Προς το περιεχόμενο

Corsair @ 4gbs..αυτη..ειναι αυξιση τιμης!!

UpToDate_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλαισιο ...http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1078771&page=2&HYMNIMIMEGETHOS=2+x+2GB&category=69977727&catalog=20

η ιδια ακριβως Ram...ap t e-shop...καταργιθηκε...και απλως "υπαρχει" μια παρομοια...με χειροτερους χρονισμους...

Να ρωτησω τωρα...απ τν στιγμη που εχτες..ηταν στα 46ε...κ σημερα απογειωθηκε...στα 73...(μηλαω για τιμη καταστηματος και οχι μεσω ιντερνετ)...:-(..κ ηθελα να την παρω ρε γαμωτο.. :cry:

:P

Μπορει καποιος να μου πει...γιατι τετοια αυξιση...ενω συνεχεια επεφτε η τιμη της?

και εγω χαιρομουν...:-(...πετουσα απο χαρα... :fear:

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πλαισιο ...http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1078771&page=2&HYMNIMIMEGETHOS=2+x+2GB&category=69977727&catalog=20

η ιδια ακριβως Ram...ap t e-shop...καταργιθηκε...και απλως "υπαρχει" μια παρομοια...με χειροτερους χρονισμους...

Να ρωτησω τωρα...απ τν στιγμη που εχτες..ηταν στα 46ε...κ σημερα απογειωθηκε...στα 73...(μηλαω για τιμη καταστηματος και οχι μεσω ιντερνετ)...:-(..κ ηθελα να την παρω ρε γαμωτο.. :cry:

:P

Μπορει καποιος να μου πει...γιατι τετοια αυξιση...ενω συνεχεια επεφτε η τιμη της?

και εγω χαιρομουν...:-(...πετουσα απο χαρα... :fear:

Δημοσ.

To διάβασα 4 φορές, και παρά την φιλότιμη προσπάθειά μου, δεν είμαι σίγουρος πως κατάλαβα τι ακριβώς θες να πεις...

Δημοσ.

To διάβασα 4 φορές, και παρά την φιλότιμη προσπάθειά μου, δεν είμαι σίγουρος πως κατάλαβα τι ακριβώς θες να πεις...

Δημοσ.

συγνωμη :-(

για οποιαδηποτε βλακεια μου :lol:

απλως θελω να δω...για ποιον λογο τετοια αυξιση στην τιμη της συγκεκριμενης μνημης...

ενω μολις εχτες...ηταν στα 46 ευρω...και σημερα...στα 73... :fear:

και απλως συμπληρωνω....το οτι δεν προλαβα να την τσιμπισω πριν η τιμη αυξιθει... :-(

Δημοσ.

συγνωμη :-(

για οποιαδηποτε βλακεια μου :lol:

απλως θελω να δω...για ποιον λογο τετοια αυξιση στην τιμη της συγκεκριμενης μνημης...

ενω μολις εχτες...ηταν στα 46 ευρω...και σημερα...στα 73... :fear:

και απλως συμπληρωνω....το οτι δεν προλαβα να την τσιμπισω πριν η τιμη αυξιθει... :-(

Δημοσ.
και γιατί δεν την παίρνεις μέσω internet? :o

Υπεθεσα...οτι θα πεσει λιγο ακομα η τιμη της... :-(

αφου επεφτε συνεχεια...

και σκευτομουν το σαββατο να την παραγγειλω μεσω,αντικαταβολης... :rolleyes:

Ειναι λογικη αυτη η αυξιση...?

Και τωρα ετσι οπως ανεβηκε....μαλλον θα παω για την απο κατω...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1206672&HYMNIMIMEGETHOS=2+x+2GB&category=69977727&catalog=20

Δημοσ.
και γιατί δεν την παίρνεις μέσω internet? :o

Υπεθεσα...οτι θα πεσει λιγο ακομα η τιμη της... :-(

αφου επεφτε συνεχεια...

και σκευτομουν το σαββατο να την παραγγειλω μεσω,αντικαταβολης... :rolleyes:

Ειναι λογικη αυτη η αυξιση...?

Και τωρα ετσι οπως ανεβηκε....μαλλον θα παω για την απο κατω...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1206672&HYMNIMIMEGETHOS=2+x+2GB&category=69977727&catalog=20

• Super Moderators
Δημοσ.

λογική ξε λογική είναι ελεύθερη η αγορά όσο θέλουν την βάζουν...

τώρα αν αυξήθηκε/έπεσε το δολλάριο και ανέβηκαν οι τιμές των μνημών παγκοσμίως δεν ξέρω...

• Super Moderators
Δημοσ.

τώρα αν αυξήθηκε/έπεσε το δολλάριο και ανέβηκαν οι τιμές των μνημών παγκοσμίως δεν ξέρω...

Δημοσ.

Δυστηχως....εχεις δικιο... :-(

Αλλα εχω καιρο να δω τετοια αυξιση...και παραξενευτικα... :rolleyes:

Δημοσ.

Δυστηχως....εχεις δικιο... :-(

Αλλα εχω καιρο να δω τετοια αυξιση...και παραξενευτικα... :rolleyes:

Δημοσ.

Εγώ έκανα την παραγγελία χτές βράδυ, όταν κόστιζε 46 ευρώ το σετ.

Σήμερα το μεσημερι, μου έρχεται το επιβεβαιωτικό μέιλ της παραγγελίας, και την είχε στα 59 ευρώ το σετ (όσο έχει και τώρα).

Χτές βράδυ επίσης, είχε και το e-shop το ίδιο σετ στα 46 ευρώ. Σήμερα, ως δια μαγείας, εξαφανίστηκε.

Δε θα κόψουν τα καραγκιοζιλίκια ποτέ;

Θα το σκεφτώ σοβαρά μέχρι το πρωί, αν θα δώσω τόπο στην οργή και θα την κρατήσω, ή αν θα ακυρώσω την παραγγελία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...