isspro Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 ακουσα απο φιλο οτι θα γινουν αλλαγες στα διπλωματα αυτοκινητων απο τα κανονικα που εχουμε τωρα, σε καρτες οπως αυτες που χρησιμοποιουμε για τραπεζες, atm κλπ, οπως στην αμερικη. αληθευει??? ========================= edit: εδω για λεπτομερειες και να προσθεσω οτι: "Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι υποχρεωτική η μετατροπή των παλαιών αδειών οδήγησης σε νέου τύπου, αφού οι ήδη υφιστάμενες άδειες οδήγησης ισχύουν ως το 2033". ========================= πηρα τηλ στο 1539 και ειπαν: 1]σε ισχυ απο 01/04/09 η εκδοση των νεων διπλωματων - καρτων 2]2 ψηφιακες φωτογραφιες 3]παραβολο €30 απο Εθνικη Τραπεζα 4]υπευθυνη δηλωση κατοικιας 5]και να ειναι σε ισχυ το υπαρχον διπλωμα, δηλαδη να μην εχει ληξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Ωχ κατάλαβα κάθε μήνα που θα χαλάει θα τρέχουμε να βγάζουμε καινούρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deminho11 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Άν δεν κάνω λάθος θα γίνει μέχρι και το 2010... δεν είμαι πολύ σίγουρος! Θα γίνουν καριβώς όπως είναι μια πιστωτική κάρτα... Όπως δηλαδή είναι στην αμερική (αν δεν κάνω πάλι λάθος...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliask1980 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Έχω το δίπλωμα αυτό εδώ και 8χρόνια. Γερμανία το έβγαλα. Επιτέλους έρχετε Ελλάδα και επιτέλους θα μπορέσω να το αλλάξω και να το κάνω ελληνικό. Και το σημαντικότερο? Επιτέλους θα μάθουνε οι αστυνομικοί οτι δεν είναι πιστωτική, αλλα δίπλωμα οδήγησης. Ναι, μου εχει τύχη σε μπλόκο να το κοιτάνε και να μην ξέρουνε τι είναι. Πάντως δεν χαλάει, από τότε που το έβγαλα έχω ακόμα το ίδιο και δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 εγώ που παίζει να δώσω για το δίπλωμα αυτήν την άνοιξη τέτοιο θα βγάλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deminho11 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Aν πάλι δεν κάνω λάθος, νομίζω οτι μπορούμε να πηγαίνουμε να τα αλλάζουμε... Θα μάθω σίγουρα και θα ενημερώσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 εγώ που παίζει να δώσω για το δίπλωμα αυτήν την άνοιξη τέτοιο θα βγάλω; Όχι, θα σε κόψουν. Χι χι χι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deminho11 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Από την επόμενη Δευτέρα (19/01/09) αλλάζουν τα διπλώματα οδήγησης! Αλλάζουν και σε εμφάνιση αλλά και στα στοιχεία που θα βλέπουμε πάνω τους! Πρόκειται για νέα διπλώματα, τα οποία έχουν και πάλι ροζ χρώμα και μοιάζουν πιο πολύ σε πιστωτική κάρτα! Πάνω τους θα απεικονίζεται η γέφυρα του Ρίου - Αντιρρίου και το εθνόσημο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glitsa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 ναι ολοι οι νεοι οδηγοι αυτο θα παιρνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoho33 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 εχουν ξεκινησει τα καινουρια διπλωματα για πληροφοριες δικαιολογητικα καλεστε 1539. θα γινονται σε συνεργασια υπουργειο μεταφορων και αστυνομια. οχι κεπ οπως λενε συνεχεια στην τηλεοραση. οι φωτογραφιες θα ειναι τυπου διαβατηριου και προστιθεται ενα επιπλεον παραβολο. δεν θα πρεπει να υπαρχει δακτυλικο αποτυπωμα πανω στην φωτογραφια στο in.gr πρεπει να εχει ενα δειγμα πως θα ειναι περιπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 στο ιν λεει απο τις νομαρχιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 ναι εδω για λεπτομερειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Όχι, θα σε κόψουν. Χι χι χι. oh fuck, καλύτερα να πάω να μάθω ελικόπτερο τότες -----Προστέθηκε 26/1/2009 στις 02 : 05 : 25----- ναι ολοι οι νεοι οδηγοι αυτο θα παιρνουν thanks τοκεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 oh fuck, καλύτερα να πάω να μάθω ελικόπτερο τότες Να παίρνουμε το δικό μου και κάνουμε βόλτες. Εγώ δεν έχω δίπλωμα και το έχω μόνιμα παρκαρισμένο στην 111. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 εγω απο την αλλη επειδη δε θελω να κουβαλαω εξτρα αποθηκευτικα πορτοφολια, προτιμω το καινουργιο για να το βαζω μαζι με ταυτοητητες, καρτες κλπ. ετσι ωστε να τα χασω ολα μαζι αν και οποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.