ouzoubourou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 παιδια εδω κ αρκετο καιρο ψαχνομαι να παρω ενα media player μηχανημα λογω των πολλων αρχειων divx και avi που διαθετω να σας πω οτι διαθετω να εναν εσωτερικο 160 gb ide ο οποιος καθεται τελειως ενα εσωτερικο sata 3,5 500gb ο οποιος δουλευει σαν δευτερος στον σταθερο μου αλλα τον εκανα ανετα κ εξωτερικο κ θελω αυτο το μηχανημα να το χρησιμοποιησω σε 2 τηλεορασεις παλαιου τυπου δυστηχως διχως hdmi με αναλογικες θυρες ηχου-βιντεο αυτο το θελω γιατι πολλες φορες θελω να δω μια ταινια στην τηλεοραση αλλα μου παιρνει πολυ ωρα να το μετατρεψω ....οι συσκευες που με ενδιαφερουν ειναι οι ακολουθες popcorn Α100 στα 170 ευρω popcorn A110 στα 250 ευρω WD HD TV Media Player στα 100 ευρω γνωριζω οτι το δευτερο μηχανημα ειναι το πιο πληρες απο ολα κ μου αξιοποιει κ τον 500αρι,αλλα ειναι κ πανακριβο,επισης το πρωτο ειναι αρκετα αξιοπιστο κ μπορω να χρησιμοποιησω τον ide που απλα σκονιζεται,κ οτι το τριτο μηχανημα εχει επισεις πολλες δυνατοτητες αλλα σαφως λιγοτερες απο τα αλλα δυο κ δεν αξιοποιω κ τους σκληρους μου... Θα ηθελα τα φωτα σας για το πιο απο τα τρια χρειαζομαι για την δουλεια που θελω καθως κ καποια τεταρτη προταση αν θεωρηται καλυτερη σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!
parsifal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Έγινε μεταφορά του θέματος στην ορθή ενότητα του forum. Παρακαλώ πριν ανοίξετε ένα νέο θέμα, να ρίχνετε μία ματιά στις μίνι περιγραφές της κάθε ενότητας στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέξετε την κατάλληλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.