Προς το περιεχόμενο

Κατά το upload χάνεται η επικοινωνία pc-router!

Mourgolikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βάλε USRobotics ή κάτι άλλο το μισώ το WAG200 :P. Η Forthnet κάπου έχει και firmware δικό της για αυτό το modem:

http://www.forthnet.gr/templates/support.aspx?c=10003817

Σύμφωνα με το http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=250096

Νομίζω πρέπει να είχα ένα πριν απο 2-3 χρόνια που χρησιμοποιούσα και εκεί netlimiter γιατι με πέταγε αλλά όχι να χάνω το LAN.... Αυτό είναι ακραίο..!!! Μετα την μετάβαση σε 9108 σώθηκα απο τα disconnect... μετά την μετακόμιση είδα και ταχύτητες... :P

στα wag354 υπηρχε ενα μεγλαο θεμα με το μεγαλο up και μεγαλο down αλλα διορθωθηκε και εκει με firmware.

Για τζαμπέ λύση κοιτάω :-)

Αργότερα που θα βάλω και δεύτερο pc θα πάρω ένα καλύτερο να το έχω και για fileserver με τους εξωτερικούς σκληρούς.

Τα US Robotics είναι πολύ καλά, για τέτοιο σκέφτομναι στο μέλλον ή ένα D-Link :-)

116 PHY[/i].

αλλοι drivers για την καρτα ειτε απο το site tou mobo η το site της καρτας δικτυου??επισης δεν θα προτεινα ουτε usr ουτε d-link>πολλα παραπονα ακουγονται ειδικα με κατι Usr που δεν κανουν auto reconnect ευκολα.γιατι οχι ενα speedtouch??

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Βάλε USRobotics ή κάτι άλλο το μισώ το WAG200 :P. Η Forthnet κάπου έχει και firmware δικό της για αυτό το modem:

http://www.forthnet.gr/templates/support.aspx?c=10003817

Σύμφωνα με το http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=250096

Νομίζω πρέπει να είχα ένα πριν απο 2-3 χρόνια που χρησιμοποιούσα και εκεί netlimiter γιατι με πέταγε αλλά όχι να χάνω το LAN.... Αυτό είναι ακραίο..!!! Μετα την μετάβαση σε 9108 σώθηκα απο τα disconnect... μετά την μετακόμιση είδα και ταχύτητες... :P

στα wag354 υπηρχε ενα μεγλαο θεμα με το μεγαλο up και μεγαλο down αλλα διορθωθηκε και εκει με firmware.

Για τζαμπέ λύση κοιτάω :-)

Αργότερα που θα βάλω και δεύτερο pc θα πάρω ένα καλύτερο να το έχω και για fileserver με τους εξωτερικούς σκληρούς.

Τα US Robotics είναι πολύ καλά, για τέτοιο σκέφτομναι στο μέλλον ή ένα D-Link :-)

116 PHY[/i].

αλλοι drivers για την καρτα ειτε απο το site tou mobo η το site της καρτας δικτυου??επισης δεν θα προτεινα ουτε usr ουτε d-link>πολλα παραπονα ακουγονται ειδικα με κατι Usr που δεν κανουν auto reconnect ευκολα.γιατι οχι ενα speedtouch??

Δημοσ.

Έψαξα όλο το net για άλλους drivers του network adapter μου αλλά τίποτα. Asus και marvell κάνουν τους κινέζους (λες να είναι πράγματι;) για vista 64bit... Είμαι κατά 90% σίγουρος ότι είναι θέμα της κάρτας δικτύου μου, αλλά έλα ντε που δεν μπορώ να βρω λύση σε drivers.. Μάλλον θα πάρει πόδι η μητρική και θα πάω για am3 ή οικονομικότερα για am2+. Να'ναι καλά το NetLimiter..

Αν δεν είναι άσχημα τα speedtouch για routing και έχουν εύκολο λογισμικό τότε θα πάρω ένα από δαύτα.

Δημοσ.

