bobidis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας παιδια, σκεφτομαι να αλλαξω τροφοδοτη διοτι εχω COSMOTE Internet on the Go και κυριολεκτικα δεν υπαρχει πιο αθλια συνδεση απο 'φτη! (την ειχα αναγκαστικα γιατι δεν εχω αρηθμο ΟΤΕ)Τελος παντον, σκεφτομαι να βαλω Cyta 2play 12 mbps (αφου δεν εχω αρηθμο ΟΤΕ). Εχει κανεις απο σας εμπιρια με Cyta; θελω να μαθω αν ειναι πραγματικα αξιοπιστη. P.S. Sorry για τα ορθογραφικα λαθει. Αντί να το λες, γιατί δεν τα διορθώνεις κιόλας;
bobidis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας παιδια, σκεφτομαι να αλλαξω τροφοδοτη διοτι εχω COSMOTE Internet on the Go και κυριολεκτικα δεν υπαρχει πιο αθλια συνδεση απο 'φτη! (την ειχα αναγκαστικα γιατι δεν εχω αρηθμο ΟΤΕ)Τελος παντον, σκεφτομαι να βαλω Cyta 2play 12 mbps (αφου δεν εχω αρηθμο ΟΤΕ). Εχει κανεις απο σας εμπιρια με Cyta; θελω να μαθω αν ειναι πραγματικα αξιοπιστη. P.S. Sorry για τα ορθογραφικα λαθει. Αντί να το λες, γιατί δεν τα διορθώνεις κιόλας;
SeCra Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Να κάνω μια ερώτηση; Η Cyta για κάθε νέα σύνδεση παίρνει λεφτά από την Ευρωπαϊκή Ένωση;
SeCra Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Να κάνω μια ερώτηση; Η Cyta για κάθε νέα σύνδεση παίρνει λεφτά από την Ευρωπαϊκή Ένωση;
.†.MikeL.†. Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Αντί να το λες, γιατί δεν τα διορθώνεις κιόλας; Αν οντος ιξερα να τα διορθοσω, μαλον, λεω μαλον πως δε θα τα εκανα καθολου Και μη μου πεις τωρα για λεξυκα στο Internet και μπλα μπλα....
.†.MikeL.†. Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Αντί να το λες, γιατί δεν τα διορθώνεις κιόλας; Αν οντος ιξερα να τα διορθοσω, μαλον, λεω μαλον πως δε θα τα εκανα καθολου Και μη μου πεις τωρα για λεξυκα στο Internet και μπλα μπλα....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 ορθογραφικός έλεγχος σε addon του Firefox πάντως είναι μια χαρά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 ορθογραφικός έλεγχος σε addon του Firefox πάντως είναι μια χαρά
bobidis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Αν οντος ιξερα να τα διορθοσω, μαλον, λεω μαλον πως δε θα τα εκανα καθολου Και μη μου πεις τωρα για λεξυκα στο Internet και μπλα μπλα.... Δεν θέλω να παρεξηγήσεις (και δεν είναι και στις προθέσεις μου), αλλά επειδή από το προφίλ σου είδα την ηλικία, πιστεύω ότι υποβαθμίζεις τον εαυτό σου και αυτό είναι άδικο. Σταματώ όμως εδώ γιατί είμαι εκτός θέματος.
bobidis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Αν οντος ιξερα να τα διορθοσω, μαλον, λεω μαλον πως δε θα τα εκανα καθολου Και μη μου πεις τωρα για λεξυκα στο Internet και μπλα μπλα.... Δεν θέλω να παρεξηγήσεις (και δεν είναι και στις προθέσεις μου), αλλά επειδή από το προφίλ σου είδα την ηλικία, πιστεύω ότι υποβαθμίζεις τον εαυτό σου και αυτό είναι άδικο. Σταματώ όμως εδώ γιατί είμαι εκτός θέματος.
wre2wre Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Οσοι έχουν συνδεθει με το ιδιόκτητο δίκτυο της CYTA εμειναν ενθουσιασμένοι, σε ταχυτητα και προσφερομενη τιμη. Σου προτεινω και γω να δοκιμασεις τις υπηρεσεις τους . Δες το site τους που περιγραφουν τα προιοντα, χρεώσεις , Δωρεάν υπηρεσιες και θα καταλαβεις. http://www.cyta.gr/gr/2PlayHome.html
gherudos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Οσοι έχουν συνδεθει με το ιδιόκτητο δίκτυο της CYTA εμειναν ενθουσιασμένοι, σε ταχυτητα και προσφερομενη τιμη.Σου προτεινω και γω να δοκιμασεις τις υπηρεσεις τους . Δες το site τους που περιγραφουν τα προιοντα, χρεώσεις , Δωρεάν υπηρεσιες και θα καταλαβεις. http://www.cyta.gr/gr/2PlayHome.html Αν έχεις κάποια σχέση με την cyta και προσπαθείς να την διαφημίσεις να πεις στους ξεφτυλισμένους τους προισταμένους σας ότι αν δεν μπορείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας να μην μας τις πουλάτε.25 ημέρες μας έχετε αφήσει χωρίς ίντερνετ και τηλέφωνο.Way to go Cyta.Μακριά!!!
atrias Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 η cyta σε ποιες περιοχές δίνει υπηρεσία? θεσσαλονίκη δε δίνει νομίζω σωστα ?
MsquitoPrincess Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Χμ,επαναφέρω το thread.Επειδή έχει σκάσει μια πολύ καλή προσφορά για ρέθυμνο και με ψήνει ,να ρωτήσω αν έχει μπει κανείς στο ιδιόκτητο. Το οποίο δίκτυο υποτίθεται είναι οπτικό.Έτσι διαφημίζει δλδ =ρ Διάβασα για την εμπειρία του geroudo και τον εύλογο εκνευρισμό του,απλά ας παίξει καμιά ανανέωση σε εντυπώσεις και εμπειρίες =)
VagosM Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 έχω cyta εδω και δύο μήνες. πολυ καλή. Είμαι κάτικος Πτολεμαίδας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.