Προς το περιεχόμενο

new gaming pc εως1500

metal exists

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα τοτε τι pc-8ηριο χρειαζεται ενα 1000αρι???!!μολις ειδα οτι πανε μεχρι 1500 με 3 x 6-pin PCI Express, και 4 x 8-pin PCI...!!! --ελεος---!!!!

Δημοσ.

Τι ο8ονη 8ες?Εγω 8εωρω τις 24 ιντσες πολλες (αν και size matters:devil:) και προτιμω 22" αλλα και αυτο ειναι υποκειμενικο...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1186213&HYMOTHERBOARDSOCKET=s1366&category=69977721&catalog=20

Kαι αυτη η mobo ειναι καλη κατα την αποψη μου και την εχει και ενας φιλος αλλα και αυτη στα 1333 παει :confused:

Δεν ξερω να σου προτεινω καλη mobo με παραπανω fsb...Ας σου προτεινει καποιος που ξερει καποια καλη αλλα δν νομιζω οτι πρεπει να πας αναγκαστηκα σε 1600 fsb και παραπανω...Πιστευω πως η DFI ειναι αρκετα καλο κομματι..Αν πας σε 22" τοτε παρε και την 4870 1 gb....Την χ2 δν την 8εωρω "καλη" γιατι οπως εχει αναφερ8ει και εδω μεσα απο πολλα ατομα και απο εναν γνωστο υπαρχουν ψιλο προβληματακια και ισως να μην μπορει να δωσει η καρτα το 100%....Τωρα βεβαια αυτα δν μπορω να στα επιβεβαιωσω ο φιλος μου ειναι στην κρητη και δν εχω δει την συμπεριφορα της καρτα απο κοντα...Αν πας σε 24 σκεφτομαστε και για καρτα αν πας σε 22" πιστευω η 4870 ειναι καλη επιλογη...Και για την 24αρα καλη επιλογη ειναι παντως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...