firewalker Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δεν μπορώ να βρω κάπου. Αφού μου είπαν ότι θα το αλλάξουν έχει καλώς. Ελπίζω να έχουν το Speed touch 585 που μου είπες. Είναι ασύρματο αυτό, έτσι δεν είναι;
firewalker Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δεν μπορώ να βρω κάπου. Αφού μου είπαν ότι θα το αλλάξουν έχει καλώς. Ελπίζω να έχουν το Speed touch 585 που μου είπες. Είναι ασύρματο αυτό, έτσι δεν είναι;
poulinos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 ναι ασυρματο ειναι.και να πληρωσεις διαφορα παρτο.
poulinos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 ναι ασυρματο ειναι.και να πληρωσεις διαφορα παρτο.
firewalker Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Θα έρθει αύριο (σήμερα) τεχνικός από τον Ο.Τ.Ε. να τον δει. Τώρα τι ακριβώς θα δει...
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 ti na dei ?γιατι δνε παιζει το dyndns?σιγα μην ξερει καν τι σημαινει.αυτος βλεπω να ερχεται για να δει την γραμμη σου και θα σου πει οτι ειναι ολα οκ και βλεπω να χρεωνει και ασκοπη μετακινηση.
firewalker Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω. Τι να σου πω... Αυτοί μου είπαν ότι ξέρουν πως τα συγκεκριμένα μοντέλα έχουν πρόβλημα με το dynamic DNS και να ζητήσω αντικατάσταση εφόσον το χρειάζομαι. Τώρα στέλνουν τεχνικό να δει τον router. Προφανώς το πέρασαν σαν βλάβη του router. Λεφτά να πάρουν αποκλείεται. Ευτυχώς αυτός που θα έρθει είναι αδερφός από ένα καλό μου φίλο.
firewalker Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μόλις έφυγε ο τεχνικός. Δεν μου είπε τίποτε, απλώς πήρε το παλιό και μου έδωσε το καινούριο. Τον είχαν ενημερώσει για αλλαγή και απλώς τον έστειλαν για να μην στείλουν courier. Δυστυχώς δεν είχε καθόλου speedtouch 585 προς το παρόν. Μου έδωσε το Philips CGA5722. Το dynamic DNS λειτουργεί μια χαρά.
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 σιγα μη ελεγε και τιποτα και σιγα μην το εφτιαχνε.δεν σου ελεγαν να περασεις να το παρεις εσυ εστειλαν και ολοκληρο τεχνικο για αυτο.τον courrier τσιγκουνευτηκαν? ενταξει καλυτερο το philips αλλα οχι σαν το speedtouch δυστυχως.καλα στην sagem οπως και σε αλλες ετερειες απορω αν δοκιμαζουν οτι βγαζουν.κανεις δεν εχει δει οτι δεν λειτουργει η τους το ειπαν και δεν εφτιαξαν firmware.πολυ θα θελα να μαθω μια απαντηση απο την sagem αν υφιστατε σαν ετερεια διοτι τα ρουτερ της...
firewalker Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Λοιπόν. Από ότι είδα στο manual για τον router 2404 που βγάζει η sagem δεν υπάρχει η δυνατότητα για dynamic DNS. Δεν την έχει στο menu του. Μήπως πήγαν να την περάσουν οι δικοί μας και δεν τα κατάφεραν;
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 αν δεν το υποστηριζει τοτε οκ.οι δικοι μας χλωμο.τωρα να πιγαν να το φτιαξουν απο την sagem να ειδαν οτι δεν εβγενε και να μεινε απλα σαν μενου αυτο ειναι αλλο.δεν αμφιβαλλω τιποτα με αυτα τα ημιτελη προιοντα που βλεπω καθε μερα.
firewalker Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 SpeedTouch routers που υπάρχουν; Δεν τα βρίσκω σε μαγαζιά.
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 SpeedTouch routers που υπάρχουν; Δεν τα βρίσκω σε μαγαζιά. http://www.axd.gr forthnet shops ote shops
firewalker Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Σε oteshop δεν έχουν για πούλημα. Τα στέλνουν σε μερικές νέες συνδέσεις. Έτσι μου είπαν. Αλλά και 65 γιούρια δεν περισσεύουν αυτόν τον καιρό. Βολεύει και το Philipos. Αν βρεθεί κάνα μεταχειρισμένο με καμιά 20 έχει καλώς. pouline έχε το νου σου. :p:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.