Προς το περιεχόμενο

Αλλάζουν τα διπλώματα αυτοκινήτου από "ροζ" σε κάρτες με τσιπάκι από 1η Απρίλη!!!

isspro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ακουσα απο φιλο οτι θα γινουν αλλαγες στα διπλωματα αυτοκινητων απο τα κανονικα που εχουμε τωρα, σε καρτες οπως αυτες που χρησιμοποιουμε για τραπεζες, atm κλπ, οπως στην αμερικη.

αληθευει???

=========================

edit:

εδω για λεπτομερειες και να προσθεσω οτι:

"Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι υποχρεωτική η μετατροπή των παλαιών αδειών οδήγησης σε νέου τύπου, αφού οι ήδη υφιστάμενες άδειες οδήγησης ισχύουν ως το 2033".

=========================

πηρα τηλ στο 1539 και ειπαν:

1]σε ισχυ απο 01/04/09 η εκδοση των νεων διπλωματων - καρτων

2]2 ψηφιακες φωτογραφιες

3]παραβολο €30 απο Εθνικη Τραπεζα

4]υπευθυνη δηλωση κατοικιας

5]και να ειναι σε ισχυ το υπαρχον διπλωμα, δηλαδη να μην εχει ληξει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Άν δεν κάνω λάθος θα γίνει μέχρι και το 2010... δεν είμαι πολύ σίγουρος! Θα γίνουν καριβώς όπως είναι μια πιστωτική κάρτα... Όπως δηλαδή είναι στην αμερική (αν δεν κάνω πάλι λάθος...:P)

Έχω το δίπλωμα αυτό εδώ και 8χρόνια. Γερμανία το έβγαλα. Επιτέλους έρχετε Ελλάδα και επιτέλους θα μπορέσω να το αλλάξω και να το κάνω ελληνικό.

Και το σημαντικότερο? Επιτέλους θα μάθουνε οι αστυνομικοί οτι δεν είναι πιστωτική, αλλα δίπλωμα οδήγησης. Ναι, μου εχει τύχη σε μπλόκο να το κοιτάνε και να μην ξέρουνε τι είναι.

Πάντως δεν χαλάει, από τότε που το έβγαλα έχω ακόμα το ίδιο και δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα.

Από την επόμενη Δευτέρα (19/01/09) αλλάζουν τα διπλώματα οδήγησης! Αλλάζουν και σε εμφάνιση αλλά και στα στοιχεία που θα βλέπουμε πάνω τους! Πρόκειται για νέα διπλώματα, τα οποία έχουν και πάλι ροζ χρώμα και μοιάζουν πιο πολύ σε πιστωτική κάρτα! Πάνω τους θα απεικονίζεται η γέφυρα του Ρίου - Αντιρρίου και το εθνόσημο.

εχουν ξεκινησει τα καινουρια διπλωματα για πληροφοριες δικαιολογητικα καλεστε 1539. θα γινονται σε συνεργασια υπουργειο μεταφορων και αστυνομια. οχι κεπ οπως λενε συνεχεια στην τηλεοραση. οι φωτογραφιες θα ειναι τυπου διαβατηριου και προστιθεται ενα επιπλεον παραβολο. δεν θα πρεπει να υπαρχει δακτυλικο αποτυπωμα πανω στην φωτογραφια στο in.gr πρεπει να εχει ενα δειγμα πως θα ειναι περιπου.

Όχι, θα σε κόψουν. Χι χι χι.

oh fuck, καλύτερα να πάω να μάθω ελικόπτερο τότες

-----Προστέθηκε 26/1/2009 στις 02 : 05 : 25-----

ναι ολοι οι νεοι οδηγοι αυτο θα παιρνουν

thanks τοκεν

oh fuck, καλύτερα να πάω να μάθω ελικόπτερο τότες

Να παίρνουμε το δικό μου και κάνουμε βόλτες. Εγώ δεν έχω δίπλωμα και το έχω μόνιμα παρκαρισμένο στην 111.

εγω απο την αλλη επειδη δε θελω να κουβαλαω εξτρα αποθηκευτικα πορτοφολια, προτιμω το καινουργιο για να το βαζω μαζι με ταυτοητητες, καρτες κλπ. ετσι ωστε να τα χασω ολα μαζι αν και οποτε :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...