Έψαξα όλο το net για άλλους drivers του network adapter μου αλλά τίποτα. Asus και marvell κάνουν τους κινέζους (λες να είναι πράγματι;) για vista 64bit... Είμαι κατά 90% σίγουρος ότι είναι θέμα της κάρτας δικτύου μου, αλλά έλα ντε που δεν μπορώ να βρω λύση σε drivers.. Μάλλον θα πάρει πόδι η μητρική και θα πάω για am3 ή οικονομικότερα για am2+. Να'ναι καλά το NetLimiter..

Αν δεν είναι άσχημα τα speedtouch για routing και έχουν εύκολο λογισμικό τότε θα πάρω ένα από δαύτα.

Δημοσ.

Τελικά ψάχνοντας ώρες στον γούγλη βρήκα μια λύση από θέμα drivers, η οποία φαίνεται να είναι αποδοτική :-) Μέχρι στιγμής όλα καλά. (Έχει τεχνικές εργασίες η Forthnet και δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος)

Για όσους αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα μπορούν να δοκιμάσουν το παρακάτω πακέτο με modified drivers για chipsets nForce 4xx έως 7χχ.

>http://rapidshare.com/files/191375296/_Autoi_Pou_Ebala__Fernandos_Vista_64bit_NF4-7_RAID_Performance_Pack_v5.0.7z

Αφού στην Asus μου κάναν τους κινέζους, να 'ναι καλά ο Φερνάντος (όποιος κι αν είναι :P).

Δημοσ.

Ναι μπαίνω.

Το μόνο πρόβλημα που είχα με τους νέους drivers ήταν λόγω του BitDefender μου.. Έπαθε τραλαλά το firewall και αργούσε το pc να φορτώσει πλήρως (12 λεπτά lol!). Με δύο reinstall και 5-6 reboots όλα φαίνονται άψογα!

Για να εγκαταστήσω τους παραπάνω drivers έκανα απεγκατάσταση τους προηγούμενους και όχι απλό update.

Άρα οι drivers από το windows update για την Asus M2N32 WS Pro είναι προβληματικοί και πρέπει να αντικατασταθούν με αυτούς στο ποηγούμενο post μου.

Δημοσ.
Ναι μπαίνω.

Το μόνο πρόβλημα που είχα με τους νέους drivers ήταν λόγω του BitDefender μου.. Έπαθε τραλαλά το firewall και αργούσε το pc να φορτώσει πλήρως (12 λεπτά lol!). Με δύο reinstall και 5-6 reboots όλα φαίνονται άψογα!

Για να εγκαταστήσω τους παραπάνω drivers έκανα απεγκατάσταση τους προηγούμενους και όχι απλό update.

Άρα οι drivers από το windows update για την Asus M2N32 WS Pro είναι προβληματικοί και πρέπει να αντικατασταθούν με αυτούς στο ποηγούμενο post μου.

αχ αυτα τα firewall.τι τα βαζετε απορω .για να κανετε την ζωη σας πιο δυσκολη?αυτο που θα πω δεν παει για σενα αλλα για αλους.που εχουθν πανω διπλα antivirus και 2-3 firewall και απλα δεν ξερουν τι σημαινει firewall και ειναι η σε ολα permit η σε ολα deny και μετα περνουν τον Provider και λενε δεν ανοιγει τιποτα.και τα πιο τραγικα να σου λεει ο αλος οτι καποιος του κανει επιθεση και να σου λεει την Ip και να ειναι η ip του dns toy provider η αλλες φορες να ειναι καποιο common scan apo ιο.

Τελικά ψάχνοντας ώρες στον γούγλη βρήκα μια λύση από θέμα drivers, η οποία φαίνεται να είναι αποδοτική :-) Μέχρι στιγμής όλα καλά. (Έχει τεχνικές εργασίες η Forthnet και δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος)

Για όσους αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα μπορούν να δοκιμάσουν το παρακάτω πακέτο με modified drivers για chipsets nForce 4xx έως 7χχ.

>http://rapidshare.com/files/191375296/_Autoi_Pou_Ebala__Fernandos_Vista_64bit_NF4-7_RAID_Performance_Pack_v5.0.7z

Αφού στην Asus μου κάναν τους κινέζους, να 'ναι καλά ο Φερνάντος (όποιος κι αν είναι :P).

αχ αυτη η asus.οσο την αγαπαω τοσο μερικες φορες κανει κατι τρελα πραγματα.

