GiorGhino Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Ξέρετε, χρησιμοποιω το Subtitles Workshop για να συγχρονιζω τους υποτιτλους αλλα στο window που παιζει το video ακουω μονο ηχο! Δε βλέπω εικόνα! Γιατι;
parsifal Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Γιατί δεν υπάρχει στο σύστημά σου registered κάποιος video codec ικανός να αναλάβει την αποκωδικοποίηση του video stream που περιέχει το αρχείο. Για περισσότερα, δες το άρθρο Video - Αναπαραγωγή video σε Windows στο Insomnia Wiki...
snik Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Αν εχεις το k-lite codec pack μπορει να φταιει αυτο,σε εμενα δηλαδη αυτο εφταιγε... Πηγαινε start/klite codec pack/configuration/directvobsub μετα στην καρτελα general εκει που λεει loading βαλε do not load.Μετα ομως για να δεις υποτιτλους θα πρεπει να το ξαναλλαξεις σε always load.
snik Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Αν εχεις το k-lite codec pack μπορει να φταιει αυτο,σε εμενα δηλαδη αυτο εφταιγε... Πηγαινε start/klite codec pack/configuration/directvobsub μετα στην καρτελα general εκει που λεει loading βαλε do not load.Μετα ομως για να δεις υποτιτλους θα πρεπει να το ξαναλλαξεις σε always load.
talisman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Ξέρετε, χρησιμοποιω το Subtitles Workshop για να συγχρονιζω τους υποτιτλους αλλα στο window που παιζει το video ακουω μονο ηχο! Δε βλέπω εικόνα! Γιατι; Θελει παλιοτερη εκδοση direct vobsub την 2.23 Πρεπει να βγαλεις τους αλλους codec ομως
talisman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Ξέρετε, χρησιμοποιω το Subtitles Workshop για να συγχρονιζω τους υποτιτλους αλλα στο window που παιζει το video ακουω μονο ηχο! Δε βλέπω εικόνα! Γιατι; Θελει παλιοτερη εκδοση direct vobsub την 2.23 Πρεπει να βγαλεις τους αλλους codec ομως
Rempetis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μια άλλη λύση είναι να μην έχουν ίδιο όνομα αρχείου η ταινία σου και οι υπότιτλοι. Φορτώνεις πρώτα τους υπότιτλους και μετά Movie->Open και φορτώνεις την ταινία. Συγχρονίζεις ή διορθώνεις τους υπότιτλους και Save. Μετά μπορείς να δώσεις ιδια file names και στην ταινία και στους υπότιτλους για να φαίνονται στον player σου.
Rempetis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μια άλλη λύση είναι να μην έχουν ίδιο όνομα αρχείου η ταινία σου και οι υπότιτλοι. Φορτώνεις πρώτα τους υπότιτλους και μετά Movie->Open και φορτώνεις την ταινία. Συγχρονίζεις ή διορθώνεις τους υπότιτλους και Save. Μετά μπορείς να δώσεις ιδια file names και στην ταινία και στους υπότιτλους για να φαίνονται στον player σου.
aris19651965 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Εμενα επαιζε μεχρι να βαλω τα windows 7 τα οποια ειναι πολυ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!Τωρα ανοιγει κανονικα φορτωνω τους υποτιτλους αλλα οταν παω να βαλω βιντεο μου βγαινει το παραθυρο οτι υπαρχει προβλημα Εχω περασει το k-lite codec pack.Τι πρεπει να κανω?Να το βγαλω απο τον υπολ.?
peravrexei Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Εμενα επαιζε μεχρι να βαλω τα windows 7 τα οποια ειναι πολυ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!Τωρα ανοιγει κανονικα φορτωνω τους υποτιτλους αλλα οταν παω να βαλω βιντεο μου βγαινει το παραθυρο οτι υπαρχει προβλημαΕχω περασει το k-lite codec pack.Τι πρεπει να κανω?Να το βγαλω απο τον υπολ.? και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα με τα 7 αλλά κατεβάζοντας την τελευταία έκδοση του K-Lite Mega Codec Pack 4.8.0 (υπάρχει και μια πιο καινούργια)το πρόβλημα λύθηκε πρόσεξε όμως στην διάρκεια της εγκατάστασης να τσεκάρεις τις δύο επιλογές( ffdshow configuration). 1.enable proccessing for raw video and 2. force RGB.. output. και είσαι ok
micos000 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό που λέει ο Parsifal. Θέλεις codecs, πήγαινε στο 1ο λινκ που σου δίνει και κατέβασε ffdshow-tryouts, βάλτους και καθάρισες. Για τα mkv ίσως να χρειαστείς και το Haali Media Splitter.
Sadako Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα με τα 7 αλλά κατεβάζοντας την τελευταία έκδοση του K-Lite Mega Codec Pack 4.8.0 (υπάρχει και μια πιο καινούργια)το πρόβλημα λύθηκε πρόσεξε όμως στην διάρκεια της εγκατάστασης να τσεκάρεις τις δύο επιλογές( ffdshow configuration). 1.enable proccessing for raw video and 2. force RGB.. output. και είσαι ok Το είχα ψάξει κι εγώ λίγο το θέμα, αλλά με μπέρδεψε και το παράτησα. Εγώ ΔΕΝ έχω περάσει ολόκληρο το codec pack, απλά κατέβασα και πέρασα μόνο του το FFDShow. Ανοίγω το video decoder configuration, αλλά δεν βρίσκω τις 2 επιλογές. Άντε για το raw video έβαλα "all supported" στην codec list εκεί που λέει στο τέλος raw video. Για το άλλο; Γιατί κι εμένα σε αρκετά βίντεο crash-άρει
skyrider001 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Έχω windows7 64-bit. Το subtitle workshop τόσο στην έκδοση 2.51 όσο και στην έκδοση 4.00 κρασάρει στα όταν πάει να φορτώσει το video. Το πρόβλημα μπορεί να παρακαμφθει φορτώνοντας κανονικά τους υπότιτλους της ταινίας στο subtitle, και ανοιγοντας το video με τον media player classic home cinema (έχω την έκδοση 1.3.1690.0). Τσεκάροντας στον mpchc το "view>subresync" εμφανίζει στη μπάρα αναπαραγωγής το χρόνο με ακρίβεια χιλιοστού δευτερολέπτου!! Έτσι είναι δυνατός ο συγχρονισμός με το subtitle Workshop.
Sadako Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Καλό, έστω και σαν εναλλακτική λύση.. Θα το δοκιμάσω.. Απλά δεν θέλω να πάω στην προηγούμενη λύση που προτείνουν οι περισσότεροι, γιατί είμαι γενικά κατά των codec packs που φορτώνουν 1002 πράγματα, εκ των οποίων μπορεί τα 999 να μην τα χρειάζεσαι καν.. Και δυστυχώς δεν έχω βρει τον τρόπο να ρυθμίσω αποκλειστικά το ffdshow μέσα από το video configuration..
estenough Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Εγώ έβαλα το ffdshow tryouts σε win7 64 και ενω πριν είχα μόνο ήχο στο subtitles workshop και όχι εικόνα, τώρα δεν δουλεύει καθόλου το play.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.