petris007 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Πρόσφατα αγόρασα ενα σύστημα ηχείων 5.1 ( logitech X-530 ). Ενώ λειτουργούν μια χάρα οταν ανάβω ή όταν κλείνω μια άλλη ηλεκτρική συσκευή (π.χ μια λαμπα) την στίγμη που παταω τον διακόπτη ακουγετε ενα στιγμιαίο ''τακ'' μέσα απο τα ηχεία . Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όταν υπάρχει μεγάλη κατανάλωση ρεύματος ο ήχος αυτός να ακούγετε συχνοτερα και να γίνετε πολύ ενοχλητικός και να μου σπάει τα νεύρα. Δοκίμασα να βάλω τα ηχεία σε πολλήμπριζο ασφαλείας (Crystal AudioVideo) και σε UPS (TRUST 1300VA PW-4130M) χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Τα ερωτήματα μου είναι τα εξείς: 1. Αυτός ο ήχος αυτός ωφείλετε σε απότομες μεταβολές της τάσεις όταν ξεκινάει μια αλλη συσκευή ή σε βλάβη των ηχείων μου;Αν οχι τι φταίει; 2.Αντιμετοπίζουν και άλλα ηχεία της logitech το ίδιο πρόβλημα; 3.Το πρόβλημα αυτό καλύπτετε απο την εγγύηση; Παιδια βρειτε καμια λυση για να με σωσετε!!!!
Tonysix Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 1. ναι αυξομειωση τασης. 2. ναι ακομα και ακριβα μοντελα (εχω τα z-5500) 3. οχι Βαλε τα ηχεια σου σε ξεχωριστη πριζα στον τοιχο μονα τους, το σπιτι σου εχει παλιες ηλεκτρικες εγκαταστασεις?
petris007 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Τα εχω βαλει σε διαφορετικη μπριζα και συνεχιζετε το ιδιο. Δεν εχω παλιες εγκαταστασεις το σπιτι μου ειναι 7 χρονων. Αν βαλω ενα φιλτρο εξομαλυνσης λες να σταματησει; Γενικως μου λες να απομακρυνθω απο τη logitech οταν ψαχνω για ηχεια; Ξερει κανεις αν εχουν το ιδιο προβλημα και τα G-51 της logitech;
Tonysix Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Απο εμπειρια μου στης creative ειναι ακομα χειροτερο το προβλημα, αν καποιος διαφωνει ας με διορθωσει, δοκιμασε και με φιλτρο.. ειναι τοσο εντονο το προβλημα ? εγω το εχω λυσει κατα 99,9% με τα steps που εχεις ηδη ακολουθησει, αν σου πω επισης οτι νομιζω οτι εχουν "στρωσει" χωρις να ειναι δοκιμος αυτος ο ορος εχω την εντυπωση οτι πλεον εχουν σταματήσει να το κανουν σχεδον απο μονα τους. Τι να σου πω ειναι συνηθισμενο προβλημα παντως και απ'οσο γνωριζω δεν υπαρχει πανακεια.
Tonysix Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Απο εμπειρια μου στης creative ειναι ακομα χειροτερο το προβλημα, αν καποιος διαφωνει ας με διορθωσει, δοκιμασε και με φιλτρο.. ειναι τοσο εντονο το προβλημα ? εγω το εχω λυσει κατα 99,9% με τα steps που εχεις ηδη ακολουθησει, αν σου πω επισης οτι νομιζω οτι εχουν "στρωσει" χωρις να ειναι δοκιμος αυτος ο ορος εχω την εντυπωση οτι πλεον εχουν σταματήσει να το κανουν σχεδον απο μονα τους. Τι να σου πω ειναι συνηθισμενο προβλημα παντως και απ'οσο γνωριζω δεν υπαρχει πανακεια.
petris007 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Το προβλημα ειναι εντονο οταν ξεκινουν συσκευες που καινε πολυ ρευμα π.χ το μοτερ του πληντηριου. Εγω δεν κατα λαβαινω γιατι αφου τα ηχεια τα εχω βαλει στο ups γιατι συνεχιζει το προβλημα; Τελοσπαντον θα παω να αγορασω ενα φιλτρο και βλεπουμε.....
petris007 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Το προβλημα ειναι εντονο οταν ξεκινουν συσκευες που καινε πολυ ρευμα π.χ το μοτερ του πληντηριου. Εγω δεν κατα λαβαινω γιατι αφου τα ηχεια τα εχω βαλει στο ups γιατι συνεχιζει το προβλημα; Τελοσπαντον θα παω να αγορασω ενα φιλτρο και βλεπουμε.....
freestyoler93 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 popping sound..εχει εγγυση η logitech..στειλε email γιαλλαγη
freestyoler93 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 popping sound..εχει εγγυση η logitech..στειλε email γιαλλαγη
koumos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Και σε μενα το ιδιο ακριβως προβλημα με τα ιδια ακριβως ηχεια. Γινεται πιο συχνα ακομα και με ανοιγμα λαμπας η με το διακοπτη που ανεβοκατεβαζει την τεντα μου στο μπαλκονι. Πλεον μου εχει γινει συνηθεια ομως και δε με ενοχλει τοσο....
koumos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Και σε μενα το ιδιο ακριβως προβλημα με τα ιδια ακριβως ηχεια. Γινεται πιο συχνα ακομα και με ανοιγμα λαμπας η με το διακοπτη που ανεβοκατεβαζει την τεντα μου στο μπαλκονι. Πλεον μου εχει γινει συνηθεια ομως και δε με ενοχλει τοσο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.