Προς το περιεχόμενο

hd4830 vs 9800gt

sam_@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποια ειναι καλυτερη απο αυτες τις δυο καρτες? σε ξενα sites υπαρχουν πολλα που λενε για αυτες τις 2 καρτεσ μιας κ ειναι οι κυριοι αντιπαλοι στις επιδοσεις.8ελω να μ πειτε την γνωμη σας...απο 8εμα χρηματων που μια 4830 αρχιζει απο 90 ενω μια 9800gt απο 110 κ η πρωτη κερδιζει λιγα fsp (2-7) απο την δευτερη,ποια 8α αγοραζατε?

1048e3bf28b0e15fi5.jpg

w600.png

Δημοσ.
η πρωτη κερδιζει λιγα fsp (2-7) απο την δευτερη

Ποιά λίγα? Ούτε 1 ολόκληρο δεν δείχνει. Γι άλλη μια φορά αυτά τα charts είναι ελεεινά. Η "διαφορά" που δείχνει παραπάνω είναι τόσο υποτυπώδης που στο ίδιο σύστημα εύκολα αντιστρέφεται υπό άλλες συνθήκες.

Θα έπαιρνα τη 4830 για τους λόγους που είπε ο mits@kos.

• Super Moderators
Δημοσ.

πάνω κάτω ίδιες είναι, σε μερικά games είναι καλύτερη η μία σε μερικά η άλλη...

http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-4830-review-his-technology/1

μήπως να άνοιγες το topic πριν αγοράσεις την 4830? :o

τώρα τι νόημα έχει να ρωτάς? ότι έγινε έγινε...

Δημοσ.

δεν κολαει πουθενα οτι επιδη την εχω αγορασει ρωταω...απλος εχουν πανω κατω ιδιες επιδοσεις αλλα \ η μια ειναι nvidia κ η αλλη ati (ειναι σαν να ρωταω nvidia or ati?...)

• Super Moderators
Δημοσ.
δεν κολαει πουθενα οτι επιδη την εχω αγορασει ρωταω...απλος εχουν πανω κατω ιδιες επιδοσεις αλλα \ η μια ειναι nvidia κ η αλλη ati (ειναι σαν να ρωταω nvidia or ati?...)

μετάφραση παρακαλώ...

Δημοσ.

+1 για την 4830 απ εμενα...

Τωρα για τον λογο που ρωτας και γω δεν καταλαβαινω,υποθετω απλα πληροφοριακα...

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο δε βγαζει νοημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...