Yperaspisths Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Ισχυει οτι αν παραγγελεις απο pixmania ή overclockers σου βαζουν δασμους(απο το τελωνειο)? Η απλα πληρωνεις τα μεταφορικα και τιποτα αλλο? Αν δεν υπαρχουν επιπλεον φοροι δεν υπαρχει λογος να αγοραζει κανεις απο Ελλαδα
MaXmaD Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 αμα ερχονται απο χωρα της ΕΕ δεν υπαρχουν τελωνεια. πληρωνεις μονο μεταφορικα. σιγουρα οι αγορες απο εξωτερικο συμφερουν αλλα δεν πρεπει να παραβλεπουμε και τα μεινονεκτηματα. δλδ σε περιπτωση ελλατωματικου προιοντος και ενεργοποιησης της εγγυσης μονο ο κοπος και τα μεταφορικα ειναι αστα να πανε... και επισης για μικρες διαφορες πχ 30 ευρω ειναι καλυτερα να περνουμε κατι απο ελλαδα.
Yperaspisths Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 αμα ερχονται απο χωρα της ΕΕ δεν υπαρχουν τελωνεια. πληρωνεις μονο μεταφορικα.σιγουρα οι αγορες απο εξωτερικο συμφερουν αλλα δεν πρεπει να παραβλεπουμε και τα μεινονεκτηματα. δλδ σε περιπτωση ελλατωματικου προιοντος και ενεργοποιησης της εγγυσης μονο ο κοπος και τα μεταφορικα ειναι αστα να πανε... και επισης για μικρες διαφορες πχ 30 ευρω ειναι καλυτερα να περνουμε κατι απο ελλαδα. Εγω μιλαω για διαφορα 200 ευρο... Το Ελληνικο site της dell εχει την S2209WA στα 430 ευρο και απο το εξωτερικο την βρισκω στα 230 με μεταφορικα
dhmak Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Τελικά ποιά προτείνεται απο της δύο, η σελίδα "προτείνει" την LG, συμφωνείται ;; Υπάρχουν χρήστες, να είναι κάτοχοι των δύο παραπάνω οθονών, να πούν εντυπώσεις ;; VAssassin απο τις εικόνες που παραθέτει απο κάτω απ' την κάθε μιά, η Philips φαίνεται σαν να έχει πολύ 'ghost'
VAssassin Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 η σελίδα "προτείνει" την LG Πως εβγαλες το συμπερασμα αυτο? Εγω βλεπω στη philips καλυτερο γκρι,μαυρο και μεγαλυτερο contrast. Η lg εχει καπως καλυτερη αποκριση αλλα και η philips μια χαρα τα παει. Στα συν της lg τα 0 pixel φυσικα. Εγω θα σου ελεγα να το ψαξεις και στο θεμα backlight bleeding.Να βρεις πληροφοριες απο ατομα που τις εχουν αγορασει. VAssassin απο τις εικόνες που παραθέτει απο κάτω απ' την κάθε μιά, η Philips φαίνεται σαν να έχει πολύ 'ghost' Καλυτερα μη συγκρινεις απο εκει γιατι εχει και διαφορετικες εικονες.Δες εκει που λεει delay compared with a crt οπου και παλι βεβαια φαινεται να υπερτερει η lg, η οποια ομως, αν δεν κανω λαθος, ειναι η πιο "γρηγορη" οθονη που υπαρχει αυτη τη στιγμη.Αν δεν εισαι πολυ, μα πολυ ομως, κολλημενος με τα FPS δε χρειαζεται να δινεις και τοσο σημασια σε αυτη τη λεπτομερεια κατα τη γνωμη μου.
dhmak Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 VAssassin ή όποιος άλλος έχει γνώση για αυτήν εδώ τί λές σε σύγκριση με την philips και lg που έχω ξεχωρίσει ;; Επειδή έχω την Acer AL1951 (απ' το '06) που έχει CrystalBrite (επικάλυψη της οθόνης με κρύσταλλο) νομίζω οτι είναι άπεκτη, ο μόνος λόγος που με κάνει να αλλάξω την Acer είναι να μεταβώ σε Wide οθόνη με μεγαλύτερες ίντσες. Τί λέτε ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.