Προς το περιεχόμενο

Αγορα PSP

electroasd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη θέση σου θα το είχα πάρει ήδη.

Η διαδικασία που χρειάζεται μετά είναι πολύ απλή. Δε θα έχεις πρόβλημα.

Πάρε και μία μεγάλη κάρτα μνήμης. Θα σου φανεί χρήσιμη.

Δημοσ.
Μα έτσι πρέπει να κάνει,να αναβαθμίσει με επίσημο firmware σε 2.80 και μετά να χρησιμοποιήσει downgrader της 2.80 για να πάει στην 1.50,έπειτα μπορεί να πάει σε όποιο custom firmware θέλει.

ναι, μέχρι 2.80 να το πάει. Αν βάλει όμως κανένα καινούργιο game θα του περάσει το τελευταίο official firmware και όχι το 2.80

Δημοσ.
Μα έτσι πρέπει να κάνει,να αναβαθμίσει με επίσημο firmware σε 2.80 και μετά να χρησιμοποιήσει downgrader της 2.80 για να πάει στην 1.50,έπειτα μπορεί να πάει σε όποιο custom firmware θέλει.

ναι, μέχρι 2.80 να το πάει. Αν βάλει όμως κανένα καινούργιο game θα του περάσει το τελευταίο official firmware και όχι το 2.80

Δημοσ.

Παιδια με εχετε πεισει... Θα σας ενημερωσω μολις το παραλαβω για να εχω την βοηθεια σας σε διαφορες αποριες που μπορει να εχω!

Δημοσ.

Παιδια με εχετε πεισει... Θα σας ενημερωσω μολις το παραλαβω για να εχω την βοηθεια σας σε διαφορες αποριες που μπορει να εχω!

Δημοσ.

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς :P

Διάβασε τι γράφω.

Δημοσ.

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς :P

Διάβασε τι γράφω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...