jimmyx1982 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Έχω ΟΝ και πρέπει να σου πω οτί έχω πολλά προβλήματα ειδικά τις ώρες αιχμής...πολλές φορές μου έχουν τύχει συνεχείς αποσυνδέσεις...
fullon Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ παρε το ενα βαρα το αλλο.. γνωμη μου να επιλεξεις μεγαλο παροχο ΟΤΕΝΕΤ , FORTHNET
fullon Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ παρε το ενα βαρα το αλλο.. γνωμη μου να επιλεξεις μεγαλο παροχο ΟΤΕΝΕΤ , FORTHNET
fabiawrc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 μολις εκλεισα 1 χρονο netone.δεν ειχα ποτε προβληματα μονο ενα κοψιμο καλωδιο στα 80μ και φυσικα δεν φτεει η netone γιαυτο. το κορυφαιο για μενα ειναι οτι εστειλα email για το προβλημα μου και με πηρανε τηλ μετα απο 1.5 ωρα.επισης εχει πολυ καλη αναμονη στο τηλεφωνικη υποστηριξη.αυτο ειναι σχετικο παντα. τωρα εβγαλε και νεα πακετα οπου με 37.90 εχεις 2 γραμμες,33 χωρες,εως 24 mbit. τωρα αν δεν σου χρειαζεται η δευτερη γραμμη την βγαζεις και πληρωνεις 30 ευρω!να ξερεις επισης οτι η γραμμη ειναι voip.αλλα fax και συναγερμος παιζουν κανονικα!
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ παρε το ενα βαρα το αλλο.. γνωμη μου να επιλεξεις μεγαλο παροχο ΟΤΕΝΕΤ , FORTHNET Εχεις εμπειρια και απο on και απο netone και το λες ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.