Προς το περιεχόμενο

Ανεξηγητα κολληματα σε νεο PC

MacPhisto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Μήπως Linux με Wine για να 'παίζει' και windows?

Λέμε τώρα...

Μιλάμε καθαρά θεωρητικά. :whistle:

συγκλονιστική λύση ανατρίχιασα...

δεν νομίζεις πως αν ήθελε να βάλει linux θα το είχε κάνει από την πρώτη στιγμή?

νομίζετε ότι όλοι έχουν την όρεξη να κάνουν την ζωή τους δύσκολη επειδή το κάνετε εσείς...

• Super Moderators
Δημοσ.

Λέμε τώρα...

νομίζετε ότι όλοι έχουν την όρεξη να κάνουν την ζωή τους δύσκολη επειδή το κάνετε εσείς...

Δημοσ.

Λέμε τώρα...

Το linux ρε παιδια δεν μπορεις να το προτεινεις ως λυση σε καποιον που μπορει να μην ξερει καν τι ειναι...Αν θελει θα το κανει με dual boot

Επιμενω οχι XP λογισμικο του 2001 σε μηχανημα 2009?

Και για να δωσω λιγο και ενα ακραιο παραδειγμα (ακραιο επαναλαμβανω) ποιος εβαλε ποτε σε διπλοπυρηνο windows98 επειδη καταναλωνει λιγοτερη μνημη?

Οταν εγω ειχα P3 στο 1Ghz που εβαζαν τοτε 128ΜΒ μνημης αγορασμενο νομιζω το 2001 τα XP ξερετε ποσο βαρια ηταν πανω του?

Δημοσ.

Λέμε τώρα...

Το linux ρε παιδια δεν μπορεις να το προτεινεις ως λυση σε καποιον που μπορει να μην ξερει καν τι ειναι...Αν θελει θα το κανει με dual boot

Επιμενω οχι XP λογισμικο του 2001 σε μηχανημα 2009?

Και για να δωσω λιγο και ενα ακραιο παραδειγμα (ακραιο επαναλαμβανω) ποιος εβαλε ποτε σε διπλοπυρηνο windows98 επειδη καταναλωνει λιγοτερη μνημη?

Οταν εγω ειχα P3 στο 1Ghz που εβαζαν τοτε 128ΜΒ μνημης αγορασμενο νομιζω το 2001 τα XP ξερετε ποσο βαρια ηταν πανω του?

Δημοσ.

Παραπέμπω:

>http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%95%CE%B9%CF%81%CF%89%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%B1

Νομίζω ότι μετά από ένα ποστ-δοκίμιο με 500+ λέξεις δικαιούμαι να χαλαρώσω λίγο το κλίμα. Πιείτε μία μπύρα, ακουμπίστε τη πλάτη στο κάθισμα, και σκεφτείτε στο ρελαντί.

Δημοσ.

Παραπέμπω:

>http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%95%CE%B9%CF%81%CF%89%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%B1

Νομίζω ότι μετά από ένα ποστ-δοκίμιο με 500+ λέξεις δικαιούμαι να χαλαρώσω λίγο το κλίμα. Πιείτε μία μπύρα, ακουμπίστε τη πλάτη στο κάθισμα, και σκεφτείτε στο ρελαντί.

Δημοσ.

Λοιπόν, το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ, μόλις πήρα το καινούριο pc.

Παρόμοια σύνθεση (Τα κοινά είναι i920, GTX 260,1x velociraprtor)

Πολύ συχνά κολλήματα (not responding) κάποιων δευτερολέπτων ακόμα και σε πολύ απλά πράγματα...

Η διαφορά είναι ότι έχω τα vista και όταν εγκατέστησα το SP1 όλα εξαφανίστηκαν αμέσως και δεν ξαναεμφανίστηκαν.

Αν και δεν έχεις vista, πιθανολογώ πως μάλλον κάποιο software πρόβλημα είναι(μάλλον από τα windows) παρά hardware.

Καταλαβαίνω απόλυτα τη φρίκη σου!!!

Ο velociraptor -αν και λογικό σαν σκέψη - μάλλον είναι αθώος. :-)

Δημοσ.

Λοιπόν, το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ, μόλις πήρα το καινούριο pc.

Παρόμοια σύνθεση (Τα κοινά είναι i920, GTX 260,1x velociraprtor)

Πολύ συχνά κολλήματα (not responding) κάποιων δευτερολέπτων ακόμα και σε πολύ απλά πράγματα...

Η διαφορά είναι ότι έχω τα vista και όταν εγκατέστησα το SP1 όλα εξαφανίστηκαν αμέσως και δεν ξαναεμφανίστηκαν.

Αν και δεν έχεις vista, πιθανολογώ πως μάλλον κάποιο software πρόβλημα είναι(μάλλον από τα windows) παρά hardware.

Καταλαβαίνω απόλυτα τη φρίκη σου!!!

Ο velociraptor -αν και λογικό σαν σκέψη - μάλλον είναι αθώος. :-)

Δημοσ.

"Sorry..." κατι Off-Topic. Οταν με το καλό σου φτιάξει το προβλημα ή εσύ <subhuman> θα ήθελα να μου πειτε κατα πόσο ανταποκρίνετε το PC με πεpίπου 7 Ταινιες ανοιχτες ταυτόχρονα, ένα Youtube να παιζει στο βάθος και κανα Office και τίποτα Moviemaker ανοιχτά. Επιδή έχετε τόσο καλό Pc και οι δύο θα ήθελα να μου πέιτε πως ανταποκρινετε με όλα αυτά ανοιχτα. Sorry για το offtopic και παλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...