Προς το περιεχόμενο

Κρασαρει το συστημα, τι να κανω;;;;;

kalwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,ανοιγω αυτο το θεμα γιατι θα ηθελα την γνωμη σας για το συστημα μου το οποιο δεν παει καλα!!!!

Το συστημα μου αποτελειται απο:

INTEL QUAD 9550+COOLERMASTER CPU FAN

ASUS MAXIMUS FORMULA

CORCAIR DOMINAITOR 1066 (2X2)

POWERCOLOR 4870

ENERMAX 625 WATT MODULAR

HD SEAGATE 320G+HD SEAGATE 750G

SAMSUNG DVDRW

MIDI TOWER LIANLI PC7FB και

λειτουργικο WIN XP PRO SP3 ENG

Λοιπον κοιτατε να δειτε τι γινετε.........τρεχω bench(διαφορα) και μετα απο λιγο (το πολυ 20 δευτερα)παγωνουν ολα και γραφει το εξης παντα"I Direct3DDevice9 :: Present failed:Device lost (D3DERR_DEVICELOST).......(μερικες φορες μαλιστα μου πεταει μπλε οθονη και γραφει "ati2dag dump of phiscal memory"

Να προσθεσω οτι εχω κανει και format και εχω εγκαταστησει την τελευταια εκδοση απο directx απο Microsoft........καθως και ολα τα τελευταια udates απο drivers (ati 8.12 κτλ)

Τινα κανω;;;Να φταιει η καρτα γραφικων;;;;μηπως ειναι μικρο το τροφοδοτικο;;;

Οποιος πιστος .......ας δωσει ενα χερι βοηθειας!!!

Δημοσ.
Παιδια καλησπερα,ανοιγω αυτο το θεμα γιατι θα ηθελα την γνωμη σας για το συστημα μου το οποιο δεν παει καλα!!!!

Το συστημα μου αποτελειται απο:

INTEL QUAD 9550+COOLERMASTER CPU FAN

ASUS MAXIMUS FORMULA

CORCAIR DOMINAITOR 1066 (2X2)

POWERCOLOR 4870

ENERMAX 625 WATT MODULAR

HD SEAGATE 320G+HD SEAGATE 750G

SAMSUNG DVDRW

MIDI TOWER LIANLI PC7FB και

λειτουργικο WIN XP PRO SP3 ENG

Λοιπον κοιτατε να δειτε τι γινετε.........τρεχω bench(διαφορα) και μετα απο λιγο (το πολυ 20 δευτερα)παγωνουν ολα και γραφει το εξης παντα"I Direct3DDevice9 :: Present failed:Device lost (D3DERR_DEVICELOST).......(μερικες φορες μαλιστα μου πεταει μπλε οθονη και γραφει "ati2dag dump of phiscal memory"

Να προσθεσω οτι εχω κανει και format και εχω εγκαταστησει την τελευταια εκδοση απο directx απο Microsoft........καθως και ολα τα τελευταια udates απο drivers (ati 8.12 κτλ)

Τινα κανω;;;Να φταιει η καρτα γραφικων;;;;μηπως ειναι μικρο το τροφοδοτικο;;;

Οποιος πιστος .......ας δωσει ενα χερι βοηθειας!!!

Προφανως overclockαρεις την καρτα γραφικων σου ετσι? Αυτο το σφαλμα στο εμφανιζει οταν ξεπερνας τα ορια υπερχρονισμου της...:shifty: Οποτε coolαρε και χαμηλωσε λιγο τις συχνοτητες!

(Το 3dmark χρησιμοποιεις για Bench?)

Δημοσ.

Τι benchmark χρησιμοποιείς; Πάντως, εάν το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο στο συγκεκριμένο benchmark δεν νομίζω ότι θα πρέπει να σε ανησυχεί και τόσο.

Δημοσ.
Κανω το 3dmark 06-05 που αφορουν την καρτα γραφικων κυριως.......και κανει τα ιδια παντου!!!

Κατεβασε καποιο αλλο benchmark και δοκιμασε. Αν βγαζει το ιδιο σφαλμα...εδω ειμαστε;)

Δημοσ.

Μα, με ποιο bench και να δοκιμασω που εχει να κανει με καρτα γραφικων το ιδιο γινεται!!!

