GiorGhino Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Πολλά sites βγαζουν το avast ενα απο τα καλύτερα, το ίδιο και το Computer για ολους στο τεύχος Ιανουαριου. Εγώ ρε παιδιά το είχα πριν το McAffe και μου φαινόταν τρύπιο. Κάθε φορά που κανα σκαν εβρισκε ενα σωρο ιους. Δεν ειχε καμια θωρακιση, κανενα access protection. Με το McAffe που ναι στα τελευταια των top10 αυτό δε συναίνεβεναι (εβρισκε 2-3) και πως να συνεβεναι αλλωστε αφου αμα ειχες το Maximum Acess Protectoin enabled ουτε user account δεν μπορουσες να δημιουργησεις αφου δεν αφηνε ουτε ενα key Να γραφτει στη registry. Τι σόι το θεωρουν τόσο καλό το Avast?
Bomber-21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Εγώ ξαναλέω... Το χρησιμοποιώ χρόνια...Πρόβλημα με ιούς δεν είχα ποτέ.Ενδιάμεσα είχα και Panda,Antivir κτλ
GiorGhino Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Λες το οτι με το McAffe σε κάθε σκανάρισμα εχω μονο 2-3 ιους αυτο να μην σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και τόσοι?
Fronimitis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Εμένα πάλι το avast δεν μου έχει βρεί ποτέ ιό....Τόσο κωλόφαρδος είμαι ή να αρχίσω να ανησυχώ;
melenegiorgo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Εγω το προτιμω απο το να κατεβασω καποιο πειρατικο και μεχρι τωρα δεν ειχα καποιο προβλημα.... Επισης ειναι και η χρηση που κανεις..... Η προληψη ειναι παντα καλυτερη απο την αντιμετωπιση....
mangai Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μάλλον δεν ήξερες να το ρυθμίσεις.Το avast! είναι κορυφαίο.Αλήθεια,γιατί δεν έκανες την ερώτηση εδώ; http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=298111&page=2
random Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Τι σόι το θεωρουν τόσο καλό το Avast? κοίτα, οταν γίνεται κουβέντα για antivirus, κι εγώ μεσα στις 3-4 προτάσεις μου θα βάλω κι ενα Αβαστ εκει να βρίσκεται μια παράμετρος ειναι και η τιμή. Τα δωρεάν δεν ειναι πολλά (3-4 νομιζω), οποτε έχουν ενα πλεονέκτημα. (ναι ρε μάγκες, ξέρω οτι υπάρχουν κρακς για τα πάντα, αλλα μερικοί πάντα ψάχνουν για τη χρυσή τομή: και τσάμπα, και χωρις κρακ) το χρησιμοποιούσα για κανα 2 χρονια νομίζω, το έβγαλα όχι επειδη κόλλησα κάτι, αλλα κάθε 12 μήνες ήθελε νέο registration και έβαλα το AVG free ------------------------------------------------------------------------------------------ μια φρέσκια εμπειρία μου: προχτές κόλλησα "κάτι". έβαλα το επίσης δωρεάν Comodo Internet Security (antivirus και firewall), http://www.personalfirewall.comodo.com/index.html και μετά απο λίγη χρήση (χρηση του υπολογιστή, όχι full scan) μου πέταξε ένα μήνυμα οτι βρήκε κάτι ύποπτο σε ενα .dll οταν έκανα αναζήτηση του αρχείου .dll στο folder που ανέφερε το comodo, με το file search, δεν έβρισκα τίποτα. Επιλέγοντας Clean, ή quarantine, δεν έβλεπα καμια βελτίωση. Στο επόμενο boot πάλι υπήρχε ιός. Εγκατέστησα αλλα δύο antivirus, για να δω αν θα βρουν κάτι, μπας και το Comodo έκανε λάθος (αλλα τι λάθος να κάνει αφου έβλεπα περίεργα πράγματα να συμβαινουν, σημαδι οτι υπηρχε καποιο malware; ..). έβαλα το Eset NOD32 trial, και το AVG 8 free full scan και τα δύο, δεν βρήκαν τίποτα ύποπτο! ---------------------------------------------------------------- τελικά, είπα να αφήσω τα ανιχνευτικά, και να πάω κατευθείαν σε θεραπείες, (κι ας μην μάθω ποτέ τι @#%#^^#$%^#$$%^ έχω..) ειχε εγκατασταθεί ένα rootkit, και αφαιρέθηκε με το Combofix http://www.bleepingcomputer.com/combofix/how-to-use-combofix και όχι με την πρώτη. το ετρεξα 4-5 φορές, πρέπει να αφαιρέσεις ολα τα υπόλοιπα anti-virus για να δουλέψει καλύτερα.
