VAssassin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Θα συμφωνησω απολυτα με τον HellasVagabond. Στο κατω κατω αν σε ενοχλει να κοιτας ολη την οθονη απλα μικραινεις το παραθυρο. Το αν βλαπτεις τα ματια εχει να κανει περισσοτερο με το μεγεθος pixel.
mits@kos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Καμιά γνώμη για αυτές που πόσταρα ρε παιδιά?? Πρέπει ντε και καλά να ανοίξω νέο thread? :Ρ
linaaaaaaaaa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Εγω παντως και με την 17αρα μια χαρα ειμαι. Πιστευω οτι για απλη χρηση δεν χρειαζεσαι παραπανω. Αν παλι μιλαμε για ταινιες, προτιμω να αγορασω κανονικη τηλεοραση γιατι ειναι κριμα να σκασεις 250 ευρω για μια 22αρα της προκοπης για το πισι και να μην παρεις μια 40αρα τηλεοραση με αλλα 350 ευρω. Σφαγη γινεται τωρα με αυτες που δεν εχουν αποκωδικοποιητη DVB-T
swiftech Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 ΟΛΑ συνιθιζονται.. συμφωνω .. εγω εχω δουλεψει μεχρι 26ρα και ειναι μια χαρα ειδικα για σερφαρισμα.. δεν θα ξαναπηγαινα ποτε και για κανεναν λογο κατω απο 24ρα.. με τετοιες τιμες που εχουν πια τα 24ρια μονιτορ.. βεβαια πρεπει να εχεις και καλη καρτα γραφικων..
VAssassin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Καμιά γνώμη για αυτές που πόσταρα ρε παιδιά?? Πρέπει ντε και καλά να ανοίξω νέο thread? :Ρ Απο αυτες που κοιτας θα προτιμουσα την lg L1972H η την eizo με ενα μικρο προβαδισμα στη δευτερη. H lg σου δινει 2ms και καλη εμφανιση ενω η eizo καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και βαση με ρυθμιση υψους. Η αλλη lg δεν εχει καν dvi και η asus δε μου γεμιζει το ματι κυριως λογω εμφανισης αλλα σαν φθηνη λυση καλη φαινεται. Με τοσα λεφτα ομως ξανασκεψου το καλα για κανενα 22αρι wide.
MaXmaD Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Ναι ολα ειναι συνηθεια... στη αρχη ξεκινας με 2-3 τσιγαρα τη μερα... μετα κανεις 2-3 πακετα τη μερα... συνηθιζεις... το θεμα ειναι ποσο σε πειραζει...δλδ ποσο θα αυξηθει η μυωπια σου, στα μολις 50cm μακρια απο τετοια τεραστια μονιτορ... οσο αναφορα τις τιμες σας ειπα οτι εαν ξεφτιλιστουν οι 32'' τοτε ολοι θα λεμε οτι αυτη ειναι η ιδανικη διασταση? εαν πριν απο 10 χρονια, την εποχη των 15'', λεγατε οτι θα παρετε 22'' επειδη τη βρηκατε σε αριστη τιμη, θα σας κοροιδευαν! εγω πιστευω οτι ολα ειναι θεμα μαρκετινγκ... μας πασαρουν 20''+ για απλους χρηστες και εμεις τρεχουμε και περνουμε...
mits@kos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 H μυωπία μου προσωπικά δεν πρόκειται να μεταβληθεί άλλο, λόγω ηλικίας. Το κύριο πρόβλημα είναι η ξήρανση που προκαλείται στα μάτια μου και ότι είναι κουραστικό να φοράω διαρκώς γυαλιά.. Μάλλον σε 19" θα πάω, κατά πάσα πιθανότητα στο LG με τα 2 ms. Πάντως, αν έχετε κάποιο σίγουρο χαρτί στις 22" μέχρι 200 ευρώ, ρίχτε το !
swiftech Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 δεν εχεις και αδικο εγω πηρα μεγαλη οθονη για να εχω fullHD στις ταινιες και στα video που κατεβαζα.. επισης για να εχω σαφως μεγαλυτερη επιφανεια εργασιας ειδικα οταν σερφαρω.. μετα οταν εχεις καρτα τυπου 4870χ2 τι μονιτορ να της βαλεις? οι 24ρες παντως δεν ειναι τοσο μεγαλες οσο νομιζουν οσοι δεν εχουν.. ισως μια 22ρα με 1920χ1080 να ειναι καλυτερη λυση και απο αποψη response time στα παιχνιδια που εχει και 2ms..
