Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με γραμμες στο pc οταν ανοιγει!

arbaden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια βοηθεια εχω ενα pc για φτιαξιμο και δεν το εχω ξαναδει αυτο!

Οταν τον ανοιγο κολαει το φορτομα των windows(xp) και βγαζει καθετεσ η οριζοντιεσ γραμμες η οθονη με διαφορα χροματα αυτο μπορεια να μου το κανει ακομα και αν εχει μπει στιν επιφανεια εργασιας και κολαει τελειος!

Πηγα να κοιταξω τις μνημεσ με το memtest+86 απο to hirens boot cd και μια εκανε και δεν μου εβγαζε προβλημα αλλοτε εκανε επαεκινιση ο υπολογηστης οταν το ξαναβαζα να κανει τεστ!α και κατι αλλο οταν τον κλεινω με πατημενο το κουμπι οταν κολαει και μετα παω να τον ανοιξω ανοιγει ειναι κλιστη η οθονη και δεν κανει οθτε μπιπ ουτε δινει σιμα στην οθονη και πρεπει πρωτα να τον κλεισω απο πισω να φυγει το ρευμα απο την μιτρικη και μετα ανοιγει!

Το pc πανω του εχει :

επεξεργαστι amd troiple core

μητρηκη asus με onboard καρτα γραφικων

μνημη 2gb 1066mhz

Σας παρακαλω βοηθηστεμε γιατι πρεπει να τον παραδοσω μεχρι την πεμπτη!

Ευχαριστω!

Δημοσ.

η οθονι ειναι ενταξι!

εβαλα καρτα γαρφικων αλλι και παλι το ιδιο μου εκανε

εβαλα αλλο τροφοδοτικο το ιδιο παλι κολαγε!

μηπως εχει προβλημα η μητρηκη?

Δημοσ.

σε ενα αλλο που κολαγε ετσι...(χωρις να βγαζει γραμμες) ηταν ο σκληρος...αποσυνδεσε τον σληρο βαλε καπιον αλλο (φανταζομαι θα εχεις) κανε install τα windows και δοκιμασε

Δημοσ.

τισ δικεσ του ram δεν μπορω να τις βαλω στον δικο μου γιατι ειναι 1066 και η μητρικη μοθ περνει μεχρι 800mhz

αλλα βαζω τσ δικε μου που ειναι 800αρες και ανοιγει και δεν κανει μπιπ και δεν δινει και σημα στιν οθονι με τισ δικεσ μου ραμ

-----Προστέθηκε 25/1/2009 στις 04 : 48 : 58-----

το pc εχει δυο ram και ηταν στις 2 κιτρινεσ θεσεις τις βαζς στις 2 μαυρες και δινει σιμα στιν οθονι αλλα δεν διχνει τπτ ειναι μαυρι η οθονη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...