kage Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 μας τελειωσαν τα σπιτια γιατι οι γειτονες δεν τα αντεχουν πια κ η αστυνομια τα κοβει... υπαρχει κανας χωρος με νορμαλ τιμη? ειχα βρει με 250ε ενα 3αρη με ηχεια-ενισχυτες στην λ.βουλιαγμενης(ash in art)μεταφερθηκε αλλου ομως κ συνορευει με πολ/κιες... ξερει κανεις ινφο για ενα παλιο εργοστασιο που χει χωρο κ καναν παρτυ,εκει που ναι κ τα μπουζουκια απο την σειρα "μαυρα μεσανυχτα"..
Mika Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 ειχα γραψει και πριν απαντηση αλλα την πηρε ο ανεμος λοιπον στον χωρο που λες καναμε παρτυ περσι (ash in art) και φετος καναμε παρτυ στον καινουριο την πρωτοχρονια. οι πολυκατικοιες οντως ειναι διπλα αλλα η αστυνομια δεν ηρθε πριν τις 8 το πρωι και εφυγε χωρις πολλα πολλα. βεβαια πρωτοχρονια ηταν, δυσκολο να μας κοβανε νωριτερα
kage Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 @mika τι τιμη σας ειπαν? ακουγεται κανονικα ο ηχος εξω?μπας κ βαλαν μονωση? @αζιο δεν ειναι σπιτια,χωρος ειναι που κανουν διαφορα μαθηματα(χωρου,φωτογραφιας κτλ)
kage Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 @mika τι τιμη σας ειπαν? ακουγεται κανονικα ο ηχος εξω?μπας κ βαλαν μονωση? @αζιο δεν ειναι σπιτια,χωρος ειναι που κανουν διαφορα μαθηματα(χωρου,φωτογραφιας κτλ)
azio Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 @mika τι τιμη σας ειπαν?ακουγεται κανονικα ο ηχος εξω?μπας κ βαλαν μονωση? @αζιο δεν ειναι σπιτια,χωρος ειναι που κανουν διαφορα μαθηματα(χωρου,φωτογραφιας κτλ) α επειδη ειδα κατι για τριαρι και λεω τι γινεται..
azio Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 @mika τι τιμη σας ειπαν?ακουγεται κανονικα ο ηχος εξω?μπας κ βαλαν μονωση? @αζιο δεν ειναι σπιτια,χωρος ειναι που κανουν διαφορα μαθηματα(χωρου,φωτογραφιας κτλ) α επειδη ειδα κατι για τριαρι και λεω τι γινεται..
freedubus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 συγνωμη..νοικιαζονται σπιτια για παρτυ??? Ο,τι χώρος θές νοικιάζεται. Μέχρι και σήραγγες του Μετρό που δε χρησιμοποιούνται. Το κατάλληλο μπαγιόκο να ξηγιέται, κι απο κεί και πέρα σκαι ιζ δε λιμιτ.
freedubus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 συγνωμη..νοικιαζονται σπιτια για παρτυ??? Ο,τι χώρος θές νοικιάζεται. Μέχρι και σήραγγες του Μετρό που δε χρησιμοποιούνται. Το κατάλληλο μπαγιόκο να ξηγιέται, κι απο κεί και πέρα σκαι ιζ δε λιμιτ.
Mika Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 για την πρωτοχρονια ζητησαν αρχικη τιμη 500 και με ελαχιστα παζαρια το καναν 400. δεν ειχαν βαλει καμια ηχομονωση γι αυτο ειμαι σιγουρος. οταν τον ρωτησα τι παιζει με την ηχορυπανση μου ειπε οτι πρωτοχρονιατικα δεν θα εχουμε προβλημα (και οντως δεν ειχαμε κατι ουσιαστικο)
Mika Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 για την πρωτοχρονια ζητησαν αρχικη τιμη 500 και με ελαχιστα παζαρια το καναν 400. δεν ειχαν βαλει καμια ηχομονωση γι αυτο ειμαι σιγουρος. οταν τον ρωτησα τι παιζει με την ηχορυπανση μου ειπε οτι πρωτοχρονιατικα δεν θα εχουμε προβλημα (και οντως δεν ειχαμε κατι ουσιαστικο)
kage Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 εχω ακουσει οτι καποιες σχολες χωρου μαζευοντε μερικες μερες σε καποιους χωρους για παρτακι,...ξερει κανεις καμμια τετοια σχολη ή χωρο που το διοργανωνουν?
-nick- Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Υπαρχει ενα μαγαζακι που λεγεται Θυρα Τεχνης, στου ψυρρη στην οδο σαρρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.