Προς το περιεχόμενο

ffdshow: Ερωτήσεις και απαντήσεις

Jorge79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρις να το εχει ψαξει πιστευω οτι η εκδοση MMX ειναι optimized για Intel και η SSE για AMD.

Η λογικη αυτη βασιζεται στο οτι μονο σε AMD επεξεργαστες ειδα να αναφερεται SSE3/4.

Δημοσ.
Χωρις να το εχει ψαξει πιστευω οτι η εκδοση MMX ειναι optimized για Intel και η SSE για AMD.

Η λογικη αυτη βασιζεται στο οτι μονο σε AMD επεξεργαστες ειδα να αναφερεται SSE3/4.

Από όσο ξέρω τόσο το MMX όσο και το SSE είναι σχεδιασμένα από την Intel.

Επίσης, σχετικά με αυτό που λες περί SSE3/4, ο δικός μου επεξεργαστής αν και Intel (Xeon) υποστηρίζει SSE3...

Δημοσ.

Μην ασχολείσαι με non-official download links. Ειδικά στο συγκεκριμένο που δίνεις γράφουν χαζομάρες: Το original ffdshow project είναι νεκρό εδώ και κάμποσους μήνες. Πλέον η ανάπτυξη συνεχίζεται στο ffdshow-tryouts project. Τα download links που δίνει το free-codecs.com είναι από ffdshow-tryouts builds. Και μάλιστα, από παλαιότερα SVN builds του clsid. Ούτε καν τη recommended official έκδοση.

Για ffdshow-tryouts, κατεβάζεις πάντα official release από εδώ: http://ffdshow-tryout.sourceforge.net

Αυτήν τη στιγμή η πιο πρόσφατη είναι η Beta 6, που γίνεται compile με SSE optimizations. MMX builds δεν παρέχει πλέον επίσημα το project, γιατί δεν έχει ιδιαίτερο νόημα πια. Αν δεν έχεις επεξεργαστή που να υποστηρίζει τουλάχιστον SSE, μιλάμε για επεξεργαστή δεκαετίας και βάλε (Intel Pentium, AMD K5/Κ6, Cyrix κλπ). Τα MMX builds που λινκάρει το free-codecs.com, αν είναι όντως τέτοια, θα προέρχονται από unofficial πηγή.

Περισσότερες πληροφορίες για optimizations και λοιπές διαφορές που έχουν τα διάφορα επίσημα builds στο FAQ του ffdshow-tryouts: http://ffdshow-tryout.wiki.sourceforge.net/FAQ

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις Parsifal.

Μια τελευταία ερώτηση...

Με ffdshow, ac3filter και vobsub (σε vista x64) πιστεύεις ότι θα είμαι ok;

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις Parsifal.

Μια τελευταία ερώτηση...

Με ffdshow, ac3filter και vobsub (σε vista x64) πιστεύεις ότι θα είμαι ok;

Δημοσ.

Πιστεύω ότι θα είσαι ΟΚ και χωρίς τα δύο τελευταία, αφού το ffdshow υπερκαλύπτει τη λειτουργικότητα που προσφέρουν.

Δημοσ.

Πιστεύω ότι θα είσαι ΟΚ και χωρίς τα δύο τελευταία, αφού το ffdshow υπερκαλύπτει τη λειτουργικότητα που προσφέρουν.

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση εγω στον υπολογιστη μου εχω βαλει μονο το Direct Vobsub 2.23 και τους εξης players media classic,Vlc,Dvix και τα βλεπω ολα.Τι παραπανω μου δινουν τα πακετα των codec που κυκλοφορουν

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση εγω στον υπολογιστη μου εχω βαλει μονο το Direct Vobsub 2.23 και τους εξης players media classic,Vlc,Dvix και τα βλεπω ολα.Τι παραπανω μου δινουν τα πακετα των codec που κυκλοφορουν

Δημοσ.

Αν με τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει μπορείς να αναπαράγεις απροβλημάτιστα όλα τα formats που σε ενδιαφέρουν, τότε η απάντηση είναι «τίποτα παραπάνω». Με το ffdshow όμως τί σχέση έχει η ερώτηση που κάνεις... ;

Δημοσ.

Αν με τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει μπορείς να αναπαράγεις απροβλημάτιστα όλα τα formats που σε ενδιαφέρουν, τότε η απάντηση είναι «τίποτα παραπάνω». Με το ffdshow όμως τί σχέση έχει η ερώτηση που κάνεις... ;

Δημοσ.

Στο τι θα μου δωσει παραπανω το ffdshow αν το εγκαταστησω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...