...

Ευχαριστω για τις υποδειξεις σας, θα μεταφερω τις εντυπωσεις μου μολις το παραλαβει.

Δημοσ.

Too late dante:-D Ηταν ερως τρελλος μιλαμε...

Ευχαριστω για τις υποδειξεις σας, θα μεταφερω τις εντυπωσεις μου μολις το παραλαβει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...