sam_@ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 ποια ειναι καλυτερη απο αυτες τις δυο καρτες? σε ξενα sites υπαρχουν πολλα που λενε για αυτες τις 2 καρτεσ μιας κ ειναι οι κυριοι αντιπαλοι στις επιδοσεις.8ελω να μ πειτε την γνωμη σας...απο 8εμα χρηματων που μια 4830 αρχιζει απο 90 ενω μια 9800gt απο 110 κ η πρωτη κερδιζει λιγα fsp (2-7) απο την δευτερη,ποια 8α αγοραζατε?
PCharon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 η πρωτη κερδιζει λιγα fsp (2-7) απο την δευτερη Ποιά λίγα? Ούτε 1 ολόκληρο δεν δείχνει. Γι άλλη μια φορά αυτά τα charts είναι ελεεινά. Η "διαφορά" που δείχνει παραπάνω είναι τόσο υποτυπώδης που στο ίδιο σύστημα εύκολα αντιστρέφεται υπό άλλες συνθήκες. Θα έπαιρνα τη 4830 για τους λόγους που είπε ο mits@kos.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 πάνω κάτω ίδιες είναι, σε μερικά games είναι καλύτερη η μία σε μερικά η άλλη... http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-4830-review-his-technology/1 μήπως να άνοιγες το topic πριν αγοράσεις την 4830? τώρα τι νόημα έχει να ρωτάς? ότι έγινε έγινε...
sam_@ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 δεν κολαει πουθενα οτι επιδη την εχω αγορασει ρωταω...απλος εχουν πανω κατω ιδιες επιδοσεις αλλα \ η μια ειναι nvidia κ η αλλη ati (ειναι σαν να ρωταω nvidia or ati?...)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 δεν κολαει πουθενα οτι επιδη την εχω αγορασει ρωταω...απλος εχουν πανω κατω ιδιες επιδοσεις αλλα \ η μια ειναι nvidia κ η αλλη ati (ειναι σαν να ρωταω nvidia or ati?...) μετάφραση παρακαλώ...
sentoner Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 +1 για την 4830 απ εμενα... Τωρα για τον λογο που ρωτας και γω δεν καταλαβαινω,υποθετω απλα πληροφοριακα...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 δεν κολαει πουθενα οτι επιδη την εχω αγορασει ρωταω...απλος εχουν πανω κατω ιδιες επιδοσεις αλλα \ η μια ειναι nvidia κ η αλλη ati (ειναι σαν να ρωταω nvidia or ati?...) Αυτο δε βγαζει νοημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.