gourounii Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 ειχα το αβαστ για 2,5 χρονια περιπου. ποτε μα ποτε δεν ειχα "κολισει" κατι... αντιθετα, ειχε παρα πολυ καλο warning... θα συμφωνήσω παντως με τον melenegiorgo στο οτι το προλαμβανειν ειναι καλυτερο του καταστελειν... προσπαθησε να κανεις καλυτερη χρηση του ιντερνετ σου και του υπολογιστη σου.. θα γλυτωσεις οχι μονο απο antivirus αλλα και απο πολλες απωλεις δεδομενων, καθυστερήσεων και αλλων " κακων " συνεπειων που εχουν οι ιοι...
loulakion Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 καλησπέρα λοιπόν μου στείλανε τον υπολογιστή με το AVG το οποίο μέχρι και πριν 2 μέρες δούλευε κανονικά .έκτοτε σταμάτησε να κάνει updates ... μου έβγαζε failς συγκεκριμενα ... τυγχάνει μετά από απροσεξία/βλακεία μου ,μέσω ενός link στο μςν να κατεβάσω ένα trojan (τι ωραία τι καλά..) φυσικά το AVG @@ έψαξα να βρω antivirus (δωρεάν μίας και δεν έχω κάρτα..) κατέβασα 1-2 μούφες και θέλανε να αγοράσω το κανονικό για να ξηλώσουν τον ϊό που βρήκανε..! anyway κατέληξα σε αυτό το avast το οποίο στο 1ο scan δεν βρήκε τίποτα ,με αποτέλσμα το trojan να περάσει βόλτα και από mozila (ναι αυτό προτιμώ από την εμπειρία μου σε net cafes ) ... στο 2ο scann και αφού έβαλα ένα κωδικό για δωρεάν και παπάρια μάντωλες βρήκε τον ϊό (πάντα σε stand by ο υπολογιστής και τις δύο φορές.. ) και πάτησα ένα delete all από όσα βρήκε infected ...και έκτοκτε επανήρθε στα κανονικά ο υπολογιστής και σας πρήζω εδώ έκανε τίποτα αυτό το avast ή να αρχίζω να γράφω σε dvd και να φέρω κάποιον να κάνει format ? το AVG το ξήλωσα μήπως ήταν απλά trial και ξαναπήγα στο site τους να κατεβάσω το Free πάλι αλλά στο install μου βγάζει error ! να πάω σε ψυχολογό τον υπολογιστή μου ; μετά βρήκα κάποιο NOD32 που στα polls το προτιμάτε ,αλλά έχω ήδη ένα και από που να το κατεβάσω free ; http://www.scanwith.com/download/NOD32.htm αυτός ο ιστότοπος αξίζει ; υ.γ. ευχαριστώ προκαταβολικά όποιους καλοθελητές μου απαντήσουν ... υ.γ.1 Άρης ρετσίνα και Πέγκη Ζήνα !
