Προς το περιεχόμενο

[INFO] Επιτέλους to PCLinuxOS 2009 πλησιάζει!!!

hasodikis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το πόστ αυτό αφορά τους ελάχιστους χρήστες pclos που πρέπει να έχουν παραμείνει.....στον μάταιο αυτό λινουξοκοσμο.......!!!!!

Χωρίς να θέλω να ανοίξω συζήτηση για το τι έχει συμβεί και η αγαπημένη μου διανομή έχει πάει λιγο κατά διαόλου τον τελευταίο καιρό..... απλα ενημερώνω ότι το βήμα για την 2009 πλησιάζει ...... (καλα.... με θυμάμαι να το λέω αυτό πριν καν φύγω φαντάρος και γελάω...... τότε τη λέγαμε 2008) και αυτή τηη φορά φαίνεται να ισχύει.

Αυτό στάλθηκε στα members:

A big update is coming to the repo's that everone should be aware of. Please read,

http://www.pclinuxos.com/index.php?option=com_smf&Itemid=26&topic=52923.0

Regards,

The PCLinuxOS-Forums Team

Το ποστ του φορουμ είναι κατατοπιστικό για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί...

Η διαδικασία του update θα αρχίσει μέχρι το άλλο Σ/Κ και όταν επιβεβαιωθεί η ομαλή της εξέλιξη εεεε τότε μάλλον η 2009 είναι έτοιμη για διάθεση......

Επιτέλους...... οχι πια 2.6.18 και 2.6.24 kernelllllssssssss...................... επιτελους οχι ΠΙΑ initrd προβλήματα.......... ΟΧΙ ΠΙΑ makeinitrd δυσλειτουργίες!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΧΙ ΠΙΑ kernel panics στο msi wind moy!!!!!!!! Βρε λες;?????????? λες?????????

οχι για μένα .... για τη φουκαριαρα τη μανα μου......(που έχει μεινει με τον 2.6.18 σε gnome)

hasodikis

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Φίλε gtroza τα πράγματα δεν πάνε καλα....

Γενικά στην κοινότητα δεν γίνεται καθόλου καλή δουλεια...με την νέα έκδοση. Το γενικό update που βγήκε στα repos είναι γεμάτο bugs. στη δικιά μου περίπτωση (ηπ λαπτοπ και ντεσκτοπ) το kde.3.5.10 πλέον δεν μπορεί να λειτουργήσει καθώς κρασάρει ο kicker συνεχώς και ασταμάτητα ουσιαστικά αδυνατώντας να σηκωθεί.

1. Ουσιαστικά την 2007 και την 2008 mini δεν μπορώ να τις χρησιμοποιήσω αφού λόγω του γνωστού bug δεν μπορώ να βάλω άλλο πυρήνα εκτός από τον αρχαίο 2.6.18 εκτός και αν χρησιμοποιήσω μια συγκεκριμένη ρύθμιση. Σε κάθε δε περίπτωση δεν γίνεται μετά την εγκατάσταση να αναβαθμιστεί ο πυρήνας.

2. Σε καθαρή εγκατάσταση με μαζικό update σπάει το σύστημα τελείως.

3. αν πάρω το flux flux (καστομαρισμένο pclinuxos για msi wind από τη γερμανία, κατι σαν και αυτό που θέλω να κάνω) και προσπαθήσω να το αλλάξω και να του βάλω kde δεν μένω ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Το παιδί έχει κάνει ΚΑΤΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλεια αλλά στηριζει τη διανομή σε lxde και gtk έχοντας παράλληλα ενσωματώσει πολλά δικά του scripts.

Γενικά είμαι τόσο απογοητευμένος από το pclos που φαντασου ότι δεν τρέχει πλέον σε κανένα σύστημά μου εκτός απο το λαπτοπ που έχωδώσει στη μάνα μου το οποίο τρέχει pclos σε gnome(ντεσκτοπ --> debian | laptop hp -->Window 7 | msi wind --> windows xp pro nlited στα 210 mb to iso ).

Κάνω υπομονή να βγεί η νέα έκδοση και θα δω..... Αν μου αρέσει και λειτουργεί θα ξεκινήσω από την αρχή. Αν όχι.....

Βάλε σε όλα αυτά και το γεγονός ότι είμαι και φαντάρος ενώ παράλληλα τρέχει και το γραφείο = ελεύθερος χρόνος ΜΗΔΕΝ και έχεις μια γενική εικόνα...

hasodikis

hasodikis

ευχαριστώ για την άμεση απάντηση !

σ' ένα presario έχω εγκατεστημένο το PCLinuxOS και θα έλεγα ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος

περιμένω τις εξελίξεις !

εύχομαι καλός πολίτης

καλές δουλειές και

πάντα ενθουσιασμό και δημιουργικότητα !

το fluxflux ατύχησε στο κατέβασμα

μάλλον θα ξαναδοκιμάσω

.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...