GiorGhino Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ούτε εμένα δεν με πειράζει απ τη στιγμή πυ φαίνεται φυσικό (γιατι μερικές κανουν κατι ηλιθια μπαλονια που να αηδιαστικα) τι διαφορά έχει αν απο μέσα είναι σιλικόνι η αν είναι ιστοί? Εχει σημασία; Αφου απ'έξω αληθινό φένεται
GiorGhino Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ούτε εμένα δεν με πειράζει απ τη στιγμή πυ φαίνεται φυσικό (γιατι μερικές κανουν κατι ηλιθια μπαλονια που να αηδιαστικα) τι διαφορά έχει αν απο μέσα είναι σιλικόνι η αν είναι ιστοί? Εχει σημασία; Αφου απ'έξω αληθινό φένεται
evabb Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Y.Γ. Γιατι δεν μου τα εμφανιζει εδω μεσα τα videakia? Εβαλα το Link αναμεσα στα yt code αχ θεε μου θα μου πεσουν τα μαλλια και μολις σημερα τα εφτιαξα. ρεεεεεεεεεεε πολιτες σηκωθειτε και ρχτε της ενα χερι ξυλο εγω ειμαι μακρια δεν φτανω
boubou Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Κατάντια είναι παράλληλα να κοροιδεύεις τον Ευαγγελάτο που αποκαλύπτει δημόσια τέτοια πράγματα. Ότι λαμόγιο και νάναι, σίγουρα αυτό που κάνει προσφέρει και ενδυναμώνει τη δύναμη του καταναλωτή. Σίγουρα το κάνει για τα νούμερα και δεν το κρύβει άλλωστε.... Δεν κοροϊδεψα τον Ευαγγελατο, αυτο που ειπα ειναι οτι δεν ειναι αναγκη να θεωρουμε καταντια τις "ειδησεις" του Star επειδη προσφερουν μια εναλλακτικη εκδοση ενημερωσης / σατιρας και να κατανοησουμε οτι υπαρχει ενας μερος ανθρωπων που ζουν ολα αυτα που αναφερει ο Ευαγγελατος και γιαυτο το λογο προτιμουν στις ελαχιστες στιγμες χαλαρωσης να σκασουν κανα χαμογελο αντι να αρχισουν να πηδανε απ'τα μπαλκονια.Προσωπικα οταν γυριζω το βραδυ σπιτι μου κ εχω ζησει τις συνεπειες τις ατμοσφαιρικης και ηχητικης ρυπανσης, την οικονομικη κριση κ χιλια δυο αλλα προτιμω να μαθω τα γεγονοτα της ημερας ως εχουν (χωρις σαλτσες κ παραθυρα) κ να χαλαρωσω μετα ακουγοντας κατι πιο χιουμοριστικο. Πρεπει ομως να παραδεχτεις οτι ο κ.Ευαγγελατος θα μπορουσε σιγουρα να προσφερει εργο κ να ενημερωνει τον κοσμο χωρις αυτα τα βαριγδουπα επιθετα κ τις τραγικες εκφρασεις που εξυπηρετουν μονο τα νουμερα της τηλεθεασης κ τιποτα αλλο. Θυμαται κανεις ποσο κρατουσαν παλια τα δελτια ειδησεων κ ποσο εχουν καταληξει να κρατανε τωρα? Φτασαμε να κονταροχτυπιουνται για το ποιο εχει το καλυτερο πανελ κ ποιανου οι καλεσμενοι θα κανουν τη μεγαλυτερη φασαρια!! Θεωρω οτι μαλλον το καλυτερο δελτιο ειδησεων αυτη τη στιγμη στην τηλεοραση ειναι αυτο της ΝΕΤ.
GiorGhino Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Σήμερα ως σεξι δασκαλίτσα είχε πολυ γελιο! Ντάξει ρε παιδιά είναι φως φανάρι πως απευθύνεται σε 13αχρονα και 15αχρονα τι συζηταμε?
kosmasgr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 19χρονη με μυαλό 15χρονης σε τι θα ήταν το λογικό να απευθυνόταν ?
k.tnb Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Το γαμάτο;; Έβαλαν και "γλυκούληκους" ήλιους και συννεφάκια σε γεοπαρδαλό χάρτη της Ελλάδας!!! :cry: σπάααααωωω ρε δε γίνονται αυτάαααα.. μου το έλεγαν και δε το πίστευα!!!
GiorGhino Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Οι άνεμοι είναι το πιο γαμάτο! Συνεφάκια με θυμωμένες φατσούλες που φυσάνε, δεν ξερω αν το προσεξες... Μου θυμιζει μια εικονογραφησει του "Ο Ηλιος & ο Αέρας" του Αισωπου
k.tnb Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Οι άνεμοι είναι το πιο γαμάτο! Συνεφάκια με θυμωμένες φατσούλες που φυσάνε, δεν ξερω αν το προσεξες... Μου θυμιζει μια εικονογραφησει του "Ο Ηλιος & ο Αέρας" του Αισωπου :lol::lol::lol::lol::lol: σωστοοοοοοοος!! Αλλά τι να λέμε τώρα, μη προσβάλουμε και τον Αίσωπο..
GiorGhino Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 19χρονη με μυαλό 15χρονης σε τι θα ήταν το λογικό να απευθυνόταν ? Πρόσεχε, θα την στεναχωρήσεις και μετά θα θέλει χούφτωμα. Το χει τικ όταν στεναχωριέται. Μάλιστα αν δεν υπάρχει κανένας πρόχειρος εθελοντής τριγύρο, το κάνει μόνη της Έ ρε δούλεμα στο ψαχνό που τρώει το κοινό τους!
Sleepless_007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Φημολογίες,παραπληροφόρηση και χαλκευμένα κείμενα έρχονται για να αποθαρρύνουν το ξεκίνημα μιας νέας,λαμπρής καριέρας που προσπαθεί να κάνει η Πετρούλα. Ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά? Κανείς πραγματικά δεν ξέρει αλλά ο κόσμος ξέρει την πραγματική της αξία και για αυτό τον λόγο δεν πρόκειται να δώσει έκταση στις συνομωσίες κατά αυτής της καλλίγραμμης ξανθιάς παρουσίας. Κύριες και κυρίοι αυτή είναι η Πετρούλα και μόλις τελείωσα τον λόγο μου. Και ο ποιητής είπε και έγραψε: Βογγούν οι κόρφοι, μαζί τα κορφοβούνια και όλοι αναστενάζουνε μην σταματάς Πετρούλα...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.