Nemesius Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Καπου διαβασα οτι το google λειτουργει με τροπο παρομοιο με αυτο των εκλογων.Οσο πιο δημοφιλες ειναι ενα site και δεχεται πιο πολλους επισκεπτες τοσο πιο ψηλα παει στα αποτελεσματα αναζητησης(ranking). Κοιταξε και >>αυτο<< ισως σε βοηθησει.
Nemesius Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Καπου διαβασα οτι το google λειτουργει με τροπο παρομοιο με αυτο των εκλογων.Οσο πιο δημοφιλες ειναι ενα site και δεχεται πιο πολλους επισκεπτες τοσο πιο ψηλα παει στα αποτελεσματα αναζητησης(ranking). Κοιταξε και >>αυτο<< ισως σε βοηθησει.
giankar Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Καπου διαβασα οτι το google λειτουργει με τροπο παρομοιο με αυτο των εκλογων.Οσο πιο δημοφιλες ειναι ενα site και δεχεται πιο πολλους επισκεπτες τοσο πιο ψηλα παει στα αποτελεσματα αναζητησης(ranking). Κοιταξε και >>αυτο<< ισως σε βοηθησει. Εκτός από περιπτώσεις, τις περισσότερες φορές είναι θέμα SEO
giankar Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Καπου διαβασα οτι το google λειτουργει με τροπο παρομοιο με αυτο των εκλογων.Οσο πιο δημοφιλες ειναι ενα site και δεχεται πιο πολλους επισκεπτες τοσο πιο ψηλα παει στα αποτελεσματα αναζητησης(ranking). Κοιταξε και >>αυτο<< ισως σε βοηθησει. Εκτός από περιπτώσεις, τις περισσότερες φορές είναι θέμα SEO
συννεφάκι Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Καπου διαβασα οτι το google λειτουργει με τροπο παρομοιο με αυτο των εκλογων.Οσο πιο δημοφιλες ειναι ενα site και δεχεται πιο πολλους επισκεπτες τοσο πιο ψηλα παει στα αποτελεσματα αναζητησης(ranking). Κοιταξε και >>αυτο<< ισως σε βοηθησει. Μπορώ με σιγουριά να πω πως αυτό δεν ισχύει. Η ιστοσελίδα μου είναι καινούρια και έχει λίγους επισκέπτες, αλλά έχω καταφέρει να βγαίνω στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων του Google, ανάμεσα σε αμερικάνικα και γενικά ξένα sites! Δεν έχει σχέση με την επισκεψιμότητα. Πηγαίνετε να προσθέσετε τα site σας στα Open Directory Projects, είναι εγγυημένη λύση και λειτουργεί..! Εγώ, επί τρείς μέρες, δεν έκανα άλλη δουλειά, απο το να προσθέτω το σάιτ μου σε ανοιχτούς καταλόγους! Νομίζω πως αυτό φταίει που με βγάζει ο γούγλης στην πρώτη σελίδα.. (κάντε απλά μια αναζήτηση τύπου "free site submision" ή "add my url" και θα σας βγάλει άπειρες σελίδες στις οποίες μπορείτε να προσθέσετε το site σας. Σιγουρευτείτε μόνο ότι θα το βάλετε στη σωστή κατηγορία! Σε αυτά τα sites ψάχνει πρώτα ο γούγλης, όχι στο insomnia.gr!!! Πρώτα απ'όλα, βεβαίως, προσθέστε τη σελίδα σας στο γούγλη και κάντε και ένα webmaster account, για να είστε σίγουροι ότι ο γούγλης σας ξέρει (σας δείχνει και στατιστικά επισκεψιμότητας και διάφορα τέτοια!). Αυτά!
hipis12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 τεράστια σημασια έχει το site σου να ειναι καταχωρημενο σε οσο περισσοτερα αλλα sites μπορεις να το βαλεις και τα sites αυτα να εχουν οσο το συνατον υψηλοτερο pagerank.
karolos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Παιζουν ρολο και τα Keywords στα οποια θελεις να βγαινεις πρωτος στον γοογλη. Παντως οι συνδεσμοι που περνεις απο αλλες ιστοσελιδες παιζουν σιγουρα ρολο στο page rank σου, κοιταξτε και την εξισωση της google. Το δικο μου site μετα απο ενα μηνα βγαινει δευτερη σελιδασε αναζητηση με λεξεις, erasmus university forum. Αυτο που ηθελα δηλαδη και αν αναλογιστεις οτι οι λεξεις αυτες ειναι σχετικα δυσκολες. Γενικα πιστευω αν ακολουθησεις τις οδηγιες που δινει η google (με site map etc) τα πας καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.