aledjo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 1) το AVAST ειναι απο τα πιο ελαφρια antivirus! 2) κανενα ΜΑ κανενα antivirus δεν εχει 100% προστασια απο ιους. συμπερασμα. εγω εχω AVAST οχι επειδη ειναι το καλυτερο αλλα επειδη ειναι το πιο ελαφρυ που εχω δει. απο κει και περα δε σημαινει οτι δε θα κολησω κανεναν ιο, απλος εχω μια προστασια.... απο το τιποτα καλυτερα να εχεις κατι. ΑΝ κολησει καποιος ιο, αυτο δε σημαινει οτι ΑΝ το βρει οποιοδηποτε antivirus οτι θα το σβησει και ολα θα ειναι οκ μετα. αν κολησεις και κανει αυτο που θελει να κανει, μετα το antivirus απλος θα βρει το "εκτελεσιμο" αρχειο και θα το σβηνει. τη ζημια ομως δε μπορει να φτιαξει το antivirus. σκεφτητε οτι ενας ιος ειναι φτιαχμενος να σβησει τα mp3 σας. αν το κολησετε, σβησει τα mp3 σας, μετα αν βαλετε antivirus απλος θα βρει τον ιο που κανει αυτη τη δουλεια και θα το σβησει για να μη ξαναπειραξει τα mp3. αυτο ΔΕ σημαινει οτι θα σας ξαναφερει τα mp3 που χασατε πισω.... αρα το antivirus προστατευει για να ΜΗΝ ερθει ή κολησετε καποιο ιο. το βρισκω ηλιθιο μερικους που λενε "ΑΧ κολησα ιο, πειτε μου κανενα antivirus για το φτιαξω το pc μου...." (εκτος βεβαια απο μερικους που ειναι soft virus και απλος πετανε διαφημισεις κλτ κλτ)
loulakion Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 1) το AVAST ειναι απο τα πιο ελαφρια antivirus!2) κανενα ΜΑ κανενα antivirus δεν εχει 100% προστασια απο ιους. συμπερασμα. εγω εχω AVAST οχι επειδη ειναι το καλυτερο αλλα επειδη ειναι το πιο ελαφρυ που εχω δει. απο κει και περα δε σημαινει οτι δε θα κολησω κανεναν ιο, απλος εχω μια προστασια.... απο το τιποτα καλυτερα να εχεις κατι. ΑΝ κολησει καποιος ιο, αυτο δε σημαινει οτι ΑΝ το βρει οποιοδηποτε antivirus οτι θα το σβησει και ολα θα ειναι οκ μετα. αν κολησεις και κανει αυτο που θελει να κανει, μετα το antivirus απλος θα βρει το "εκτελεσιμο" αρχειο και θα το σβηνει. τη ζημια ομως δε μπορει να φτιαξει το antivirus. σκεφτητε οτι ενας ιος ειναι φτιαχμενος να σβησει τα mp3 σας. αν το κολησετε, σβησει τα mp3 σας, μετα αν βαλετε antivirus απλος θα βρει τον ιο που κανει αυτη τη δουλεια και θα το σβησει για να μη ξαναπειραξει τα mp3. αυτο ΔΕ σημαινει οτι θα σας ξαναφερει τα mp3 που χασατε πισω.... αρα το antivirus προστατευει για να ΜΗΝ ερθει ή κολησετε καποιο ιο. το βρισκω ηλιθιο μερικους που λενε "ΑΧ κολησα ιο, πειτε μου κανενα antivirus για το φτιαξω το pc μου...." (εκτος βεβαια απο μερικους που ειναι soft virus και απλος πετανε διαφημισεις κλτ κλτ) ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ..! anyway το πρόβλημα μου ήταν ότι το AVG έχει πρόβλημα (έχει συμβεί και σε άλλους δεν κλαίω για αυτά που έκανα delete στο ίντερνετ τα βρηκά, έκει και θα τα ξαναβρώ αλλά να ξέρω αξίζει αυτό που έχω τώρα ; μαζί με το Avast κατέβασα σε πακέτο και ένα Virus Recovery Database (VDRB) Generator δεν πιστέυω ότι μπορεί να κάνει τίποτα... μαζί με το Avast να κατεβάσω και αυτό το NOD32 ESET ή δεν έχει νόημα ; τέλος αυτός ο Τσίλτρις που όλοι οι Ολυμπιακοί φωνάζανε και πληρώσανε άξιζε τα λεφτά ή @@ ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.