patti Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 είμαι καινούργια στο site και ήθελα να ρωτήσω κάποιες πληροφορίες σχετικά με το format..εχω δυο σκληρους εναν 70αρη κ εναν 30αρη.ενας φιλος με βοηθησε κ καναμε φορματ χωρις να πειραξουμε τους σκληρους απο master σε slave,τα αφησαμε οπως ειχαν.κ εκανε εγκατασταση των windows στον 70αρη ο οποιος ειναι ο c:.θα μπορουσαμε να ειχαμε κανει εγκατασταση κ στον 30αρη ή είναι υποχρεωτικο το λειτουργικο να εγκαθείσταται πάντα στο c:.επισης πως μπορω να αλλαξω κ να κανω το 30αρη c: ?αλλαζοντας τα jumperakia στους σκληρους?πάντα ο master εμφανίζεται ως c: ? ευχαριστω εκ των πρωτέρων...**
mkapten Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα κοπελιά και καλώς όρισες!! Όχι, δεν είναι απαραίτητο να κάνεις εγκατάσταση ενός λειτουργικού συστήματος (π.χ. windows) σε κάποιο συγκεκριμένο δίσκο από τους 2. Απλός ο φίλος σου επέλεξε να τα εγκαταστήσει στον c. Μπορείς να αλλάξεις όπως λες τα jumperakia και να κάνεις ως προτεύων δίσκο © τον 30αρη, αλλά θα ήταν καλύτερα να τα αφήσεις προς το παρόν όπως είναι αν δε σε ενοχλεί, γιατί ίσως και να μην αναγνωρίζουν μετά τα windows το δίσκο σου και έτσι θα πρέπει να περνάς ξανά τα windows στον 30αρη σου...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Σε όποιον δίσκο θέλεις μπορείς να βάλεις τα windows. Στον c στον d όπου θελεις. Απλα θα πρεπει να επιλέξεις απο το bios από ποιον δίσκο να κάνει boot. Να αλλάξεις drive letter μπορείς αλλά οχι σε δισκο που υπάρχουν τα windows γιατί θα δημιουργηθεί πρόβλημα αν και δεν νομίζω να σε αφηνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.