Προς το περιεχόμενο

Σεξυ δελτίο ειδήσεων στο Star Channel .. Παρακμή ή πρωτότυπη ιδεά?

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως εδώ που τα λέμε το ΣΤΑΡ σαν κανάλι είναι δηλωμένο πως δεν πρόκειται ποτέ να σε ενημερώσει. Ξέρεις δηλαδή ότι αυτό που βλέπεις δεν είναι ειδήσεις,δεν είναι ο πραγματικός κόσμος. Αντιθέτως τα υπόλοιπα κολοκάναλα προπαγανδίζουν με ύπουλες μεθόδους. (ευτυχώς βεβαίως που υπάρχει το ίντερνετ...)

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
(ευτυχώς βεβαίως που υπάρχει το ίντερνετ...)

Όπου υπάρχουν πάρα πολλά σάιτ που προπαγανδίζουν με ύπουλες μεθόδους. :P

Τουλάχιστον στο internet έχεις άπειρες επιλογές και περιορίζεται το κακό.

Δημοσ.
(ευτυχώς βεβαίως που υπάρχει το ίντερνετ...)

Όπου υπάρχουν πάρα πολλά σάιτ που προπαγανδίζουν με ύπουλες μεθόδους. :P

Δημοσ.
το κακό που είναι ρε καλή μου αρκούδα;;;; :rolleyes:

ε αμα ειναι το μονο ενδιαφερον καποιου αυτο μπραβο του αλλα εμενα να μην μου μιλαει γτ τον θεωρω κενο

Δημοσ.
το κακό που είναι ρε καλή μου αρκούδα;;;; :rolleyes:

ε αμα ειναι το μονο ενδιαφερον καποιου αυτο μπραβο του αλλα εμενα να μην μου μιλαει γτ τον θεωρω κενο

Δημοσ.

μίλα μου... μίλα μου!!!

Δημοσ.

μίλα μου... μίλα μου!!!

Δημοσ.

Yeah...Ευτυχως υπαρχει και το UT..E; Ηλεκτρολόγε;:P

Δημοσ.

Yeah...Ευτυχως υπαρχει και το UT..E; Ηλεκτρολόγε;:P

Δημοσ.

Τι δουλειά να κάνει η ξανθιά δηλαδής;

Μπερδρ'ευετε τον μετεωρολόγο με τον παρουσιαστή,σιγά μη χρειάζεται ο επιστήμονας για να σου πει ότι άυριο στο Λιανοκλάδι θα 'χει 10 βαθμούς και θα ψιχαλίζει.

Είπαμε ψιλόκατάντια είναι αλλά πως κάνεται έτσι

Δημοσ.

Τι δουλειά να κάνει η ξανθιά δηλαδής;

Μπερδρ'ευετε τον μετεωρολόγο με τον παρουσιαστή,σιγά μη χρειάζεται ο επιστήμονας για να σου πει ότι άυριο στο Λιανοκλάδι θα 'χει 10 βαθμούς και θα ψιχαλίζει.

Είπαμε ψιλόκατάντια είναι αλλά πως κάνεται έτσι

Δημοσ.

Εγώ που δεν είναι το μόνο μου ενδιαφέρον (video gamez, γήπεδο, τυχερά παιχνίδια, κυνήγι ελαφιού, ποτό/ κάπνισμα κλπ) να σου μιλάω? :D

Δημοσ.

Εγώ που δεν είναι το μόνο μου ενδιαφέρον (video gamez, γήπεδο, τυχερά παιχνίδια, κυνήγι ελαφιού, ποτό/ κάπνισμα κλπ) να σου μιλάω? :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...