Προς το περιεχόμενο

Corsair @ 4gbs..αυτη..ειναι αυξιση τιμης!!

UpToDate_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Εκπτώσεις σου λέει μετά... :lol:

ποιες εκπτώσεις? από πότε γίνονταν εκπτώσεις σε τέτοια προϊόντα? :o

μόνο προσφορές, ποτέ εκπτώσεις...

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Εκπτώσεις σου λέει μετά... :lol:

Δημοσ.

H κίτρινη ταμπελίτσα που έχει πάντως το Πλαίσιο εκπτώσεις γράφει..:P Τουλάχιστον να μην έγραφαν τίποτα αφού έχουν πιο πολλές αυξήσεις από ''προσφορές''. ;)

Δημοσ.

H κίτρινη ταμπελίτσα που έχει πάντως το Πλαίσιο εκπτώσεις γράφει..:P Τουλάχιστον να μην έγραφαν τίποτα αφού έχουν πιο πολλές αυξήσεις από ''προσφορές''. ;)

Δημοσ.
χαχαχαχα φιλε γω εβλεπα συνεχως να πεφτει ο Q9550 αν θυμαμαι καλα και οταν ειχε φτασει τα 250-260 εκτιναχθηκε μια μερα στα 320.Τρελαθηκα:cry::cry:

Στο τσακ πρόλαβα δηλαδή? Τον Q9550 τον τσίμπισα 265 ευράB)

Δημοσ.
χαχαχαχα φιλε γω εβλεπα συνεχως να πεφτει ο Q9550 αν θυμαμαι καλα και οταν ειχε φτασει τα 250-260 εκτιναχθηκε μια μερα στα 320.Τρελαθηκα:cry::cry:

Στο τσακ πρόλαβα δηλαδή? Τον Q9550 τον τσίμπισα 265 ευράB)

Δημοσ.
(μηλαω για τιμη καταστηματος και οχι μεσω ιντερνετ)

Διαβασε παραπανω...

Δεν ειπα οτι εχω προβλημα,με το να την παραγγειλω μεσω Ιντερνετ... :rolleyes:

Αυτο με μπερδεψε

Δημοσ.
(μηλαω για τιμη καταστηματος και οχι μεσω ιντερνετ)

Διαβασε παραπανω...

Δεν ειπα οτι εχω προβλημα,με το να την παραγγειλω μεσω Ιντερνετ... :rolleyes:

Αυτο με μπερδεψε

Δημοσ.
Αυτο με μπερδεψε

ωχ...ναι :o

η παρενθεση ηταν για να καταλαβετε...οτι μιλουσα για την τιμη μεσω καταστηματος.Δηλαδη...απο 46ε στα 73ε...και οχι για την τιμη μεσω Ιντερνετ..που δεν ειναι και τοσο μεγαλη η διαφορα της,οσο μεσω του καταστηματος:P(σχεδον 30ε πανω :-( )

Δημοσ.
Αυτο με μπερδεψε

ωχ...ναι :o

η παρενθεση ηταν για να καταλαβετε...οτι μιλουσα για την τιμη μεσω καταστηματος.Δηλαδη...απο 46ε στα 73ε...και οχι για την τιμη μεσω Ιντερνετ..που δεν ειναι και τοσο μεγαλη η διαφορα της,οσο μεσω του καταστηματος:P(σχεδον 30ε πανω :-( )

Δημοσ.
Εγώ έκανα την παραγγελία χτές βράδυ, όταν κόστιζε 46 ευρώ το σετ.

Σήμερα το μεσημερι, μου έρχεται το επιβεβαιωτικό μέιλ της παραγγελίας, και την είχε στα 59 ευρώ το σετ (όσο έχει και τώρα).

Χτές βράδυ επίσης, είχε και το e-shop το ίδιο σετ στα 46 ευρώ. Σήμερα, ως δια μαγείας, εξαφανίστηκε.

Δε θα κόψουν τα καραγκιοζιλίκια ποτέ;

Θα το σκεφτώ σοβαρά μέχρι το πρωί, αν θα δώσω τόπο στην οργή και θα την κρατήσω, ή αν θα ακυρώσω την παραγγελία.

Σιγά το κελεπούρι που ακρίβυναν.

Άλλαξέ την παραγγελία με αυτές, που μπορείς να τις πάρεις και μαζί σου σε ένα χρόνο... :-D

Δημοσ.
Εγώ έκανα την παραγγελία χτές βράδυ, όταν κόστιζε 46 ευρώ το σετ.

Σήμερα το μεσημερι, μου έρχεται το επιβεβαιωτικό μέιλ της παραγγελίας, και την είχε στα 59 ευρώ το σετ (όσο έχει και τώρα).

Χτές βράδυ επίσης, είχε και το e-shop το ίδιο σετ στα 46 ευρώ. Σήμερα, ως δια μαγείας, εξαφανίστηκε.

Δε θα κόψουν τα καραγκιοζιλίκια ποτέ;

Θα το σκεφτώ σοβαρά μέχρι το πρωί, αν θα δώσω τόπο στην οργή και θα την κρατήσω, ή αν θα ακυρώσω την παραγγελία.

Άλλαξέ την παραγγελία με αυτές, που μπορείς να τις πάρεις και μαζί σου σε ένα χρόνο... :-D

Δημοσ.

ελεος:P

χαχα! :lol:

Οι χρονισμοι ομως...δεν ειναι χειροτεροι...?:rolleyes:

-------

78 τωρα η Corsair για την οποια μιλουσα....και 73 μεσω ιντερνετ απο 59...:P

wiiiiiiiiiiiiiiiii!!

xaxaxa! :lol:

Δημοσ.

ελεος:P

χαχα! :lol:

Οι χρονισμοι ομως...δεν ειναι χειροτεροι...?:rolleyes:

-------

78 τωρα η Corsair για την οποια μιλουσα....και 73 μεσω ιντερνετ απο 59...:P

wiiiiiiiiiiiiiiiii!!

xaxaxa! :lol:

Δημοσ.

Είναι, αλλά λεπτομέρειες. Δεν νομίζω πως κάποιος μπορεί να δει εμφανείς διαφορές σε 4άρια και 5αρια timings, πλην benchmark.

Υπάρχουν και αυτές με 4άρια, αλλά αρκετοί έχουν παραπονεθεί για ελλατωματικές παρτίδες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...