Δημοσ.

Έχω δει σε PC περασμένα μέχρι 5 antivirus (με real time protection κιόλας) lol!

Εγώ προτιμώ το software firewall από του router γιατί έχω περισσότερες δυνατότητες.

Όσο για την Asus τι να πω που είναι και η πρώτη μητρική μου από την εταιρία και εκτός αυτού έψαχνα 3 μέρες drivers για τα Vista από αλλού και μου έριξαν άκυρο για phenom 2, παρόλο που υποστηρίζει 125W TDP...

To θέμα είναι πως βολεύτηκα πλεόν και όλα πάνε καλά (μετά από πολλά καντήλια για τα 6GB ram που σκέφτηκα να βάλω και να βγάλω τα 32bit xp μου...).

Δημοσ.

5 antivirus.πρεπει να εχεις τρελη μνημη για να τα σηκωσει.οσο για της asus ειναι λιγο ντροπη να υποστηριζεις οτι περνει cpu 125 watt.ειναι ντροπη για την amd να λεει 125 watt.ειχα παρει phenom και παντα ελεγα amd και ας ειχαν bug αλλα λιγα Mobo και πολλα restrictions στο chipset.ποτε ξανα.περνα τα windows 7 beta .ισως να ειναι καλυτερα:P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για ενημέρωση.

Τελικά η κύρια αιτία του προβλήματος ήταν το BitDefender Internet Security 2009 πάνω στα Windows Vista SP1 x64 μου.

Οι σωστοί drivers απλώς γλύτωσαν το network μου από overflow. Με αποτέλεσμα λιγότερες πιθανότητες να φάω μπλοκάρισμα στον network adapter μου.

Από την bitdefender προσπαθούν να βρουν λύση. (το πλήρωσα και θα τους ζαλίζω τα @@ μέχρι να μου βρουν λύση! :P)

Πάντως προσωρινά είμαι χωρίς φιλτράρισμα από το BitDefender στον network adapter μου. Με λίγα λόγια απενεργοποίησα το BitDefender NDIS Filter Driver και όλα καλά!

Ελπίζω να μην βγουν οι hackers αυτές τις μέρες παγανιά :P

Αυτά προς ενημέρωση, έτσι να υπάρχει μήπως και κάποιος με το ίδιο πρόβλημα κάνει πρώτα search :-D

Δημοσ.

μερικες φορες απορω.γιατι να βαλεις ενα firewall οταν

α.δεν ξερεις να το χειριζεσι και τα κανεις ολα block η ολα deny

β.βαζεις firewall αλλα εχεις ευκολα password.

γ.βαζεις firewall και το pc σουρνεται και σπας τα νευρα σου

δ.βαζεις firewall και νομιζεις οτι εχεις λυσει το προβλημα

ε.βλεπεις common attack απο zombie pc και νομιζεις οτι σου την πεφτει ο kevin mitnick

ζ.βαζεις firewall και μετα λες οτι μου κανει επιθεση η ταδε ip με μαιλ sto provider σου και τελικα αυτη η ip ειναι του dns.

θ.παρπαονιεσαι οτι δεν βλεπεις σελιδες βρισεις τους παντες και τελικα τα εχεις μπλοκαρει ολα.

ι.βαζεις firewall και εχεις windows 98 η windows xp χωρις kanena service pack.

κ.βαζεις firewall αλλα δεν παιζεις με ρουτερ η παιζεις με bridged ethernet.

λ.ακους τον καθενα που θελει να πουλησει και αγοραζεις firewall για home use.

μ.αν ειναι για ετερεια θα παρω hardware firewall

n.βαζεις firewall αλλα κατεβαζεις οτι να νε και κανεις accept ολα τα αρχεια.

Δημοσ.

Εχει τυχει πολλες φορες να με παρουν διαφοροι γνωστοι και να μου λενε δεν ανοιγει καμια σελιδα... ενω εχουν κανονικοτατα ιντερνετ...

Κλασικη ερωτηση δικη μου: Ποιο antivirus εχεις ? Εχεις και το firewall enabled ? Αντε disable να ησυχασουμε επιτελους!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...