zazik Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Για να σχολιάσουμε αυτό το νέο " κοινωνικό φαινόμενο " ρε παίδες . Πιστεύετε ότι είναι καλή ιδέα ? Γιατί οι περισσότεροι ( και όχι μόνο άντρες ) το γουστάρουνε . Δεν ξέρω αν θέλω το βράδυ ένα ξέκωλο να μου λέει τον καιρο , απο την άλλη ....ξέρω γω ?? Είμαι ο Δημήτρης και μόλις τελείωσα ......
De@th L0rd Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Κι εγώ θέλω να πάρω ένα δίκανο και να της αδειάσω τα μυαλά στο πάνελ.Τι μαλακίες είναι αυτές;Και πάνω που νόμιζα οτι έχουν πιάσει επιτέλους πάτο τα κανάλια της "δωρεάν" τηλεόρασης,κάνουν κάτι τέτοια και πέφτουν ακόμα πιο χαμηλά.Κανένα ίχνος αισθητικής εκτός από τα μάλλον ψεύτικά βυζιά της γκόμενας.
aledjo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 μα τι λετε ρε παιδια? αφηστε τη κοπελα να κανει τη "δουλεια" της! κοινωνικο λειτουργημα κανει.... ξερετε ποσοι αντρες ΔΕΝ ενδιαφερονται για το καιρο? ε τωρα εχουν ενα λογο παραπανω να ενημερωθουν.... ειναι "εμπορικο" δελτιο καιρου πλεον! εμεις απλος δε το εχουμε αναγκη γιατι εχουμε ιντερνετ και βρισκουμε αναπασα ωρα και στιγμη δωρεαν ξεκωλα να δουμε. σκεφτειτε και λιγο του παππουδες, θειους κτλ που δεν ασχολουνται με ιντερνετ! αφηστε να παρουν λιγο ματι πριν κοιμηθουν.....
PCharon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Πω πω πέθανα στα γέλια με το "σενάριο"! Πότε έγινε αυτό? Έλα ρε, θεϊκό είναι, χα! Υποκριτές! Μακάρι να ήταν αυτός ο λόγος που είχε παρακμάσει το μέσο "τηλεόραση". Πάντως η ιδέα δεν είναι πρωτότυπη και δεν είναι καν καλή αντιγραφή, αφού εκεί που είχε πρωτογίνει (δε θυμάμαι που) τα πέταγαν κανονικά (θα φτάσουμε και σε αυτό στο μέλλον, μη βιάζεστε, χα). Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για τον καιρό δεν έχει ανάγκη την TV, υπάρχει κι αυτό.
zazik Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Πω πω πέθανα στα γέλια με το "σενάριο"! Πότε έγινε αυτό? Ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα και συνεχίζεται κάθε βράδυ στις 9
d_34gl3 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Ειλικρινά ΔΕΝ μπορώ να το πιστέψω αυτό που είδα.Μου φαίνεται τρομερά γελοίο. Είχα παρατηρήσει ότι αυτή η τάση μια όμορφη παρουσιάστρια να λέει τον καιρό και να κινείται σαν να χορεύει υπήρχε, αλλά δεν περίμενα ποτέ να πετάει ρούχα και να λέει "Είμαι η Πετρούλα παντώς καιρού και αυτή ειναι η δεύτερη φορά μου ...". This is unbelievable.:confused:
adi32 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 αυτη ειναι η καταντια της τηλεορασης και της κοινωνιας μας γενικοτερα Το θεμα δεν ειναι οτι για 2 λεπτα εμφανιζεται κατι τετοιο το θεμα ειναι οτι εμφανίζεται για 24 ωρες
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Η trash tv έχει πλέον κάτι ενδιαφέρον!
zazik Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 γιατί ρε παιδιά το αποπαίρνετε το κορίτσι ? Μας πληροφορεί κιόλας το ότε τελειώνει.....:-D.
telcomfreak Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 αλλη μια βλακεια της Ελληνική πραγματικοτητας , δεν ξερω ποιοι ειναι ποιο ηλιθιοι αυτοι που τα προβάλλουν ή αυτοι που τα βλέπουν οσο θα ασχολουμαστε με το βρακι της διπλανής, προκοπη σε αυτη την χώρα δεν προκειται να εχουμε
pappous_soulis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Την πρώτη φορά που το βλέπεις μπορεί να γελάσεις, απο κει και πέρα δε παύει να είναι μια μαλακία και μισή.
SCORPIO777 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 μια χαρα ειναι η κοπελα.ποιον θελατε να βαλουν ρε.τον ρουβα.
leftermann Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 εγώ πάντως το βρίσκω καταπληκτικό. Μακάρι να ανεβάζουν στους τρακερς κάθε δελτίο, να το βλέπω την άλλη μέρα, γιατί τηλεόραση γενικώς δεν βλέπω...
parsifal Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Ωραία η κοπελίτσα, το σκριπτ πανάθλιο όμως. Τελικό αποτέλεσμα: trashy, στα υψηλά πάντα standards που έχει θέσει το παρτσακλοκάναλο. Innuendos (ο θεός να τα κάνει), λίγο κούνημα, ε και; Δώστε Naked News στο λαό, ρε! Και με άντρες newscasters, αμέ. Οι Ελληνίδες δεν έχουν ψυχή δηλαδή... ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.