kostas09 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 εχει ιδεα κανεις ποτε θα ερθει και στην Ελλαδα?γιατι δν εχω πετυχει πουθενα κατι σχετικο....
polakis21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Όποιος γουστάρει μεταλ μουσική και μεταλλικα, απλά αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι για αυτόν...
kostas09 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 και μια ημερομηνια κυκλοφοριας αν γινεται καποιος...στην Ελλαδα παντα
Qaara Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Για το παιχνίδι το studio έστειλε διαφορετικό master του Death Magnetic στους game developers που το μίξαραν διαφορετικά, κατέβασα το Death Magnetic σε game-rip mp3s απο torrent και η ποιοτιτα ήχου είναι πράγματι καλήτερη απο το cd
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Για το παιχνίδι το studio έστειλε διαφορετικό master του Death Magnetic στους game developers που το μίξαραν διαφορετικά, κατέβασα το Death Magnetic σε game-rip mp3s απο torrent και η ποιοτιτα ήχου είναι πράγματι καλήτερη απο το cd Ισχυει.Ειναι γνωστο εδω και καιρο. http://www.wired.com/listening_post/2008/09/does-metallicas/
ridi Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Αν δεν κάνω λάθος κυκλοφορεί στις 22 Μαϊου σε Ps3, Xbox 360, Wii. Σε εκδόσεις μόνο s/w & κιθάρα + S/w. Τα υπόλοιπα όργανα (σκέτη κιθάρα, ντραμς, μικρόφωνο) τα είδα ήδη να κυκλοφορούν σκέτα. ... Βρείτε ενισχυτή για τα ηχεία της TV!!!!!!
panosvlass Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Εβαλα για δοκιμη το αμερικανικο και μου ζητησε το μικροφωνο για να παιξει. Χωρις το mic δεν καταφερα να μπω πουθενα εκτος των μενου. Αρα αρχιστε να ψαχνετε μικροφωνα!! (Αναφερομαι στο wii)
kotlid Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Εβαλα για δοκιμη το αμερικανικο και μου ζητησε το μικροφωνο για να παιξει.Χωρις το mic δεν καταφερα να μπω πουθενα εκτος των μενου. Αρα αρχιστε να ψαχνετε μικροφωνα!! (Αναφερομαι στο wii) Εγω το εχω εδω και 2 μηνες απο videogamesplus.ca για το ps3 και δουλευει κανονικα χωρις μικροφωνο
basilis5 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Ωραίο φαίνεται, θα το δοκιμάσω. για ps3, τα τραγουδια του wt που κατεβαζεις απο το δικτυο,παιζουν στο μεταλικα; σκεφτομαι να το τσιμπησω,το βρισκω μεσω γνωστου με κιθαρα στα 80.. αξιζει αν δεν εισαι τρελος φαν μεταλικα;μηπως να παω για το wt?
dreamdok Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 η X-Plorer κιθάρα απο τα παλιά guitar Hero που έχω κάνει για το metallica ?
metalas94 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 παιδιά, εγώ μόλις το κατέβασα για Ps2, το μόνο κακό είναι ότι χωρίς μικρόφωνο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, και εγώ μικρόφωνο δεν έχω... μήπως μπορεί κανείς να μου πεί εάν αγοράσω μικρόφωνο θα μπορώ να παίζω κανονικά?
The Dean Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 παιδιά, εγώ μόλις το κατέβασα για Ps2, το μόνο κακό είναι ότι χωρίς μικρόφωνο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, και εγώ μικρόφωνο δεν έχω...μήπως μπορεί κανείς να μου πεί εάν αγοράσω μικρόφωνο θα μπορώ να παίζω κανονικά? Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα πάντως... Αλλά μην σε πάρω και στο λαιμό μου... Δεν έχω ιδέα για την έκδοση του PS2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.