Blondeamon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Οκ παίδες το παρών είναι περσινό θέμα και μιας και δίνω αύριο για java είπα να προσπαθήσω να το λύσω αλλά έχω σπάσει το κεφάλι μου να δώ πως το συνδέσω και δεν έχω βγάλει άκρη. Καταλαβαίνω οτι εμπεριέχει interfaces και κληρονιμικότητα αλλά δε μπορώ να νιώσω τον κώδικα που χρειάζεται για να δημιουργηθεί. Οποιοδήποτε hint θα με υποχρέωνε , δεν είναι και κάτι τρομερό για κάποιον που ξέρει java αλλά δεν πολυ ασχολήθηκα εκτός απτο μάθημα αυτό. Anyways η εκφώνηση ΆΣΚΗΣΗ 4:Συμπληρώστε τα κενά >--------------Nose{ -------------------- } abstract class Picasso implements------------{ -------------------- return 7; } } class --------------- -------------- --------------{} class --------------- -------------- --------------{ -------------------- return 5; } } public --------------- -------------- extends Clown{ public static void main (String args[]){ ----------------------- i[0]=new-------------- i[1]=new-------------- i[2]=new-------------- for (int x=0; x<3; x++) System.out.println(----------------+” “+ ----------------.getClass()); } } } Η έξοδος είναι 5 class Acts 7 class Clowns -----------of76 -----Προστέθηκε 27/1/2009 στις 12 : 05 : 28----- H Nose πρέπει να είναι interface και η Picasso να κάνει san abstract class implement την Νοse. Αλλά πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τι κάνει η 3η και 4η κλάση με τόσα κενά.
Blondeamon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Οκ παίδες το παρών είναι περσινό θέμα και μιας και δίνω αύριο για java είπα να προσπαθήσω να το λύσω αλλά έχω σπάσει το κεφάλι μου να δώ πως το συνδέσω και δεν έχω βγάλει άκρη. Καταλαβαίνω οτι εμπεριέχει interfaces και κληρονιμικότητα αλλά δε μπορώ να νιώσω τον κώδικα που χρειάζεται για να δημιουργηθεί. Οποιοδήποτε hint θα με υποχρέωνε , δεν είναι και κάτι τρομερό για κάποιον που ξέρει java αλλά δεν πολυ ασχολήθηκα εκτός απτο μάθημα αυτό. Anyways η εκφώνηση ΆΣΚΗΣΗ 4:Συμπληρώστε τα κενά >--------------Nose{ -------------------- } abstract class Picasso implements------------{ -------------------- return 7; } } class --------------- -------------- --------------{} class --------------- -------------- --------------{ -------------------- return 5; } } public --------------- -------------- extends Clown{ public static void main (String args[]){ ----------------------- i[0]=new-------------- i[1]=new-------------- i[2]=new-------------- for (int x=0; x<3; x++) System.out.println(----------------+” “+ ----------------.getClass()); } } } Η έξοδος είναι 5 class Acts 7 class Clowns -----------of76 -----Προστέθηκε 27/1/2009 στις 12 : 05 : 28----- H Nose πρέπει να είναι interface και η Picasso να κάνει san abstract class implement την Νοse. Αλλά πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τι κάνει η 3η και 4η κλάση με τόσα κενά.
GrandGamer Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Είσαι σίγουρος ότι είναι μόνο αυτό; μήπως έχει και τίποτα άλλο;
GrandGamer Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Είσαι σίγουρος ότι είναι μόνο αυτό; μήπως έχει και τίποτα άλλο;
Blondeamon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Οχι αυτό ειναι και φαντάσου αυτό έπεσε πέρσι θέμα. Πωπω έχω σπάσει το κεφάλι πως ξεκινάει η 3η κλάση και δε μπορώ να σκεφτώ τίποτα.
Blondeamon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Οχι αυτό ειναι και φαντάσου αυτό έπεσε πέρσι θέμα. Πωπω έχω σπάσει το κεφάλι πως ξεκινάει η 3η κλάση και δε μπορώ να σκεφτώ τίποτα.
GrandGamer Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Ας υποθέσουμε ότι η Nose είναι interface με μία μέθοδο, και η Picasso την κάνει implement και κάνει override την μέθοδο αυτήν. Η τρίτη class μπορεί να είναι οτιδήποτε, η τέταρτη μπορεί να κάνει extend την Picasso ή implement την Nose και override την ίδια μέθοδο.
GrandGamer Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Ας υποθέσουμε ότι η Nose είναι interface με μία μέθοδο, και η Picasso την κάνει implement και κάνει override την μέθοδο αυτήν. Η τρίτη class μπορεί να είναι οτιδήποτε, η τέταρτη μπορεί να κάνει extend την Picasso ή implement την Nose και override την ίδια μέθοδο.
Blondeamon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Zησε μάη μου να φας τριφύλλι δηλαδή.... α ρε καμπουράκη ξύλο που θέλεις (ο καθηγητης) Αυτη η τρίτη κλάση με τρελαίνει....με τα διπλά class.Δε μπορώ ε δε μπορώ να βρώ τι χρειάζεται
Blondeamon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Zησε μάη μου να φας τριφύλλι δηλαδή.... α ρε καμπουράκη ξύλο που θέλεις (ο καθηγητης) Αυτη η τρίτη κλάση με τρελαίνει....με τα διπλά class.Δε μπορώ ε δε μπορώ να βρώ τι χρειάζεται
GrandGamer Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Η Τρίτη κλάσση που είναι άδεια μάλλον κάνει extend την Picasso αλλά ονόματα δεν γνωρίζω.
GrandGamer Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Η Τρίτη κλάσση που είναι άδεια μάλλον κάνει extend την Picasso αλλά ονόματα δεν γνωρίζω.
Blondeamon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Πωπω και φοβάμαι μη το βάλει και αύριο που δίνω....κάνας guru να βοηθήσει παιδιά δεν υπάρχει ?
Blondeamon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Πωπω και φοβάμαι μη το βάλει και αύριο που δίνω....κάνας guru να βοηθήσει παιδιά δεν υπάρχει ?
GrandGamer Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Πραγματικά άθλιο τεστ για προραμματισμό... αυτό είναι τεστ υπόθεσης όχι προγραμματιστικών ικανοτήτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.