MaXmaD Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 H μυωπία μου προσωπικά δεν πρόκειται να μεταβληθεί άλλο, λόγω ηλικίας. Το κύριο πρόβλημα είναι η ξήρανση που προκαλείται στα μάτια μου και ότι είναι κουραστικό να φοράω διαρκώς γυαλιά.. Μάλλον σε 19" θα πάω, κατά πάσα πιθανότητα στο LG με τα 2 ms. Πάντως, αν έχετε κάποιο σίγουρο χαρτί στις 22" μέχρι 200 ευρώ, ρίχτε το ! πανε σε καποιο καταστημα που εχει εκθεση οθονων για να δεις απο κοντα την διαφορα στις ιντσες και στο ματι και στην αποδοση. ασχετα αμα δεν εχει αυτην που θελεις να παρεις, θα βρεις καποιες "παρομοιες". εγω στις 22'' μετα απο ερευνα κατεληξα στην LG W2252TQ(185 ευρω). μετα πηγα στο πλαισιο που εχει εκθεση, στραβωθηκα με τις 22'' για αυτο κραζω τωρα... ειδα και τις Samsung(δεν ειναι κατι τοσο διαφορετικο απο τις LG σε ποιοτητα. δεν μου αρεσε και το design απο κατω το πλαστικο αντανακλαει.και δεν εχουν zero pixel εγγυηση και ειναι και 50-70ευρω πιο ακριβες.)ειδα και EIZO με pva panel... και 24'' και 26'' και καμενα pixel και μπλα μπλα... παντως γνωμη μου, οθονη χωρις DVI εν ετη 2009 μην παρεις...
VAssassin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Πάντως, αν έχετε κάποιο σίγουρο χαρτί στις 22" μέχρι 200 ευρώ, ρίχτε το ! Υπαρχει η 2243bw και η Τ220 αλλα δε μπορω να μην αναφερω και τη Dell 2209wa(IPS panel) η οποια ερχεται στα 270-280 ευρω με μεταφορικα και πραγματικα ειναι λιρα εκατο.
mits@kos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Σας ευχαριστώ! Με την πρώτη ευκαρία που θα πάω σε Πλαίσιο, θα δω τι παίζει.
MaXmaD Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 @epivitor (και σε οποιον αλλον εχει την LG W2252TQ): υπαρχει προβλημα με την κλιμακα του γκρι? δλδ αντι για γκρι βλεπετε κλιμακα του γαλαζιου? βλεπω οτι υπαρχει ενα θεμα σχετικα μ'αυτο...τεστ εδω: http://tedfelix.com/Photography/Big%20Grey%20Scale%20Original.png http://www.cobourginternet.com/images/downloads/gray_scale.jpg
epivitor Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 @epivitor (και σε οποιον αλλον εχει την LG W2252TQ):υπαρχει προβλημα με την κλιμακα του γκρι? δλδ αντι για γκρι βλεπετε κλιμακα του γαλαζιου? βλεπω οτι υπαρχει ενα θεμα σχετικα μ'αυτο...τεστ εδω: http://tedfelix.com/Photography/Big%20Grey%20Scale%20Original.png http://www.cobourginternet.com/images/downloads/gray_scale.jpg Οχι φιλε μου σε καμια περιπτωση δεν βλεπω γαλαζιο. Οι ρυθμισεις μου ειναι 6500C και πανω στις εργοστασιακες ρυθμισεις με το quickgamma βαζω red 2.06 green 1.79 blue 1.85. Αν καποιος αλλος εχει προβλημα ας το πει.
MaXmaD Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 ok μεγαλε σ' ευχαριστω! Γιατι ειδα και εδω http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=6&ma1=35&mo1=371&p1=3450&ma2=36&mo2=351&p2=3280&ph=1 το test "quality of grays" και μπερδευτικα λιγο... Την περνω απο 'βδομαδα!
red7genius Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια πως σας φαινεται αυτη? καλη οθονη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.