Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για Canon SX1

ireneps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σασ παιδια :-)

σκεφτομαι να αγορασω μια φωτογραφικη canon sx1 is και θα ηθελα την γνωμη σασ :shifty:

ευχαριστω προκαταβολικα:-)

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παρόμοιο μέγεθος έχει αυτή που θέλει με αυτές που πρότεινα. Οι entry-level DSLR έχουν μικρύνει πολύ πλέον. Απο θέμα ποιότητας δεν τίθεται σύγκριση κάν...

Δημοσ.

κοίτα, για κόμπακτ μηχανούλα καλή είναι. πολύ καλύτερη από κάτι sony/hp/casio/panasonic της σειράς. Αλλά συγκρινόμενη με (εστω και entry-level) dslr δεν έχει καμία σχέση, πίστεψέ με, ούτε σε ποιότητα φωτογραφίας, ούτε σε ευκολίες/επεκτασιμότητα/αίσθηση, κτλ...

Οπότε αν είναι να διαθέσει 450+ ευρω και με δεδομένο το λίγο μεγαλύτερο μέγεθος, imho DSLR ftw!

Δημοσ.
γεια σασ παιδια :-)

σκεφτομαι να αγορασω μια φωτογραφικη canon sx1 is και θα ηθελα την γνωμη σασ :shifty:

ευχαριστω προκαταβολικα:-)

Ο μονος λογος που δεν την πηρα: http://www.canon.co.uk/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/PowerShot/PowerShot_SX1_IS/index.asp?specs=1

και πηρα Νikon D 40 προσφορα στο Saturn

και εννοω φυσικα τις μπαταριες ΑΑ.Δε πρεπει να εχει μια τετοια μηχανη κατα την γνωμη μου τετοιες μπαταριες,μονο λιθιου.

Δημοσ.

Και το βασικότερο: Όταν δίνεις κοντά 500 ευρώ δεν πας για compact, ακόμα και prosumer να είναι, είμαι παθών με prosumer Olympus C-8080 που την είχα πάρει 900 euro, και έχω μετανοιώσει την ώρα και την στιγμή που έδωσα τόσα λεφτά για compact.

Αν ωστόσο θέλει να πάρει compact και δεν ενδιαφέρεται για DSLR, imo να μην δωσει πάνω από 300.

Δημοσ.

Συμφωνω σε οσα λεει ο nightstalker, αν ειναι να παρει αυτη που λεει να παρει να παει κατευθειαν σε dslr. Αν ειναι για compact, μια πολυ καλη ειναι η canon sx100 ή sx110.

Δημοσ.
Συμφωνω σε οσα λεει ο nightstalker, αν ειναι να παρει αυτη που λεει να παρει να παει κατευθειαν σε dslr. Αν ειναι για compact, μια πολυ καλη ειναι η canon sx100 ή sx110.

Αν σωνει και καλα θελει compact προτεινω:http://www.skroutz.gr/s/55803/Canon-Ixus-870-IS.html

Δημοσ.
εχω την canon ixus 960 και θελω κατι καλυτερο

ΟΚ, αλλά πες μας σε τι θελεις να είναι καλύτερη. Δηλαδή αν μιλάς για ποιότητα, πχ, για την κατηγορία αυτή που έχεις είναι εξαιρετική. Και κυρίως, για τι χρήση τη θέλεις.

Καλύτερη: σε ευχρηστία? φορητότητα? μέγεθος εκτύπωσης? δυνατότητες χειροκίνητου ελέγχου? κατασκευή? απόδοση χρωμάτων? κλπ.

Το λέω γιατί οι DSLR είναι μεν πιό παραμετροποιήσιμες και με "άλλο" αισθητήρα, αλλά παράγουνκαλύτερα αποτελέσματα μόνο με σωστή χρήση, δηλαδή για κάποιον που δεν έχει χρόνο/διάθεση/κλπ να κάτσει να τις σκαλίσει, είναι τσάμπα λεφτά. Αν θέλεις να μάθεις 5 πράγματα για τη φωτογραφία, ναι, πάρε DSLR, και μάλιστα την Canon 1000D που θα σου βγει και φθηνά μαζί με τον βασικό φακό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...