epivitor Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Στον κοσμο υπαρχουν Τελεια, Πολυ Καλα, Καλα, Μετρια και Χαλια. Δεν ειπα ποτε πως μια 22αρα ΤΝ δεν ειναι καλη, απλα μια 24αρα ειναι Πολυ καλη η εστω καλυτερη αφου θα προσφερει περισσοτερα στον οποιονδηποτε. Εμενα η δουλεια μου δεν ειναι γραφιστικη η κατι που χρειαζεται υψηλη απεικονιση, αρα δεν μιλαω με βαση αυτα που χρειαζομαι εγω. Αν εχεις μονο 1 LCD λιγο δυσκολο να βγαλεις συμπερασμα οποτε αν πηγες απο 19αρι CRT σε 22αρι LCD λογικο να πεις WOW. Το ζητημα ειναι το 22αρι LCD που θα παρεις να το εβλεπες μετα απο αρκετα αλλα LCD. Ακριβως αυτη ειναι η διαφορα μας και τωρα πιστευω οτι το εχεις καταλαβει. Εσυ που εχεις πολυ μεγαλη τριβη με το αντικειμενο των υπολογιστων λες οτι μια καλη 22αρα ειναι αυτη που ξεχωριζει αναμεσα σε αλλες 22αρες. Για μενα ομως που ειμαι ο μεσος χρηστης και ειμαι η συντριπτικη πλειοψηφια μια καλη 22αρα ειναι αυτη που θα με κανει να πω WOW.Τοσο απλα.
HellasVagabond Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Οποτε λες πως πρεπει να προτεινουμε σε ανθρωπους κατι μετριο επειδη πολυ απλα θα ειναι ευτιχισμενοι και με το μετριο αφου δεν θα εχουν δει κατι καλυτερο ? Δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι να σου πω την αληθεια...
epivitor Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Οποτε λες πως πρεπει να προτεινουμε σε ανθρωπους κατι μετριο επειδη πολυ απλα θα ειναι ευτιχισμενοι και με το μετριο αφου δεν θα εχουν δει κατι καλυτερο ? Δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι να σου πω την αληθεια... Μαλλον δεν σκεφτηκες οτι αυτο που ειναι μετριο για σενα μπορει να ειναι πολυ καλο για τον αλλο. Φυσικα αυτο δεν το κανεις μονο εσυ αλλα και οι περισσοτεροι που εχουν πολλα posts εδω μεσα. Πιο σωστο ειναι οταν δινουμε μια συμβουλη να μην απανταμε απο την δικη μας θεση αλλα να προσπαθουμε να μπουμε στη θεση του αλλου. Γι' αυτο οι ανθρωποι οταν θελουν μια συμβουλη ρωτανε "Τί θα εκανες στη θεση μου ? "
nikoskon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Οποτε λες πως πρεπει να προτεινουμε σε ανθρωπους κατι μετριο επειδη πολυ απλα θα ειναι ευτιχισμενοι και με το μετριο αφου δεν θα εχουν δει κατι καλυτερο ? Δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι να σου πω την αληθεια... Τί θα πεί μέτριο; Για εμένα το Golf TSi με τα 140 αλογάκια του είναι το αμάξι που θέλω. Έχει ό,τι ζητώ από ένα αμάξι. Υπάρχει και το δίλιτρο το GTi. Υπάρχει και το Subaru Impreza STi. Υπάρχει και το Nissan Skyline GT-R. Υπάρχει η Ferrari Enzo. Υπάρχει και η Bucati Veyron. Αυτό σημαίνει πως θα μου πρότεινες την Veyron και ότι το Golf TSi είναι ένα χάλια αμάξι. -----Προστέθηκε 26/1/2009 στις 03 : 16 : 34----- Δυστυχώς HellasVagabond δεν καταλαβαίνεις πόσο υποκειμενικό είναι το όλο ζήτημα. Δεν υπάρχει αντικειμενική αλήθεια στο τί είναι "τέλειο","καλό","μέτριο","κακό". Αυτό το καθορίζουν οι ανάγκες/απαιτήσεις του καθενός. Προσπάθησε να το καταλάβεις. Μιλάμε πάντα για αγορά ενός προϊόντος και όχι απλά για specs. Μην ξεχνάς δηλ ό,τι δε συγκρίνουμε απλά specs, αλλά κάνουμε πρόταση αγοράς. Έχει τεράστια διάφορα. -----Προστέθηκε 26/1/2009 στις 03 : 18 : 27----- Και με συγχωρείτε αλλα θα αποχωρήσω από την ωραία αυτή ατμόσφαιρα γιατί σε 4 ώρες έχει... "Έγερσις! Επαναλαμβάνω: Έγερσις!"
HellasVagabond Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Το Golf TSI προσωπικα δεν μου αρεσει Περα απο την πλακα μην συγχεουμε την διαφορα 150ευρω με την διαφορα δεκαδων χιλλιαδων ευρω γιατι ειναι αρκετα off σαν παραδειγμα. Εγω απλα πιστευω πως οταν μιλαμε για χρηματικα ποσα οπως 150ευρω πανω ειναι κατι που οι περισσοτεροι αν οχι ολοι εδω μεσα μπορουν να διαθεσουν για να αγορασουν κατι καλυτερο. Αν φυσικα ειναι τοσο αδυνατο τοτε δεν το συζηταμε καν, εφοσον ομως ο φιλος μας δεν εχει απαντησει αν μπορει η οχι ακομα γιαυτο το συζηταμε .
epivitor Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Φιλε ωραια η samsung αλλα ακριβη στα 200, καπου στα 180 maximum θελω, καθως στην αρχη σκεφτομουν για πολυ πιο κατω Μαλλον δεν το προσεξες
HellasVagabond Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Οντως και αν η απαντηση αυτη ειναι τελειωτικη τοτε το 22αρι ειναι μονοδρομος.
epivitor Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Και εγω θα προσθεσω φευγοντας οτι για τους περισσοτερους οι 22αρες ειναι μονοδρομος και ας μην το ξερουν. Για τα 24αρια+ εχουμε ακομα καιρο.
