arsenal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 λοιπόν παιδιά ενα φιλαράκι μου έχει ένα πρόβλημα....πρόσφατα έκανε αίτηση για connx τέλος πάντων του έστειλαν το συγκεκριμένο royter αφου το σύνδεσε κανονικά και όλα τα φοτάκια άναψαν πράσινα δεν μπορεί να μπει στο ιντερνετ επιπλέον με to cd του βγάζει διάφορες επιλογές αλλα σε όποια και να πατήσει του βγάζει ερρορ και ροτάω τώρα και εγω μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τα Ip adress ωστε να του τα βάλω χειροκίνητα?η κανενα ip που συνδέεσε όπως την forthnet και το κάνεις εγκατάσταση απο εκει?ennow http://194.3 kai ta loipa
arsenal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 ναι φιλε μου το βάζω στον internet explorer etsi http://192.168.1.254 αλλα τίποτα..........
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 καταρχην μηδενισε το στα εργοστασιακα το ρουτερ νμε το κουμπακι απο πισω.μετα βαλε Ip στο αυτοματο και να μην τον μπλοκαρει κανενα firewall.να συνδεθει με καλωδιο πρωτα και αφου κανει τα παντα τοτε να μην wireless.192.168.1.254 θα ειναι η ip.kanei to wizard και μετα κλειδωνει το ασυρματο με wpa/wpa2
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 καταρχην μηδενισε το στα εργοστασιακα το ρουτερ νμε το κουμπακι απο πισω.μετα βαλε Ip στο αυτοματο και να μην τον μπλοκαρει κανενα firewall.να συνδεθει με καλωδιο πρωτα και αφου κανει τα παντα τοτε να μην wireless.192.168.1.254 θα ειναι η ip.kanei to wizard και μετα κλειδωνει το ασυρματο με wpa/wpa2
Elric7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 μπορειτε να μου πειτε πως ανοιγω πορτα για να κατεβαζω απο τορεντ?εχω παρει το κοσμοτε ον δε γκο με δωρο το μινι λαπτοπ και ασυρματι συνδεση με το στικακι.ή την ιp.
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 καταρχην δεν ξερω αν αθτο εχει νατ καν και πως παιζει.δεν πρεπει να ειναι ρουτερ οποτε δεν ξερω αν εχει nat.αν ειναι usb modem που μπενει με εικονιδιο και την ip την περνει το pc tote den exei nat αρα ουτε port forward.kane καποιο τεστ να δεις αν ειναι ανοιχτη η θυρα αφου εχεις κλεισει το firewall tou pc.τεστ κανε με το test toy emule στα options
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.