ki_ha1984 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Καταρχας καλημερα σας . έχω εγκαταστισει VMWare Wokstation σε ΧP . εχω περάσει ένα XUbuntos livecd στο VMWare workstation κάνω μια χαρά την δουλεια μου αλλα δεν όταν κάνω reboot έχω χάσει τα πάντα και όλλεσ τισ ρυθμισεις μου . Θα ήθελα να ρωτησω πως μπορώ να αποθηκευσω τα αρχεια μου στο VMWare workstation Xubuntos licecd ? ΔΗλαδη πώσ ς μπορώ να κρατίσω τισ ρυθμίσεισ μου στο livecd Virtual machine. Thank από τωρα. bye Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Ειναι Xubuntu Ρυθμισεις σε LiveCD δεν μπορεις να αποθηκευσεις (σε LiveUSB παντως γινεται). Αφου το εχεις σε vmware γιατι δεν το κανεις κανονικα install? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidOS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Όχι, καλά το λέει, είναι Xubuntos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ki_ha1984 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 αν το κανς install στο vmware η εγκατασταση θα γίνει μονο εικονικα ? δηλαδή θα γίνει εγκατασταση στο vmware και όχι στο pc μου ? βασικά φοβηθικα να το κάνω install μηπως γίνει install στο pc και χάσω τα xp και όλα τα αρχεια που έχω στα xp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Όχι, καλά το λέει, είναι Xubuntos ΟΚ, I stand corrected. Παντως ειναι XubunTOS και οχι Xubuntos. -----Προστέθηκε 25/1/2009 στις 04 : 24 : 07----- ki_ha1984 οχι, η εγκατασταση θα γινει σε εικονικο δισκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ki_ha1984 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 thanks θα το δοκιμασω και θα σας πω . και παλι ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 κατέβασε ένα "μικρό" Puppy γράψτο σε usb μέσα απο το live cd του puppy και θα είσαι "άρχοντας" http://www.puppylinux.org ή την ελληνική έκδοση http://hamster.tuxhost.gr/ μάλλον άσχετο μ' αυτό που ρωτάς . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ki_ha1984 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 τελικα ολα Ok εκανα εγκατασταση το livecd στο vmware και ολλα δουλευουν χωρησ να χανοντε η ρυθμισεισ μου οσο για το PUPPY θα το δοκιμαοσ και αυτο. και παλι σας ευχαριστω όλουσ σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.