@topos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Εγω να κανω μια μικρη παρατηρηση οσο αναφορα τα χρηματα... Τα 150ευρω παραπανω ειναι ~90% ακριβοτερα απο αυτα που σκοπευει να δωσει το παλικαρι... Ποσοτικα ειναι ακριβως στην ιδια λογικη με tsi και να του πρωτεινεις S3...
HellasVagabond Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Καμια σχεση....Δεν μπορουμε να βαζουμε αναλογια χρηματων μεταξυ 150ε και 20.000ε.....Αλλα αποψεις ειναι αυτες.
antonis__19 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 χαχαχαχα πολυ αναλυση επεσε ρε παιδια... Δεν διαφωνω ποιοτικοτατες και οι ακριβες 22αρες και οι 24-26αρες αλλα εγω αυτη την στιγμη ακριβως αυτο που ζηταω ειναι μια 22αρα οπως της lg sta 185 euro γιατι αυτο το budget διαθετουμε αυτη ακριβως τη στιγμη και το σημαντικοτερο απο ολα η χωροταξικη μου διαταξη αυτο επιτρεπει αλλιως η μιση οθονη θα αιωρειται!! Σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας ...Τωρα ειμαι αναμεσα στην LG TFT 22" W2252TQ-PF στα 185 και στην Phillips 220CW9FB/00 στα 180.Θα το σκεφτω σημερα κ μαλλον θα παμε για αγορα αυριο με το καλο!
Yperaspisths Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δεν αξιζει να δωσεις 330 ευρο για να παρεις 24αρα με ΤΝ πανελ. Η 24αρα με ΤΝ πανελ δεν εχει κανενα πλεονεκτημα απεναντι σε μια 22αρα. Η αναλυση 1920χ1200 εχει ΕΛΑΧΙΣΤΗ διαφορα στην εικονα των παιχνιδιων ,αλλα μεγαλο αντικτυπο στα fps(που σημαινει δωστε φραγκα για καλες καρτες γραφικων). Αν θελω να βλεπω ταινιες θα παω στην μεγαλη τηλεοραση του σαλονιου και οχι στην αθλια 24αρα με το τρισαθλιο ΤΝ πανελ. Αν εδινα 300 ευρω για οθονη το πιθανοτερο να αγοραζα την 22αρα dell 2209WA με ips panel που εχει τρομακτικη διαφορα με ενα ΤΝ πανελ
nikoskon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 το τρισαθλιο ΤΝ πανελ. Το εξηγείς λίγο αυτό; Πρακτικά όμως, όχι θεωρητικά.
epivitor Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Το εξηγείς λίγο αυτό;Πρακτικά όμως, όχι θεωρητικά. Φιλε nikoskon θα σου δωσω εγω την εξηγηση. Πολυ απλα ο φιλος Yperaspisths οπως και οι περισσοτεροι που τα tn panels τους φαινονται για πεταμα ειναι γραφιστας ή φωτογραφος ή κατι παρεμφερες τελοσπαντων και τα ματια του δεν αντεχουν οτιδηποτε χειροτερο απο ips ή pva panel. Ειλικρινα αλλη εξηγηση δεν βρισκω. Σημερα πηρα την LG W2252TQ και πραγματικα δεν πιστευω στα ματια μου. Οσο καλυτερες και αν ειναι οι Samsung ή οι οθονες με ακριβα panels με αφηνει παγερα αδιαφορο. Φιλε antonis__19 αν εισαι normal χρηστης θα σου προτεινα ανεπιφυλακτα να παρεις την οθονη που πηρα και εγω και με τα 0 pixel εγγυηση θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο, παραγοντας παρα πολυ σημαντικος για μενα (και για οποιονδηποτε λογικο ανθρωπο πιστευω).
epivitor Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Το εξηγείς λίγο αυτό;Πρακτικά όμως, όχι θεωρητικά. Φιλε nikoskon θα σου δωσω εγω την εξηγηση. Πολυ απλα ο φιλος Yperaspisths οπως και οι περισσοτεροι που τα tn panels τους φαινονται για πεταμα ειναι γραφιστας ή φωτογραφος ή κατι παρεμφερες τελοσπαντων και τα ματια του δεν αντεχουν οτιδηποτε χειροτερο απο ips ή pva panel. Ειλικρινα αλλη εξηγηση δεν βρισκω. Σημερα πηρα την LG W2252TQ και πραγματικα δεν πιστευω στα ματια μου. Οσο καλυτερες και αν ειναι οι Samsung ή οι οθονες με ακριβα panels με αφηνει παγερα αδιαφορο. Φιλε antonis__19 αν εισαι normal χρηστης θα σου προτεινα ανεπιφυλακτα να παρεις την οθονη που πηρα και εγω και με τα 0 pixel εγγυηση θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο, παραγοντας παρα πολυ σημαντικος για μενα (και για οποιονδηποτε λογικο ανθρωπο πιστευω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.