Προς το περιεχόμενο

Ηtpc...

yanc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον φιλος θελει, απο e-shop πιθανοτατα, μια συνθεση για HD ταινιες,photoshop web surfing και gaming μετριων απαιτησεων.

Το μονο αδιαπραγματευτο ειναι το case και η τιμη μεχρι 1100-1200.

Δεν εχω εμπειρια απο συνθεσεις οποτε ακουω τις παρατηρησεις σας...καλο θα ηταν να βγει και αθορυβο.;)

<a href=5a4b87c940.jpg' alt='5a4b87c940.jpg'>

Δημοσ.

Λοιπον φιλος θελει, απο e-shop πιθανοτατα, μια συνθεση για HD ταινιες,photoshop web surfing και gaming μετριων απαιτησεων.

Το μονο αδιαπραγματευτο ειναι το case και η τιμη μεχρι 1100-1200.

Δεν εχω εμπειρια απο συνθεσεις οποτε ακουω τις παρατηρησεις σας...καλο θα ηταν να βγει και αθορυβο.;)

<a href=5a4b87c940.jpg' alt='5a4b87c940.jpg'>

Δημοσ.

Δε ξέρω αν το παρατήρησες, αλλά το κουτί είναι πιο ακριβό από τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών μαζί!

Υπερβολή..

Δημοσ.

Δε ξέρω αν το παρατήρησες, αλλά το κουτί είναι πιο ακριβό από τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών μαζί!

Υπερβολή..

Δημοσ.

Μάλιστα.. Τα 700W είναι υπερβολικά και αυτά..

Θα προτιμούσα τον Q9550 με 40~50€ παραπάνω.

Καλό φουρνάκι θα βγει.. :o

Υ.Γ. : Βλέπω το κουτί και ανάβω. :-(

Δημοσ.

Μάλιστα.. Τα 700W είναι υπερβολικά και αυτά..

Θα προτιμούσα τον Q9550 με 40~50€ παραπάνω.

Καλό φουρνάκι θα βγει.. :o

Υ.Γ. : Βλέπω το κουτί και ανάβω. :-(

Δημοσ.

Κολλημα με το κουτι ε? Τελος παντων,

1) η ψυκτρα ειναι για AMD

2)καλυτερα να παρεις 2χ2Gb ram

3)τροφοδοτικο modular λογω περιορισμενου χωρου πχ κατι σαν αυτο

Δημοσ.

Κολλημα με το κουτι ε? Τελος παντων,

1) η ψυκτρα ειναι για AMD

2)καλυτερα να παρεις 2χ2Gb ram

3)τροφοδοτικο modular λογω περιορισμενου χωρου πχ κατι σαν αυτο

Δημοσ.

Eυχαριστω,η ψυκτρα αλλαχτηκε με τη μαμισια,ο επεξεργαστης πηγε στα 2.88 και οι μνημες στα 2Χ2GB.

Δημοσ.

Eυχαριστω,η ψυκτρα αλλαχτηκε με τη μαμισια,ο επεξεργαστης πηγε στα 2.88 και οι μνημες στα 2Χ2GB.

Δημοσ.

Επισης στο bios εχει μια επιλογη για Qfan. Πας εκει και επιλεγεις Silent και σου ρυθμιζει τις στροφες του ανεμιστηρα της cpu στο ελαχιστο για λιγοτερο θορυβο.

Δημοσ.

Επισης στο bios εχει μια επιλογη για Qfan. Πας εκει και επιλεγεις Silent και σου ρυθμιζει τις στροφες του ανεμιστηρα της cpu στο ελαχιστο για λιγοτερο θορυβο.

Δημοσ.

Το DVD-ROM που βλέπω παραπάνω ΔΕΝ κάνει εγγραφή δίσκων!

Υ.Γ. Το "κουτάκι" μου αρέσει (αφού τα έχει ας τα σκάσει) πάντως αν έφτιαχνα (κατά σύμπτωση αυτή τη στιγμή συναρμολογώ μια ενδιαφέρουσα αθόρυβη κατασκευή για την πάρτη μου) ένα μεσαίας δυναμικής workstation θα φρόντιζα να το κάνω τελείως αθόρυβο. Θα γουστάρεις ησυχία μετά και αξίζει τον κόπο όταν προορίζεται για δουλειά στο σπίτι (ανέφερε κάτι για Photoshop).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...