Λετε να παω για rma;;;

Δημοσ.

To πλαισιο απο το οποιο ειναι αγορασμενα ολα,θα μπορουσε να μου πει σιγουρα τι συμβαινει,εαν πηγαινα το κουτι σε αυτους και ποσο θα την χρεωναν αυτην την εργασια;;;

-----Προστέθηκε 26/1/2009 στις 11 : 48 : 55-----

Έτσι όπως το περιγράφεις κάτι μου λέει ότι έχεις υπερθέρμανση της cpu η gpu.

Η gpu παιζει με 60 περιπου βαθμους και η cpu με περιπου 30...........

Δημοσ.
To πλαισιο απο το οποιο ειναι αγορασμενα ολα,θα μπορουσε να μου πει σιγουρα τι συμβαινει,εαν πηγαινα το κουτι σε αυτους και ποσο θα την χρεωναν αυτην την εργασια;;;

-----Προστέθηκε 26/1/2009 στις 11 : 48 : 55-----

Η gpu παιζει με 60 περιπου βαθμους και η cpu με περιπου 30...........

Kατεβασε το driver cleaner και αφου κανης delete τους drivers 8.12 τρεξε το σε safe mode και καθαρησε πληρως το συστημα σου απο τους catalyst.

Κατοπιν ξαναβαλε τους 8.12 και τρεξε ξανα τα benchmarks.

Αν δεν εχει λυθη το προβλημα τοτε κανε αναβαθμιση στο bios της motherboard που εχης με την τελευταια εκδοση και μετα ξανακανε αυτα που σου εγραψα πιο πανω.Καλο θα ηταν αφου κανης αναβαθμιση του bios να κανης install σε καθαρο περιβαλον δηλ μετα απο φορματ ,αλλα κανε πρωτα τα παραπανω και πες μας τι εγινε.

Καλη τυχη

υγ. Οταν κανης εγκατασταση των drivers να απενεργοποιης το antivirus.

-----Προστέθηκε 26/1/2009 στις 05 : 10 : 57-----

Το τροφοδοτικο σου σε +12v ποσα Amber βγαζη?(το γραφη πανω στο τροφοδοτικο σου)

Αν ειναι κατω απο 30 τοτε δεν σηκωνη την καρτα σου και crashαρη το συστημα.

-----Προστέθηκε 26/1/2009 στις 05 : 16 : 25-----

Και να ανεβασης τις στροφες του ανεμιστηρα μεσα απο το ccc στο 40.

Ελπιζω να σε βοηθησα.

Φιλικα Βασιλης

Δημοσ.
Kατεβασε το driver cleaner και αφου κανης delete τους drivers 8.12 τρεξε το σε safe mode και καθαρησε πληρως το συστημα σου απο τους catalyst.

Κατοπιν ξαναβαλε τους 8.12 και τρεξε ξανα τα benchmarks.

Αν δεν εχει λυθη το προβλημα τοτε κανε αναβαθμιση στο bios της motherboard που εχης με την τελευταια εκδοση και μετα ξανακανε αυτα που σου εγραψα πιο πανω.Καλο θα ηταν αφου κανης αναβαθμιση του bios να κανης install σε καθαρο περιβαλον δηλ μετα απο φορματ ,αλλα κανε πρωτα τα παραπανω και πες μας τι εγινε.

Καλη τυχη

υγ. Οταν κανης εγκατασταση των drivers να απενεργοποιης το antivirus.

-----Προστέθηκε 26/1/2009 στις 05 : 10 : 57-----

Το τροφοδοτικο σου σε +12v ποσα Amber βγαζη?(το γραφη πανω στο τροφοδοτικο σου)

Αν ειναι κατω απο 30 τοτε δεν σηκωνη την καρτα σου και crashαρη το συστημα.

-----Προστέθηκε 26/1/2009 στις 05 : 16 : 25-----

Και να ανεβασης τις στροφες του ανεμιστηρα μεσα απο το ccc στο 40.

Ελπιζω να σε βοηθησα.

Φιλικα Βασιλης

Αυτο ειναι το τροφοδοτικο μου:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=1141538

λες να μην σηκωνει την καρτα γραφικων και απο εκει να προκαλει το κρασαρισμα;;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...