giorgos147 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας παιδιά.Έχω μεγάλο πρόβλημα με τη κάρτα γραφικών.Η κάρτα μου είναι η gigabyte 4870 του ενός gb.Έχω τους 8.12 εγκατεστημένους και είχα το ανεμιστηράκι στο 20 τις "εικατο".Με το που το παο λίγο στο 40 τις εκατό...(μη rotate γιατί )πατάω apply και μου πετάει μια οθόνη με διαφορα χρώματα...Δεν εξηγείται πως μοιάζει...Οποτε ανοίγω τον υπολογιστή,είναι μια χαρά,φορτώνει msn+antivirus αλλα μετά από λίγο tsak ξανά τα ίδια...Και το ανεμιστηράκι ακούγεται παρα πολύ...Τώρα σας γράφω από ασφαλή λειτουργία,συγγνώμη που είναι ανορθόγραφα αλλα το έκανα από greeklish σε ελληνικά από edo...Kamia ιδέαΤίποτα δε μπορώ να κάνω,ούτε να κάνω μια γρηγορη επανεγκατάσταση τους drivers,ούτε να βάλω το ανεμιστηράκι στο αυτόματο ...
Alexisssss Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Απο safe mode δεν γινεται να βαλεις το fanaki στο auto?
giorgos147 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά...Εντάξει το πρόβλημα.Μου είπε ο nick#18 με msn τι να κάνω -----Προστέθηκε 25/1/2009 στις 10 : 26 : 14----- Τελικά απέκτησα άλλο πρόβλημα...Το πρόβλημα βρίσκεται στο catalyst control center.Όταν το απενεργοποίησα απο την ασφαλή λειτουργία όλα μια χαρά,αλλά μόλις το ξανα ενεργοποίησα (όχι μέσω της ασφαλής λειτουργίας),πάλι τα ίδια.Τώρα το έχω απενεργοποιημένο...Έκανα επανεγκατάσταση τους 8.12 αλλά πάλι τα ίδια.Τι μπορεί να φταίει;
giorgos147 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Το πρόβλημα βρίσκεται στο catalyst control center.Όταν το απενεργοποίησα απο την ασφαλή λειτουργία όλα μια χαρά,αλλά μόλις το ξανα ενεργοποίησα (όχι μέσω της ασφαλής λειτουργίας),πάλι τα ίδια.Τώρα το έχω απενεργοποιημένο...Έκανα επανεγκατάσταση τους 8.12 αλλά πάλι τα ίδια.Εγκατάστησα τους drivers απο το cd rom της κάρτας γραφικών μου και ενεργοποίησα το catalyst c.center αλλά και πάλι...Έκανα σκανάρισμα με malwarebytes+nod32 αλλά δε βρίσκουν τίποτα..Σας παρακαλώ ρε παιδιά.Μια βοήθεια.Χτες τον πήρα τον υπολογιστή,και δε λέει να κάνω φορμάτ ακόμα δε του έβαλα προγράμματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.