pericles Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Για να μπορεσεις να ενεργοποιησεις το Dynamic DNS στο Sagem πρεπει: 0. Το web interface εχει προβλημα με τις τελειες. Βαλε τη ρυθμιση που θελεις σαν απλο ονομα και οχι διευθυνση (πχ. αντι για aggouri.dyndns.org βαλε απλα aggouri) 1. Να κανεις backup το configuration του router απο Management > Settings > Backup 2. Να ανοιξεις το conf αρχειο που θα σωθει στο δισκο με εναν text editor (Notepad) και να κανεις αναζητηση στο entry που εχεις βαλει για το DynDNS (aggouri). 3. Να το διορθωσεις στο Notepad απο aggouri σε aggouri.dyndns.org και save. 4. Upload το conf αρχειο απο Management > Settings > Update 5. Περιμενεις λιγο, κανεις και ενα save/reboot και ... voila! Δεν εχω κανει ακομα αναβαθμιση του firmware στη νεα εκδοση και ειμαι ακομα με το firmware του OTE και το DynDNS παιζει κανονικα.
firewalker Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Για να μπορεσεις να ενεργοποιησεις το Dynamic DNS στο Sagem πρεπει: 0. Το web interface εχει προβλημα με τις τελειες. Βαλε τη ρυθμιση που θελεις σαν απλο ονομα και οχι διευθυνση (πχ. αντι για aggouri.dyndns.org βαλε απλα aggouri) 1. Να κανεις backup το configuration του router απο Management > Settings > Backup 2. Να ανοιξεις το conf αρχειο που θα σωθει στο δισκο με εναν text editor (Notepad) και να κανεις αναζητηση στο entry που εχεις βαλει για το DynDNS (aggouri). 3. Να το διορθωσεις στο Notepad απο aggouri σε aggouri.dyndns.org και save. 4. Upload το conf αρχειο απο Management > Settings > Update 5. Περιμενεις λιγο, κανεις και ενα save/reboot και ... voila! Δεν εχω κανει ακομα αναβαθμιση του firmware στη νεα εκδοση και ειμαι ακομα με το firmware του OTE και το DynDNS παιζει κανονικα. Ευχαριστώ για την πληροφορία!
poulinos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 αποτω αν αυτος που φτιαχνει το firmware μπαινει στον κοπο να δοκιμασει τα πιο απλα πραγματα για να δει αν δουλευουθν.αν δεν δοκιμασαν ενα Username για το dyndns τι να πω.ολα τα Username εχιυν τελεια μεσα και μαλλλλον αυτος δεν το δοκιμασε καν.
maverick_ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Τελικα μηπως βρηκε κανενας καποιο νεο firmware για το 2404???Γιατι εγω δεν καταφερα να βρω τπτ. Thanks.
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 αν δεν βρηκες κανα custom η κανα official στο site tis sagem τοτε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.