random Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 ρολόι σε flash! http://yugop.com/ver3/stuff/03/hand.swf
pete666 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Epeidi den eho megali idea peri tou sigekrimenou,tha mporousa na eho ena tetoio roloi anti tou nlasikou ton windows sto pc mou.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Α, κι εγώ είμαι τρελλαμένος με flash (να το βλέπω - γιατί να το προγραμματίσω είμαι άσχετος )<p>Το site του δημιουργού του clock που έδωσε πιο πάνω ο random είναι ΕΔΩ. Μην πάτε αν δεν έχετε γρήγορη σύνδεση ή έχετε αρχαίο/αργό μηχάνημα (θέλει τουλάχιστον 350άρη επεξεργαστή). Δεν αξίζει, δεν θα το ευχαριστηθείτε...<p>Συμβουλή για το site: Πηγαίντε κάτω αριστερά στο Archive και δείτε το παλιό (Classic) site που θα βγει στην οθόνη σας. Όσο είστε στο archive, πιέστε μία-μία τις τελίτσες που έχει στο κάτω μέρος της οθόνης. Κάθε τελίτσα κι άλλο show... <p>Καλό "ταξίδι"... <p>[ 25-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: paredwse ]</p>
random Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2002 The New Windows XP2 are out!! no product activation (for insomnia users only).<p> Download here
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.