Προς το περιεχόμενο

Σεξυ δελτίο ειδήσεων στο Star Channel .. Παρακμή ή πρωτότυπη ιδεά?

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παρακμη τελεια και παυλα. ειπαμε να βλεπουμε κωλους και βυζια στην τηλεοραση αλλα υπαρχουν και καποια ορια. οταν βλεπουμε τον καιρο βλεπουμε το καιρο οταν θελουμε να δουμε τσοντα θα δουμε τσοντα, δεν ειναι δυνατον το καθε ανεγκεφαλο τσουλακι να πουλαει μουρη λεγοντας τον καιρο και να πρεπει εγω να την ανεχομαι να σαλιαριζει στην καμερα ενω θελω να ενημερωθω. σιγα δλδ που θα δω ποτε σταρ για να μαθω τον καιρο αλλα λεμε τωρα. τι αλλο θα κανει πια αυτο το καναλι για να πιασει λιγη τηλεθεαση; ποσο πια θα ξεφτιλιστουν; σε λιγο θα μας παιζουν τσοντες στην μεσημεριανη ζωνη

Αισχος ειναι..ειδα 2 βιντεακια στο Youtube και δεν το πιστευα οτι πραγματικα κανανε κατι τετοιο.μπουχτισαμε ζυζια,λωλους και νουνια σε αυτην τη τηλεοραση :-(..το δελτιο καιρου ειναι γιαυτους που δεν εχουν <<τραβηξει>> προχειρα μια,αλλιως δεν μπορει να εξηγηθει :-D

το σιγουρο ειναι πως η ΚΥΡΙΑ Πετρουλα εχει περασει απο πολλα μονοκλινα! ;)

Δημοσ.
παρακμη τελεια και παυλα. ειπαμε να βλεπουμε κωλους και βυζια στην τηλεοραση αλλα υπαρχουν και καποια ορια. οταν βλεπουμε τον καιρο βλεπουμε το καιρο οταν θελουμε να δουμε τσοντα θα δουμε τσοντα, δεν ειναι δυνατον το καθε ανεγκεφαλο τσουλακι να πουλαει μουρη λεγοντας τον καιρο και να πρεπει εγω να την ανεχομαι να σαλιαριζει στην καμερα ενω θελω να ενημερωθω. σιγα δλδ που θα δω ποτε σταρ για να μαθω τον καιρο αλλα λεμε τωρα. τι αλλο θα κανει πια αυτο το καναλι για να πιασει λιγη τηλεθεαση; ποσο πια θα ξεφτιλιστουν; σε λιγο θα μας παιζουν τσοντες στην μεσημεριανη ζωνη

Τς Τς Τς... μην δείτε ξέκωλο, αφρούς βγάζετε.... άτιμη ανασφάλεια :P

Δημοσ.
Τς Τς Τς... μην δείτε ξέκωλο, αφρούς βγάζετε.... άτιμη ανασφάλεια :P

ελα τωρα σαφως και δεν ειναι θεμα ξεκωλου. εσυ θα πηγαινες στο γραφειο με το σωβρακο;

νομιζω ειστε υπερβολικοι..εγω δεν βλεπω κανενα σαλιαρισμα ουτε τπτ προστυχο..

ε ενταξει οταν θα βγαλει το βρακι της και θα μας το δειξει τοτε ισως να ειναι υπερβολικο.

Δημοσ.

νομιζα οτι ηταν στημενο οταν το ειδα τις προαλλες αλλα τελικα ειναι "κανονικο" δελτιο..τι να πω...αλλο ενα σκουπιδορεκορ για την ελληνικη τηλεοραση

Δημοσ.

:eek::eek::eek:

Αν είναι δυνατόν! Υποτιμάνε την νοημοσύνη μας ή κάνω λάθος; Η ελληνική τηλεόραση αντί να γίνεται καλύτερη γίνεται χειρότερη και αυτό μας το αποδεικνύουν μέρα με την μέρα... Όταν λέει: "Είμαι η Πετρούλα και είναι η πρώτη μου φορά" εννοεί ότι είναι η πρώτη της φορά που "εργάζεται" φορώντας ρούχα; :rolleyes:

Δημοσ.
ελα τωρα σαφως και δεν ειναι θεμα ξεκωλου. εσυ θα πηγαινες στο γραφειο με το σωβρακο;

νομιζω ειστε υπερβολικοι..εγω δεν βλεπω κανενα σαλιαρισμα ουτε τπτ προστυχο..

ε ενταξει οταν θα βγαλει το βρακι της και θα μας το δειξει τοτε ισως να ειναι υπερβολικο.

το βρακι δε θα το βγαλει αλλα φανταζομαι θα βγει με μαγιο το καλοκαιρι..:P

νομιζω αυτο που σας ξενιζει ειναι οτι προκειται για δελτιο καιρου και το ειχαμε ολοι αλλιως στο μυαλο μας..δεν εξηγειται αλλιως γιατι οταν βλεπετε τα μοντελα με τα εσωρουχα στα πρωιναδικα δε σας πειραζει,ουτε τα βιντεο του sbn στο alter,ουτε οι ερωτικες σκηνες στα serial..

Δημοσ.
ελα τωρα
Οι Βρυξέλλες μου πέφτουν λίγο μακριά
σαφως και δεν ειναι θεμα ξεκωλου.
Δεν σε παρεξηγώ
εσυ θα πηγαινες στο γραφειο με το σωβρακο;
Εχμ, γιατί ρωτάς?

:mrgreen:

Δημοσ.

α ρε μαλακα ελληνα τι καθεσαι και βλεπεις...,με τετοιες μαλακιες ασχολουνται και δεν περνουν χαμπαρι τι γινεται στον τοπο μας...

Δημοσ.

α ρε μαλακα ελληνα τι καθεσαι και βλεπεις...,με τετοιες μαλακιες ασχολουνται και δεν περνουν χαμπαρι τι γινεται στον τοπο μας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...