electroasd Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα Σημερα ειχα παει στο σπιτι μιας φιλης μου και οπως συζηταγαμε ηρθε η κουβεντα στο PSP. Ξαφνικα παει και μου φερνει ενα κουτι σφραγισμενο με PSP. Μου λεει οτι της το εχουν κανει δωρο πριν κανα 3 χρονια και της ηταν αχρηστο , με αποτελεσμα να το εχει καταχωνιασμενο. Μου ειπε εαν θελω να το αγορασω.Μου λεει καινουργιο κανει 150Ε (το slim βεβαια) Εγω ανοιξα το κουτι για να δω τι παιζει και το εβαλα στην πριζα για να δω οτι λειτουργει. Ολα καλα και ωραια. Το θεμα ειναι το εξης: -Ποσα λεφτα πρεπει να της δωσω?(Αυτη μου ζητησε 85Ε) -Θα ηταν καλη μια τετοια αγορα? Και τελος -Εχει επανω το firmware 1.52 . Με αυτο μπορω να κανω δουλεια με homebraw και games ή πρεπει να κανω downgrade? Ευχαριστω Πολυ!
gherudos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Να το πάρεις 85Ε είναι πολύ καλή και δίκαιη τιμή,για ότι χρειαστείς να μάθεις για να το ξεκλειδώσεις μπορείς να επισκεφτείς τη σελίδα μου: http://www.pspgr.net
electroasd Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Να το πάρεις 85Ε είναι πολύ καλή και δίκαιη τιμή,για ότι χρειαστείς να μάθεις για να το ξεκλειδώσεις μπορείς να επισκεφτείς τη σελίδα μου:http://www.pspgr.net Σε ευχαροστω πολυ φιλε μου. Θα κοιταξω το Site σου! Γινεται πμως να μου πεις με το firmware θα πρεπει να κανω downgrade? Θα πρεπει να αγορασω π.χ pandora battery? Σε ευχαριστω και παλι!
Toufas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 εγω παντως μεταχειρισμενο το 2000 μοντελο το πηρα με τοσα
gherudos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Toufas του το πούλησε ολοκαίνουριο,δεν έχει παίξει ποτέ.Οπότε δίκαιη προσφορά. Δεν θα χρειαστείς pandoras,διάβασε τους οδηγούς μας και θα καταλάβεις.
basilis5 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 να το παρεις. οσοι ειχαν και το χοντρο και το λεπτοπ ειπαν πως το χοντρο φαινοταν να χει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και γενικα καλυτερη αισθηση.δεν ξερω βεβαια γιατι δεν ειχα ασχοληθει πριν το σλιμ
gohanss4 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Σουπερ τιμη νομιζω...και δε θα σε παιδεψει και στο downgrade λογικα,παρτο αμεσως!Ωραιους φιλους εχει η φιλη σου που τις κανανε τετοιο δωρο!(270ευρω πριν 3 χρονια ειχαμε σκασει!)
skar1983 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Καλη ευκαιρια. Μια χαρα. Και πολυ ευκολα θα το βαλεις cfw.
tempo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 μόνο να προσέξεις μην αναβαθμίσεις το firmware με original firmware. Στο λέω μην τυχόν μέσα στην χαρά σου βάλεις κανένα καινούργιο παιχνίδι και κάνεις αναβάθμιση....
tempo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 μόνο να προσέξεις μην αναβαθμίσεις το firmware με original firmware. Στο λέω μην τυχόν μέσα στην χαρά σου βάλεις κανένα καινούργιο παιχνίδι και κάνεις αναβάθμιση....
gherudos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μα έτσι πρέπει να κάνει,να αναβαθμίσει με επίσημο firmware σε 2.80 και μετά να χρησιμοποιήσει downgrader της 2.80 για να πάει στην 1.50,έπειτα μπορεί να πάει σε όποιο custom firmware θέλει.
gherudos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μα έτσι πρέπει να κάνει,να αναβαθμίσει με επίσημο firmware σε 2.80 και μετά να χρησιμοποιήσει downgrader της 2.80 για να πάει στην 1.50,έπειτα μπορεί να πάει σε όποιο custom firmware θέλει.
electroasd Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μα έτσι πρέπει να κάνει,να αναβαθμίσει με επίσημο firmware σε 2.80 και μετά να χρησιμοποιήσει downgrader της 2.80 για να πάει στην 1.50,έπειτα μπορεί να πάει σε όποιο custom firmware θέλει. Ετσι γινονται τα πραγματα? Απλα διαβαζα για pandoras battery και κατι τετοια.... Θα την βρω λοιπον την ακρη ε?
electroasd Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μα έτσι πρέπει να κάνει,να αναβαθμίσει με επίσημο firmware σε 2.80 και μετά να χρησιμοποιήσει downgrader της 2.80 για να πάει στην 1.50,έπειτα μπορεί να πάει σε όποιο custom firmware θέλει. Ετσι γινονται τα πραγματα? Απλα διαβαζα για pandoras battery και κατι τετοια.... Θα την βρω λοιπον την ακρη ε?
NickTG Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Στη θέση σου θα το είχα πάρει ήδη. Η διαδικασία που χρειάζεται μετά είναι πολύ απλή. Δε θα έχεις πρόβλημα. Πάρε και μία μεγάλη κάρτα μνήμης. Θα σου φανεί χρήσιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.