Προς το περιεχόμενο

κουλό πρόβλημα με bootάρισμα!!!!!!

kospas12345

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γεια χαρά....συμβαίνει το εξής κουλό.....Σε ένα από τα pc μου εαν κάνω το λάθος και το κλείσω για να ανοίξει πρέπει να περιμένω 30 λεπτά με κλειστό το pc. Αν δοκιμάσω να τον ανοίξω νωρίτερα ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΜΈΧΡΙ ΤΟ lOGO ΤΩΝ WINDOWS και μετά κλείνει και ξαναανοίγει ..και πάλι το ίδιο...και πάλι το ίδιο.....Το θέμα είναι ότι κανείς δν μπορεί να βρεί τι έχει.....help...!!!!!

Δημοσ.

Βγάλε το καλώδιο του ρεύματος από τον υπολογιστή (αυτό που πάει στο τροφοδοτικό) και πάτα το κουμπί POWER δυο-τρεις φορές. Ξαναβάλε το καλώδιο του τροφοδοτικού και πες μας αν άλλαξε κάτι.

Δημοσ.

Το έχω κάνει ...το έχω επίσης φορμάρει αρκετές φορές...Περνάει λίγος καιρός που το σταματάει και μετά από μερικές μέρες πάλι το ίδιο....Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι με τα vista δεν μου το έκανε.....

Δημοσ.

χμμ, έχω παρόμοιο πρόβλημα με ένα pc από χθες και φταίει το τροφοδοτικό

εάν ανοιγοκλείσω το διακόπτη του τροφοδοτικού, κοπεί το ρεύμα, βγάλω τη πρίζα κτλ, οτιδήποτε κόψει το ρεύμα προς το τροφοδοτικό δλδ, μετά δεν ανοίγει το pc αν δεν περάσουν 15-25 λεπτά, σαν να μη λειτουργεί ο διακόπτης του κουτιού

αλλά το έλεγξα και είναι τροφοδοτικό και ξέρω ότι είναι κακής ποιότητας

Δημοσ.

εμένα όμως ανοίγει....μπουτάρει...φτάνει στο logo των windows ...και κάνει επανεκκινήσεις....αν ήταν τροφοδοσία λογικά δν θα άνοιγε καν...ετσι δν είναι???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...