Nikosgiann Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 asrock Αξιζει αυτη η μητρικη καρτα που μπορει να δεχτει και τα δυο προτυπα μνημων ή θα υπαρξει προβλημα??(δεν εννοω να τα βαλω και τα δυο ταυτοχρονα)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Προβλημα οχι, αλλα γενικα δεν πρεπει να προτιμουνται hybrid μητρικες. Διαλεξε τι ραμ θες, και αγορασε αναλογη μητρικη. Γιατι αν βαλεις ddr2 τωρα, οοοοοοοοοοοοοοοοοταν δε θα σε καλυπτει που θα θες να αναβαθμισεις, οι ddr3 1333 δε θα υπαρχουν πια ή θα ειναι ο,τι πιο "λιγο" υπαρχει. Ασε που οι DDR3 1333 δεν εχουν καλυτερες επιδοσεις στο ματι (δηλαδη δε θα τις δεις) απο τις DDR2 800CL4 ή 1066CL5. Μονο θα τις πληρωσεις...
kid4computer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Γενικά έχουν αναφερθεί μικροπροβλήματα συμβατότητας μεταξύ των ddr2 και ddr3 μνημών , όπως πχ. πρόβλημα dual channel ddr2 κτλ..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Χμμ εγω δεν εχω ακουσει για τετοια προβληματα σε hybrid μητρικες, μονο οτι ειναι "ενα κλικ" πιο κατω σε επιδοσεις απο τις αντιστοιχες ddr2 Only ή ddr3 only μητρικες. Θα ηθελα ενα λινκ που να αναφερει τετοια προβληματα.
kid4computer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Για ρίξε εδώ στα πόστ του SwAToNeR. Δεν είπα πως είναι προβληματάρες απλά πιστεύω πως οφείλω να το αναφέρω!! Τελικά έχω μνήμη ΕΛΕΦΑΝΤΑ!!:lol:
notios7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 οτι ειναι υβριδικο ,agp-pci...ddr2-ddr3....πιστευω απο την μικρη μου εμπειρια με asrock ,ειναι φτηνες γιαλαντζη πατεντες.μεινε μακρια αν γινεται και ξεκαθαρισε τι μνημες θα βαλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.