mkapten Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά! Κατ' αρχάς να ευχαριστήσω τα μέλη για άλλη μια φορά για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρετε !! Έχω ένα προβληματάκι με το pc μου... Χθες το βράδυ και ειδικά την ώρα που έπαιζα το GTA IV άρχισαν να ακούγονται κάποια μπίπ μέσα από μηχάνημα, χωρίς όμως να φταίει ότι ήταν κάποια πλήκτρα πατημένα συγχρόνως. Γυρνώντας αμέσως στα windows, είδα ότι η χρήση της ram ήταν στα 89-90% , η θερμοκρασία της CPU στους 47-49 βαθμούς.. :Ο και οι ήχοι δεν είχαν σταθερό ρυθμό επανάληψης. Τερματίζοντας το παιχνίδι οι ήχοι σταμάτησαν. Πριν από 2 μέρες άλλαξα τον ανεμιστήρα στο τροφοδοτικό αλλά δεν είχε κάποιο πρόβλημα τροφοδοσίας μέχρι στιγμής. Ωστόσο η ταχύτητα του ανεμιστήρα της GPU δεν ανεβαίνει ποτέ παραπάνω από το 50%. Τι λέτε να έφταιγε;; Η υπερκατανάλωση ρεύματος και "ζοριζόταν" το τροφοδοτικό ή ο επεξεργαστής;; Το μηχάνημα αποτελείται από τα παρακάτω: Μητρική: Gigabyte EP31-DS3L Επεξεργαστής: Intel Pentium 4 H.T. στα 3400MHz Μνήμες: 2 χ 1GByte DDR2 Kingston HyperX στα 800 Τροφοδοτικό: Multirama 400 Watt Λειτουργικό: Windows Vista Ultimate 32-bit (SP1) Κάθε άποψη δεκτή!!
kiriga81 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μάλλον έχεις ρυθμίσει το BIOS να σε ειδοποιεί με αυτά τα "μπιπ" όταν ο επεξεργαστής σου έχει φτάσει σε κάποια χαμηλή θερμοκρασία. Απλώς μπες ξανα στο BIOS και ανέβασε το όριο.
Alexisssss Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μάλλον έχεις ρυθμίσει το BIOS να σε ειδοποιεί με αυτά τα "μπιπ" όταν ο επεξεργαστής σου έχει φτάσει σε κάποια χαμηλή θερμοκρασία Η υψηλη θερμοκρασια θελεις να πεις ετσι?
mkapten Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 To έχω βάλει να ειδοποιεί όταν περάσει τους 60 βαθμούς. Αυτά δε τα είχα όμως μέχρι να ανοίξω το τροφοδοτικό..
androu Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Τι κάρτα γραφικών έχεις και τι θερμοκρασία είχε αμέσως μόλις έκλεισες το παιχνίδι?
mkapten Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Έχω μια NVIDIA GeForce 9400GT με 1GB DDR2 της Gigabyte. Όταν έκλεισα το παιχνίδι η θερμοκρασία ήταν στους 47 βαθμούς.
notios7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 φιλε οταν λες αλλαξα ανεμιστηρα στο τροφοδοτικο τι εννοεις?οτι ανοιξες το τροφοδοτικο?μηπως μηγε τιποτα στραβα?μηπως ο καινουργιος δουλευει σε λιγοτερες στροφες?
mkapten Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Τι να σου πω..δε το νομίζω. Είχε τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτόν που έβγαλα, απλά λειτουργεί με 0.10Α παραπάνω. Είναι ένα 8cm της cooler master από αυτά με το φωτισμό που έχουν στα multirama.
notios7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Τι να σου πω..δε το νομίζω. Είχε τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτόν που έβγαλα, απλά λειτουργεί με 0.10Α παραπάνω. Είναι ένα 8cm της cooler master από αυτά με το φωτισμό που έχουν στα multirama. αν καποιος που σχεδιασε αυτο το τροφοδοτικο ειχε υπολογισει συγκεκριμενη παροχη για τον ανεμιστηρα,μπορει και το 0.10 να παιζει ρολο.εβαλες φανακι με τρια καλωδια?με ρυθμιστη στροφων?
mkapten Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 ναι αλλά δε παίζει ρόλο. έβαλα τα καλώδια που δίνανε ρεύμα στις υποδοχές που δίνανε από την αρχή.
Susi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 βασικα αλλα3ε τορφοδοτικο, ειναι πολυ μικρο.. τα μπιιπ, στα κανει οταν μποοταρις?
Susi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 ναι το διαβασα αυτο. αλλο ρωτισα ομως . αν τα κανει και εκτος games σε ενα απλο reboot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.