Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για Canon SX1

ireneps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το βρισκω λιγο χαζο να εχεις DSLR και να τραβας στο αυτοματο
Να παρει DSLR για μεγιστη ποιοτητα και μολις μαθει απλα να κανει ρυθμισεις... Αν καποιον δεν τον ενοχλει το μεγεθος και εχει το χρημα ειναι μονοδρομος μια DSLR.

Σιγα που θα παρει την SX1 και να μπει στην διαδικασια να την πουλησει για να παρει αλλη, μην κανετε πολυπλοκα τα πραγματα ρε παιδια, απλα ειναι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 6 μήνες μετά...
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ σ ουλους σας..!

ειναι η πρωτη μου επαφη με το φορουμ και σας ευχαριστώ που υπαρχεται... ειναι πολυ χρησιμο τελικα να εχεις καποιους που μπορεις να απευθυνθείς οταν εχεις ανάγκη.

Εφ όσον μου έκλεψαν την sony v3 απο την οποια και ημουν αρκετα ευχαριστημένος... προχωρω στην αγορα μιας νεας compact που μετα απο συγκριτικη έρευνα κατεληξα και εγω να ειναι η canon sx1.... η οποία ειναι φουλ ... πιο πλήρη δεν βρηκα!

μετα που διαβασα τις αποψεις σας... ξαναμπαινω σε σκεψη τελικα τι πρεπει να κανω...

θελω μαι λύση που να με δινει κρυστάλινες φωτογραφιες... οπως αυτες που βλεπω σε περιοδικα... αλλα θα ηθελα compact για να αποφυγω τσιντσιρ μιντσιρ (επιτρεψτε μου τον ορο, τον συνηθιζε η συνχωρημενη γιαγια μου) αλλαζε φακους, κουβαλα βαρια πραγματα... εαν δεν το εβαζα αυτο στο μυαλο μου.. θα έπερνα την nikon d90 που μου προτινε ενας φιλος.. ετσι και αλλιως και στις δυο περιπτωσεις με 36 δοσεις θα αγορασω...! σας παρακαλώ βοηθήστε μου στην αποφαση γιατι νοιωθω να πνιγομαι..( ειμαι και ''ψειρας'' ) πρεπει να τελειωσω μ αυτο...! ειναι και επείγον γιατι τα μικρά περιμένουν φωτογραφηση στις διακοπες, την αλλη βδομάδα.

σας ειναι ευγνώμων για τον χρονο σας..

Τηλέμαχος

Μηπως μια Canon Powershot SX100 IS @ 160 ευρω σου κανει μια χαρα?

Συμφωνοι, δεν ειναι sx1 , αλλα δεν εχουν κ μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα φωτογραφιας(βασικα πολυ μικρη διαφορα εχουν στην ποιοτητα, η ουσιαστικη διαφορα ειναι οτι η μια ειναι 20x zoom και η αλλη 10X zoom), ωστε να δικαιολογουνται τα 3πλασια χρηματα που ζηταει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...