.†.MikeL.†. Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας παιδια, σκεφτομαι να αλλαξω τροφοδοτη διοτι εχω COSMOTE Internet on the Go και κυριολεκτικα δεν υπαρχει πιο αθλια συνδεση απο 'φτη! (την ειχα αναγκαστικα γιατι δεν εχω αρηθμο ΟΤΕ) Τελος παντον, σκεφτομαι να βαλω Cyta 2play 12 mbps (αφου δεν εχω αρηθμο ΟΤΕ). Εχει κανεις απο σας εμπιρια με Cyta; θελω να μαθω αν ειναι πραγματικα αξιοπιστη. P.S. Sorry για τα ορθογραφικα λαθει.
binary_dreamer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Καλή είναι αλλά αυτό εξαρτάται από την γραμμή που θα σου παραδώσει ο ΟΤΕ στο σπίτι σου.
bloodlessz Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 στο doubleplay δεν έχεις να κάνεις καθόλου με τον ΟΤΕ. για μένα είναι αξιόπιστη εταιρεία μιας και όταν ήμουν Κύπρο δεν είχα κανένα πρόβλημα Εγώ σκέφτομαι να βάλω στο σπίτι μου Αν και ξενέρωσα γιατί απ ότι είδα έβγαλαν την προσφορά με το laptop που έδιναν με 228 ευρώ
.†.MikeL.†. Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Χμμ ευχάριστο αυτο, thanks για τις απαντησεις.
binary_dreamer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Σε οτιδήποτε κάνεις έχεις να κάνεις με τον ΟΤΕ. Από την στιγμή που το last mile ανήκει στο Ελληνικό δημόσιο και νόμιμος διαχειριστής είναι ο ΟΤΕ τότε έχεις να κάνεις.
.†.MikeL.†. Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Σε οτιδήποτε κάνεις έχεις να κάνεις με τον ΟΤΕ. Από την στιγμή που το last mile ανήκει στο Ελληνικό δημόσιο και νόμιμος διαχειριστής είναι ο ΟΤΕ τότε έχεις να κάνεις. Η Cyta οπως και η Forthnet εχουν ειδιοτικα δυκτια ανεξαρτητα απο τον ΟΤΕ.
binary_dreamer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 ΟΚ συμφωνώ ότι έχουν ιδιόκτητο δίκτυο αλλά μέχρι ένα σημείο. δεν σκάβει μέχρι το σπίτι σου να σου φέρει καλώδιο, αλλά ζητάει από ΟΤΕ να τους δώσει ένα ζευγάρι χαλκού που αντιστοιχεί στον πελάτη. απο εκεί το συνδέουν το ένα άκρο στο σπίτι και το άλλο άκρο στον χώρο του ΟΤΕ όπου υπάρχει το dslam του εκάστοτε παρόχου. από το dslam και μετά προς την εταιρεία είναι που αρχίζει το ιδιόκτητο δίκτυο. αυτά!
papahlamidas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Εάν έχεις πρόβλημα με τον ΟΤΕ λόγο απόστασης μόνο μεγαλύτερο μπορείς να το κάνεις εάν αλλάξεις γιατί πολύ απλά θα φας τεράστια αναμονή μέχρι το έτυμα να φτάσει στον ΟΤΕ για να το διεκπεραιώσει. Όταν και όποτε βγει το Vdsl που μπορεί και ποτέ με την ταχύτητα που κινούνται όλοι οι πάροχοι τότε θα κάτι μπορεί να γίνει... Προς το παρών ΑΓΓΟΥΡΙΑ.
.†.MikeL.†. Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 ΟΚ συμφωνώ ότι έχουν ιδιόκτητο δίκτυο αλλά μέχρι ένα σημείο. δεν σκάβει μέχρι το σπίτι σου να σου φέρει καλώδιο, αλλά ζητάει από ΟΤΕ να τους δώσει ένα ζευγάρι χαλκού που αντιστοιχεί στον πελάτη. απο εκεί το συνδέουν το ένα άκρο στο σπίτι και το άλλο άκρο στον χώρο του ΟΤΕ όπου υπάρχει το dslam του εκάστοτε παρόχου. από το dslam και μετά προς την εταιρεία είναι που αρχίζει το ιδιόκτητο δίκτυο. αυτά! Στην περιπτοση μου αυτο δεν ειναι προβλημα, ιδι εχω καλοδια ΟΤΕ, απλα δεν εχω αρηθμο, με αλλα λογια δεν ειμαι συνδεμενος σε καπιο προγραμμα της ετεριας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Στην περιπτοση μου αυτο δεν ειναι προβλημα, ιδι εχω καλοδια ΟΤΕ, απλα δεν εχω αρηθμο, με αλλα λογια δεν ειμαι συνδεμενος σε καπιο προγραμμα της ετεριας. ο χαλκός που θα χρησιμοποιεί ο κάθε ISP από το dslam μέχρι το σπίτι σου (το γνωστό Last Mile) ανήκει στο εθνικό δίκτυο του οποίου διαχειριστής είναι ο ΟΤΕ...
.†.MikeL.†. Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 ο χαλκός που θα χρησιμοποιεί ο κάθε ISP από το dslam μέχρι το σπίτι σου (το γνωστό Last Mile) ανήκει στο εθνικό δίκτυο του οποίου διαχειριστής είναι ο ΟΤΕ... Ωραια, και τι συμενει αυτο; Αν βαλω Cyta θα χρειαστει να πληροσω τιποτα στον ΟΤΕ; Απο 'σο ξερω οχι, οποτε λιγο με 'διαφερει το πιος εκτισε το δυκτιο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 όχι δεν θα πληρώνεις, αλλά σε περίπτωση που υπάρχει βλάβη στην γραμμή η Cyta πρέπει να επικοινωνήσει με ΟΤΕ για να διορθωθεί η βλάβη...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 όχι δεν θα πληρώνεις, αλλά σε περίπτωση που υπάρχει βλάβη στην γραμμή η Cyta πρέπει να επικοινωνήσει με ΟΤΕ για να διορθωθεί η βλάβη...
gherudos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Εδώ και 8 ημέρες βρισκόμαστε στο ιδιόκτητο δίκτυο της cyta.Εδώ και 8 ημέρες δεν έχουμε ούτε τηλέφωνο,ούτε ADSL.Τους παίρνουμε τηλέφωνο και δεν το σηκώνουν,αφήνουμε τηλέφωνο επικοινωνίας και δεν μας καλούν.Έχει φύγει ήδη καταγγελία στην ΕΕΤΤ.Μας πήραν τα λεφτά και εξαφανίστηκαν.
gherudos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Εδώ και 8 ημέρες βρισκόμαστε στο ιδιόκτητο δίκτυο της cyta.Εδώ και 8 ημέρες δεν έχουμε ούτε τηλέφωνο,ούτε ADSL.Τους παίρνουμε τηλέφωνο και δεν το σηκώνουν,αφήνουμε τηλέφωνο επικοινωνίας και δεν μας καλούν.Έχει φύγει ήδη καταγγελία στην ΕΕΤΤ.Μας πήραν τα λεφτά και εξαφανίστηκαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.