Προς το περιεχόμενο

Guitar Hero:Metallica

jimis panousis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όποιος γουστάρει μεταλ μουσική και μεταλλικα, απλά αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι για αυτόν...

Δημοσ.

Για το παιχνίδι το studio έστειλε διαφορετικό master του Death Magnetic στους game developers που το μίξαραν διαφορετικά, κατέβασα το Death Magnetic σε game-rip mp3s απο torrent και η ποιοτιτα ήχου είναι πράγματι καλήτερη απο το cd

• Moderators
Δημοσ.
Για το παιχνίδι το studio έστειλε διαφορετικό master του Death Magnetic στους game developers που το μίξαραν διαφορετικά, κατέβασα το Death Magnetic σε game-rip mp3s απο torrent και η ποιοτιτα ήχου είναι πράγματι καλήτερη απο το cd

Ισχυει.Ειναι γνωστο εδω και καιρο.

http://www.wired.com/listening_post/2008/09/does-metallicas/

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος κυκλοφορεί στις 22 Μαϊου σε Ps3, Xbox 360, Wii. Σε εκδόσεις μόνο s/w & κιθάρα + S/w. Τα υπόλοιπα όργανα (σκέτη κιθάρα, ντραμς, μικρόφωνο) τα είδα ήδη να κυκλοφορούν σκέτα.

... Βρείτε ενισχυτή για τα ηχεία της TV!!!!!!

:-)

Δημοσ.

Εβαλα για δοκιμη το αμερικανικο και μου ζητησε το μικροφωνο για να παιξει.

Χωρις το mic δεν καταφερα να μπω πουθενα εκτος των μενου.

Αρα αρχιστε να ψαχνετε μικροφωνα!!

(Αναφερομαι στο wii)

Δημοσ.
Εβαλα για δοκιμη το αμερικανικο και μου ζητησε το μικροφωνο για να παιξει.

Χωρις το mic δεν καταφερα να μπω πουθενα εκτος των μενου.

Αρα αρχιστε να ψαχνετε μικροφωνα!!

(Αναφερομαι στο wii)

Εγω το εχω εδω και 2 μηνες απο videogamesplus.ca για το ps3 και δουλευει κανονικα χωρις μικροφωνο

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ωραίο φαίνεται, θα το δοκιμάσω.

για ps3, τα τραγουδια του wt που κατεβαζεις απο το δικτυο,παιζουν στο μεταλικα;

σκεφτομαι να το τσιμπησω,το βρισκω μεσω γνωστου με κιθαρα στα 80..

αξιζει αν δεν εισαι τρελος φαν μεταλικα;μηπως να παω για το wt?

Δημοσ.

η X-Plorer κιθάρα απο τα παλιά guitar Hero που έχω κάνει για το metallica ?

post-793-129063008715_thumb.jpg

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά, εγώ μόλις το κατέβασα για Ps2, το μόνο κακό είναι ότι χωρίς μικρόφωνο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, και εγώ μικρόφωνο δεν έχω...

μήπως μπορεί κανείς να μου πεί εάν αγοράσω μικρόφωνο θα μπορώ να παίζω κανονικά?

Δημοσ.
παιδιά, εγώ μόλις το κατέβασα για Ps2, το μόνο κακό είναι ότι χωρίς μικρόφωνο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, και εγώ μικρόφωνο δεν έχω...

μήπως μπορεί κανείς να μου πεί εάν αγοράσω μικρόφωνο θα μπορώ να παίζω κανονικά?

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα πάντως... Αλλά μην σε πάρω και στο λαιμό μου... Δεν έχω ιδέα για την έκδοση του PS2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...